Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. srpna 2014 v 21:10
pro lindu
protoze me bavi jak mi na konte rostou korunky...a celkove me to bavi...a nevim co je na tom divne..jsem podobna darine rolins a je to divne?????ze je mi 45 let a mlady holky mi nesahaji ani po kolena..ne barbina ale krasna zrala zena co je na tom divneho?????holt jsem se k teto praci dostala a ted...ale pocitam 4 rocky a do smrti veget...otevru si byznys na kanarech:)))))papappaapap
21. srpna 2014 v 20:13
Tiffany
21. srpna 2014 v 20:11
Tiffany
Dobře a jaké jsou tam tedy ceny? Očividně je tu spousta holek co tam pracuje nebo pracovaly tak by mě ty ceny z pokojů myslím dost zajímaly děkuji.
21. srpna 2014 v 18:55
Vek
je mi 41 let a pracuji v erotice nepravidelne poslední 4 roky.je to problem?jezdim cca dvakrat do roka na par tydnu.nechapu holky proc urazite holky kvůli veku.rada bych vedela o vas neco vice az vas bude vic let.nikdy nerikej nikdy a clovek nikdy nevi co se stane.takze pokoru a respekt.at se dari vsem a bez urazeni.
21. srpna 2014 v 18:51
Neotravujte uz s tím Tiffany
Každému se hodi něco jiného a tak si muže vybrat, objektivni názor si musí udělat kazdy sám. Napřed psali ze hnus a prachy zádný, pak ze peníze super ale psi v kuchyni... Sto lidi sto chuti, ja jsem slyšela o Belgii ze je super, nízké ceny v klubech neexistuji, možná tak na privatech. Holky tady většinou kecaji ty, které ty prachy chtějí zadarmo, ale to neni nikde zadarmo
21. srpna 2014 v 18:45
Tiffany
Jak muže někdo kdo dělal v Tiffany napsat ze nízké ceny:)))). Vsechno je možné ale Tiffany je nejdražší klub který znám a přesto ma denně narvano. Číslo nevím ale asi se da vygooglovat, klidně tam zavolej, zvedají to stejně holky protože šéf je pořad na dovolenych(surfar). Ma i super videa, je to fakt borec
21. srpna 2014 v 18:40
Lenka
Obluda... Kdo je obluda podle tebe? Chtěla bych vidět jak vypadas ty ze tak mluvíš o ostatních. Obluda budes nejspíš sama, asi i trochu kráva
.. Dnes to ňeni o vzhledu ani o veku, ale o tom nak umíš byt ženská... Vyumelkovane manekýny se věcné kontrolují a spíše přivedou chlapa k impotenci než k zážitku za který ma jeste platit. Ja bych třeba hned zkusila zavolat do toho tiffanys, když o tom je pořad taková diskuze pro a proti. Nemáte někdo kontakt?
21. srpna 2014 v 17:42
Tiffany
Prý bere jen nejlepší takových oblud co jsem tam viděla
holky které tam pracují musejí být buď zoufalé, hloupé a nebo líné jinak si neumím vysvětlit proč v dnešní době pracovat v klubu za nízké ceny.
21. srpna 2014 v 17:35
mladucha
pocuvajte zasrane- je uplne jedno aj keby isla za 20, je to jej problem, nie vas, napiste kolko mate vy reviecok...nie kezdy chce namyslele nany, ktore si o sebe myslia ze su missky, niekto chce aj normalnu zrelu rozumnu zenu s nie pilinami v hlave
21. srpna 2014 v 16:46
Tiffany
Miso, v které kuchyni? Ma dvě a v te své si muže mit psu kolik chce
21. srpna 2014 v 16:45
Tiffany
Líbí se tady me - Marry, a dalším 5 holkam co jsme tu nastalo, i kdyby sis stokrát změnila jméno, pořad bude jasné kdo pomlouva
21. srpna 2014 v 16:43
Ahoj Miso
Tohle uz jsi tu napsala asi desetkrát, predtim jako Klara Horákova, Denisa, S, nechceš napsat pravdu ze te proste odmítl vysukat? A jakou nemoc? Asi budem nemocná ty, nechceš aspoň přiznat proč to furt děláš? Pravda je přesně naopak a ty to víš...
21. srpna 2014 v 16:38
Mitchell
no jestli se tu píše o tom samem klubu Tiffanys co má Čech jménem Rosta a v kuchyni se kromě neskutečnýho bordelu potkáš i s 2 psy tak nevím komu se tam mohlo líbit.Bohužel jsem tam byla taky.je fakt že prachy tam byly ale za jakou cenu.sorry fakt za to mi to nestojí a tak zoufalá fakt nejsem.
21. srpna 2014 v 16:24
Tiffany
Kdo chce poznat opravdové peníze, zkusí to v Belgii. Chlapi naivkove a peněz jako by krize nebyla. Tiffany jede ze všech nejlíp a kdo se chce přesvědčit, napřed by musel přesvědčit šéfa aby ho vůbec vzal, bere jen nejlepší. A je to dobře, protože je klid od takových Denis, Klar atd. , které umí zkazit i zaběhlých dobrý kšeft. Po nás potopa... Kdo zkusí tiffanys a ma to štěstí ze mu to jde( konkurence velká), je za vodou.
21. srpna 2014 v 16:14
Tiffanys Veronika
Jasné ze píšeme z tiffanys, protože to neni možné jak pomlouvate? Zrovna ty co si nevydelaly ani v Belgii, kde je to úplne jednoduché, a je to tak, když nechci na pokoj nemusím. Samozřejmě ze to musím zahrát dobře a chlap se mi jeste i vrátí. Když jsi neschopna, dobře ti tak, tady si vydělá každá trochu sympatická.
21. srpna 2014 v 16:08
Tiffanys
Je pecka, ale ak si neurobite do troch mesiacov stalych, šéf vás tam nenechá. Pošle vás domov. Na druhej straně zažijete luxusnu prácu za najlepších podmienok
21. srpna 2014 v 16:02
Tiffany club
Na pokoje chodí jeden z 5, zbytek pije drinky s holkama, jsem tu dva roky a s majitelem nebyl nikdy problém, krom toho ze se do nej každá zamilovala :)), což bude problém nejspíš i zdejši urazene slečny co píse pod více anonymy. Tipuju Klaris a Denisu, nakonec mu z rozezranosti zabily psa a ted ho jeste pomlouvaji. Kdo chce, pravdu si zjisti sám a nebude čekat až se dozví lži a pomluvy na člověka, jakých je málo nejen v tomhle bussinesu
21. srpna 2014 v 16:00
Pro Irsko
souhlasím plně s tebou ta paní si asi nevidí do huby a dostala mě její hláška že je štastná a bohatá a o par řádků níž píše že si chce vydělat na baráček
no při cenách 80eur to pujde z tuha zvlášt když Irsko upadá a holky začínají jezdit jinam např.Kanada nebo Nový Zéland.ale pokud ve svém věku musí dělat šlapku tak je spíš k pláči.
21. srpna 2014 v 15:52
Irsko
Dělat kurvu v 45 letech mi také nepřijde normální, nemáš šanci si našetřit na barák pokud nechceš šlapat do 50 let. Byla by mi hanba v 45 letech šlapat opravdu.
A lepší servis? Co to tu plácáš za nesmysly, jsem mladá je mi 21 let blondýnka 4 prsa 170 cm 65 kiło a vždy je se mnou klient maximálně spokojený znám spoustu krásných holek které jsou milé komunikativní a poskytují dobrý servis, jenže pak si kvůli kundám jako jsi ty co snižují ceny nevydělají, protože inteligentni holka nepůjde na 80 euro, to už může rovnou zůstat v česku kde vydělá za půlhodinu stejné peníze. Ano jsi kunda jedna z těch co kazí business a nepřemýšlí. V téhle práci je to stejné jako v modelingu mladé a hezké jsu vždy žádanější než ty staré a ošklivé, raději to zabal přizne si že na to nemáš když musíš chodit za 80 éček a jdi dělat nějakou normální práci kde bude jedno kolik ti je a jak vypadáš
21. srpna 2014 v 15:42
Tiffany
Chcete rici ze pokud si Vas tam kłient vezme na pokoj k sexu nikdy nedojde?