Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
2. října 2014 v 01:47
Pro Holandsko
zdravím.no tak to jsme asi narazily na stejnou paní.jmenuje se Karla?ano chtěla 50% a 25denně za byt plus 20 za reklamu která se prý v Holandsku neplatí.Tak se tě chci zeptat nechtěla bys jet ve Dvouch?já i mužu poradit třeba s Irskem.díky když tak mi písni na sebe kontakt
2. října 2014 v 01:21
Holandsko
taky se rozhodiju zkusit holandsko...našla jsem kontakt,ale paní chtěla 50% z každého klienta plus 50%za ubytování a reklamu každej den což mi příjde přehnané!!!
Holky co jste měly reklamu na Kinky - mělo to cenu?
2. října 2014 v 01:18
Nikola
Ahojky.no kontakt na moji operátorku nedám ale klidně tě vezmu sebou pokud máš čas cca za 14dní.je fakt super a jezdím s ní už rok takže ona dřív city tour jezdila a ted v Irsku žije.takže pokud chceš písni sem kontakt.pa
2. října 2014 v 01:16
Jitka
díky a to topování stojí kolik na ten týden?hlavně kam je nejlepší dát inzerát?díky moc
1. října 2014 v 23:50
Irsko
Ahoj holky,
Někdo tu psal o operátorce na irsko co si bere jen 10 eu z klienta nemohly by jste mi na ní dát kontakt prosím? Děkuji
1. října 2014 v 23:48
Pro Jitku
Nestojí nic platíš jen za topování hlavně musíš mít holandskou simku s kreditem.
1. října 2014 v 22:57
Jitka
Holky kolik stojí reklama na týden v Holandsku?MChtěla bych to jet vyzkoušet a tak zjištuji info.a kam je nejlepší ji dát?diky
1. října 2014 v 22:53
Pro Irsko
ahojky.já odlítám 13,10 do Irska tak pokud budeš chtít mužeš se mnou jedu s operatorkou které dávám 10eur z každeho klienta co dorazí tak pokud chceš se mnou písni mi sem email nebo skype a určitě se domluvíme už s ní jezdím přes rok ona v Irsku žije tak už ví co a jak.
1. října 2014 v 22:17
Amy.London.uk@seznam.cz
1. října 2014 v 21:50
Irsko
sex-prace.cz tam je operatorek
1. října 2014 v 21:42
Švýcarsko
Holky dá se ještě vůbec někde v e Švajcu vydělat? Co třeba v částech kde se mluví italsky nebo francouzsky?
1. října 2014 v 21:33
Pro schranky
Ja doporucuji Artesu, maji nejvyssi uroven zabezpeceni s jakou jsem se kdy setkala navic pokud si jdes ulozit neco do schranky muzes vyuzit spesl mistnosti kde jsi sama a mas klid na ulozeni veci :)
1. října 2014 v 21:01
irsko
Zurich nedoporucuji, je toho tam opravdu moc...ceny nizke, servis veliky :-( ale treba jine holky maji jine zkusenosti...
1. října 2014 v 20:56
Zurich
Nemate prosim nejaky dobry tip na studio, laufhaus apod? Diky
1. října 2014 v 20:49
irsko
Ahoj holky. Chci se zeptat, jestli by mi nektera doporucila agenturu/operatorku pro irsko. Nebo dala nejake tipy co a jak, nebo by me vzala sebou za urcita procenta... Nasla jsem jen ,,kamosky"za 50%, to nejsem zas takovy blazen, pro pasacky delat nebudu :-) tech 30% bych byla ochotna holcine, ktera me sebou vezme, davat :-) pokud by tu nejaka s infem/nabidkou bylw, prosim o mail, bo o vzkaz. Dekuji
1. října 2014 v 20:14
Bezpečnostní schránka
Holky kde doporučujete pronajmout bezpečnostní schránku? Komerční banka, Č.spořitelna, Artesa, Prague Safe deposit? A je to bezpečné? Nechci mít peníze na ůčtech, ani doma, ale někde je mít musím, když chci šetřit větší obnos např.na byt. Jak to děláte vy? Poradíte?
1. října 2014 v 17:05
Villa
Jeeee holky moc děkuji za odrazení, už ty emaily se mi zdály divné
1. října 2014 v 16:25
Pro 15:53
přesně tak Pavel :-D Navíc holky nesmí odmítnout klienta, jinak je zle a orál bez dělat musíš...
1. října 2014 v 15:53
Lustpoint
Neni to Pavel? Mam podobnou zkusenost. Hlavne ty rucniky, ten taky tak " pral "
1. října 2014 v 15:44
Pro 5:58
Villa Lustpoint - ani náhodou tam nejezdi... taky i na jeho druhou adresu, chlapi tam chodí špíny, šéf tě za vše buzeruje a dělá hodně dusno :/ já tam začínala a níkdy bych se už tam nevrátila. Posílá fotky rodičům, nesmíš jezdit na jiné místa než jen k němu a navíc je tě schopný vyhodit o půlnoci na ulici, jinak když občas "pere" ručníky, tak aby se ušetřilo, tak je hodí do sušíčky a mohla bych pokračovat dál