Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. září 2014 v 11:24
Alexandra Cahova
Holky bacha na tuto slečnu okrádá ostatní , promlouvá a strašně lze ! Pokud se s ni. Potkáte na práci radši si držte peněženky !
26. září 2014 v 11:22
Czechtoursmodels
Jezdím s nima jsem spokojena moc a jmenuje se Katka žádná Bara tam není . Výdělky jak kdy už mám stálou klientelu takže teď si vezu za 6 dnu 4000e pro sebe.
26. září 2014 v 09:57
Pro Martu
Sice vubec nevim o co jde, ale na vas prispevek reagovat musim. Pracuji v zahranici jiz 8 let a vsechny solidni a vazne dobre agentury maji ve zvyku odpovidat vsem divkam, i pokud by se jim nelibila,je slusnosti aspon napsat ,nemame zajem. Tak to u tech lepsich proste chodi...chtelo by se to trochu naucit slusnemu jednani. S pozdravem pekneho dne vsem Michaela
26. září 2014 v 07:13
marta
pro playyboygrils
nejsme zadny pasaci to za prvé jsme normalni agentura a co se týče že neodepisujeme kazde to zname ze bud se nam nelibi na spolupraci ci mame plno a ozveme se jak bude volne misto takze rozhodne nejsme zadnej bordel v istanbulu .... delame kuwait a qatar destinace !
26. září 2014 v 04:12
Katka
Ahoj holky, hledam dobrý privat v Rakousku. Poradíte? Diky
25. září 2014 v 23:53
Czechtravelmodels nebo europetoursfr
A kolik si tak v průměru vozíš z Irska za týden až 10 dní sama pro sebe? Děkuji :)
25. září 2014 v 23:50
irsko
25. září 2014 v 23:34
Slečna z europetoursfr se mipodepsala jako Katka a né jako Bára
25. září 2014 v 23:32
Mohu se zeptat co se přesně stalo? Chci alespoň jednou vyjet s jednku z uvedených agentur ať vím co a jak bohužel neznám spolehlivou operátorku na Irsko a ráda bych mu dala ještě jednou šanci děkuji
25. září 2014 v 23:24
Aneta
Ahoj holky. Nasla by se mezi vami zena, ktera s touto praci konci a nebo o tom uvazuje a mela by zajem si o tom popovidat (email)? Sdilet svoje pocity, zkusenosti atd. Diky.
anette29anette@seznam.cz
25. září 2014 v 23:23
city tours
ahojky.ja byla z oběma a ani jedna nestojí za nic.takže už jezdím jen sama na sebe max.s operatorkou.a europetours hlavně Bara mě docela i zklamala co se týče pomoci ve všem.takže radím nejezdit
25. září 2014 v 22:29
Ahoj holky,
Chci se zeptat zda byla některá z Vás na tour s oběmi uvedenými agenturami, zajímalo by mě která z nich je lepší a se kterou jste byly více spokojené děkuji
25. září 2014 v 20:03
Kurvy
25. září 2014 v 19:55
fotky
tak v trutnove jsou taky kurvy, jo?
25. září 2014 v 14:33
fotky
jo holka tak u nas to je špatný s fotografama.ja bydlím v Pardubicich a bohužel tu není nikdo kvalit třeba Jana Svobody anebo Petra Šebesty.budeš muset do prahy jako ja.je to dal ale zase ti fotky vydělají víc.
25. září 2014 v 11:21
Svycarsko
Taky jsem projezdila pulku svajcu a bud strasny jednani nebo zadny lidi nebo velky poplatky za dane ja si myslim lepsi delat v cr za mensi ceny ale jsi doma
25. září 2014 v 11:18
Sexprivatek@seznam.cz
Taky jsem si s touhle pani psala ale me psala ze uz ma dlouho tenhle privatik a pak jsem zahledla inzerat ze do noveho privatku hleda.....zadny webovky
25. září 2014 v 07:01
fotky
help me pleas:))holky potrebuju fotkyyy hradec kralove,trutnov a okoli prosim vi nekdo???
24. září 2014 v 21:26
Emiráty
Promiň ale slovene radit opravdu nebudu vy jste takove kundy s porminutim az to neni hezke porad si sama
24. září 2014 v 21:18
emiraty
no, ja jsem tam jeste nebyla, a nemam ziadne info ani nevim jak na to v techto zemich.. tak asi proto agentury