Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. září 2014 v 14:48
fotograf
Ahojky tak já mam od něho fotky a mužu říct že mám dobré zkušenosti a byl moc milý a korektní jak při focení tak po nafocení.jezdím na jeho fotky Irsko a na fotky Jana Svobody finsko a na oboje se dobře vydělavá.nema je moc retušované a nevypadate jak voskova figurina viz.pan Vavra nebo Martin Šebesta.
23. září 2014 v 14:34
Petr Šebesta - fotograf
Ahoj holky chci se zeptat zda máte některá zkušenost s tímto fotografem, zajímá mě konkrétně jak se chová při focení a jak na jeho fotky vyděláváte, děkuji a přeji krásný zbytek dne
23. září 2014 v 13:52
Pro Finsko
Já zkušenost mám. Byla jsem v jednom městě, měli mi přijít dva klienti po sobě oba operátorce řekli, že nebyli puštěni nahoru (byla jsem na hotelu) kde nebyl problém nikdy. Tak jsem si šla lehnout, najednou jsem slyšela jsk někdo kartou odemyká pokoj, myslela jsem, že je to uklízečka, omyl byla to policie muž a žena. Řekli mi, že ví proč tam jsem a ať si zabalím věci, požádali mě o občanský průkaz (pas jsem neměla) dala jsem jim ho. Zabalila jsem si věci, zaplatila na recepci za ubytování a odjela s nimi na jejich služebnu, tam jsem počkala než si to sepíší, pak jsem dostala pár otázek, jako zda jsem tam sama a zda nemám pasáka, řekla jsem že ne, že jsem tam sama. Pak mě odvedli do místnosti kde si mě nafotili a vzali i otisky, pak mě odvezli na nádraží a šli se mnou koupit jízdenku, chtěli abych jela do Helsinek a odletěla ještě ten den, ovšem já jsem jim řekla, že mám zpáteční letenku, a že odlétám za týden, chtěli jí vidět, nemohla jsem jim jí ukázat měla jsem jí na mailu a nikde v dosahu nebyla wifi. Tak jsem si tedy koupila jízdenku do Helsinek, po koupi lístku se se mnou rozloučili a odešli, no a já si pak šla lístek do Helsinek vyměnit za lístek do jiného města, to je celé.
23. září 2014 v 12:55
finsko.finsko
moje operatorka je fajn,ale co ona se odhlasi a vypne tel a vse je pak na ty slecne ze...takze bych rada vedela jak to doopravdy je
23. září 2014 v 12:54
finsko.finsko
mam obavu aby me tam nezavreli,neslo to do cr
mate s tim nekdo nejakou zkusenost jak to tam chodi?
23. září 2014 v 12:50
finsko.finsko
kdyz asi zavolaji na to cislo?
23. září 2014 v 12:46
Pro finsko
Ano jsou tam zatahy to je bezne jen jim reknes ze pracujes sama na sebe ze pasaka tedy operatorku nemas a tim to konci, pri nejhorsim si te odvezou na stanici nafoti si te vezmou otisky prstu a zalozi si to do kartoteky tot vse
23. září 2014 v 12:41
finsko.finsko
Ahoj,chci se zeptat jak to je se zakony ve finsku kdyz ma slecna operatorku?pry tam sou zatahy...diky za odpoved
23. září 2014 v 10:17
zuby
Kdyz s nima zakousnes i jablko urcite by ti to nemelo delat problemy tan hodne stesti holka at brazo vydelas na zoubky
23. září 2014 v 08:55
zuby
je mi 28..mela jsem nehodu..mam krasne zuby ale bohuzel vyndavaci..touto praci si chci vydelat na implantaty..cirka 250tisic..dekuji
23. září 2014 v 08:16
Pro zuby
Kolik ti je prosimte 60?
23. září 2014 v 07:55
zuby
myslite ze mi pujde delat oral kdyz mam horni zuby vyndavaci???cele to patro????ja tu nejaka s takovym problemem?????dekuju
23. září 2014 v 01:23
Pro Ústecký kraj
A kdo tu psal neco o Vavrovi? Ja neutocila je jsem napsala jak to je. Gak se laskave uklidni.
23. září 2014 v 00:33
Ústecký kraj-fotografka
nemyslela jsem hned Vávru...Holky nebudte tady tak destruktivni..a útočné..dobrou noc
22. září 2014 v 22:23
Pro Ústecký kraj
Nikdo ti neudela narychlo kvalitni fotky, to chce cas pokud chces krasne fotky musis si hold pockat. To fotografa hledas brzy kdyz vis ze rychle potrebujes fotky.
22. září 2014 v 20:33
Ústecký kraj-fotografka
22. září 2014 v 20:31
Ústecký kraj-fotografka
dekuji tu znam,potrebovala jsem nekoho kdo mi fotky da uz za par dni..Narychlo a pak kvalitnejsi..U ni myslim ze se ceka dva nebo tri tydny? Ale dekuji za tip..Jen nevis zda mam pravo požadovat aby fotky nebyly nikde zverejnené? Pise totitz na webu, ze fotky jsou vyhradne majetkem fotografa a tudíž s nima muze dle mého nakládat jak chce a to nechci.Chci diskretne vyfotit a nebat se ze nekde budou nekde zverejnene.
22. září 2014 v 20:26
Pro Ústecký kraj
Zkus Moniku alias fotoangel.cz :)
22. září 2014 v 19:48
Ústecký kraj-fotografka
22. září 2014 v 19:42
Pro 17:36
Bordel v Istanbulu? Uvědomuješ si že Istanbul je muslimská země?