Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. srpna 2014 v 10:13
irsko maja
ahoj holky, tak nevím jestli tady neztrácím čas, ale přesto to zkusím ještě jednou. Jsem sama se čtyřletým dítětem a mám exekuce na krku. Jak jsem psala níže byla jsem jednou přes Jefa a Moniku v Irsku- fuj tajbl. A potřebovala bych nějakej solventní kontak na privát nebo agency. Je mi tak nějak jedno kde, ale hlavně s minimálními náklady. Ideálně bych si představovala kdybych mohla vyjet i s dítětem. Třeba operátorku co by mohla pohlídat, nebo jinou holku která to má podobně a hlídali by jsme si na střídačku, nebo nevím. Tak nějak jsem zoufalá. Bez děcka bych taky samozřejmě mohla vyjet, ale max. 14dní. Díky za každou užitečnou radu, kontakt., pomoc. Mail ještě jednou:-)
h.slov@centrum.cz
24. srpna 2014 v 09:58
irsko
nevim ale me pripada ta nabidka seriozni.vzdycky si ty blbko platis ubytovani a reklamu sama vzdycky to jde z tech penez co ty vydelas..trochu matematiky byto chtelo.tak zvana agentura ktera vubec nikdy zadna agentura neni ale jsou to jen obyc pasaci ze sve kapsy nikdy nic neplati..jen si berou od holek penize..tadle holka jestli vse zajistuje teda zna kde a co ajak a bere jen 10 euro tak to je pecka nabidka,Ja tam teda jezdim sama na sebe ale to jen proto ze to tam uz znam ale kdo jede poprve tak parada..
24. srpna 2014 v 08:54
Pro Karolinu
souhlasím nejdřív si měla jet na dovolenou a pak psaát výlevy jak chceš holkám pomoct atd.mimochodem za co si bereš těch 10eur?za zvedaní telefonů????to si holky mužou samy.a michodem když si ag.bere 40% tak jim platí ubytovaní,reklamu a bere telefony.přeji hezkou dovolenou
24. srpna 2014 v 08:22
Karolina Irsko
Irsko, omlouvam se
24. srpna 2014 v 08:21
Karolina Finsko
Taky mi moc seriozne nepripada.
23. srpna 2014 v 21:50
Pro Karolinu
Ale ze by jsi sem dala svuj email to ne ze? Holky co by mely zajem by napsaly mail a ty by jsi hold odpovedela az po dovolene. Myslis ze to nejaka bude cekat na mail do 15 zari? O dovolene jsi pred tim urcite nevedela nez jsi sem psala nabidku samozrejme
dalsi byvala kurva co nema praci tak se rozhodla zkusit praci operatorky, nema zkusenosti pac zkusena operatorka si nevezme vice jak 3 telefony.
23. srpna 2014 v 20:13
Karolina
Tak holky chci se omluvit ted letim do 15 zari na dovolenou tak az priletim dam sem svuj email a napiste mi..pro divku co psala zda platim reklamu to opravdu ne,,ale mohu vam ji vytvorit.Ja jen beru telefony a doporucuji hotely kde nevyhazuji a proste veskere info.Musite mit hlavne svoji kartu pres kterou se bukuji a plati hotely,A z toho beru 10 eu z klienta ktery dojde a je mi jedno zda pul hodiny nebo hodinu..stale jen 10 eu..Ale bohuzel jsem schopna max 5 divek,Vice telefonu bych nestihala:)))jsem fakt velice seriozni ziji zde jiz 7 let tak bych si timto privydelavala jen.Jsem bez prace tak bych mela cas se venovat hovorum:))))nedavejte prosim nikomu 40 procent to je nehoraznost..je to strasne moc.Karolina
22. srpna 2014 v 22:24
Irsko maja
připojuji se byl to muj nejhorší zažitek fujjj a to jsem měla štěstí že mě neošukal ale cpal se mi vehementně do pokoje.vydržela jsem tam 3dny pak jsem zdrhla a nikdy víc.hnusaci
22. srpna 2014 v 22:20
irsko maja
jo.jsem jedna z těch blbek
ale takový je život, jdu dál. skoro jsem se psychicky položila a 500eu za zpáteční letenku..... nikdy víc
22. srpna 2014 v 22:20
Marry
ses tam porad protože s nim chrapes
22. srpna 2014 v 21:52
Irsko
No protože mají milion emailu a vždycky nějaká holka chudak naletí.taky jsem s ním bohužel měla tu zkušenost je to grazl vyfetovanej a ta jeho je vysloužila štětka co v 50 se drží kokota z Rumunska.
22. srpna 2014 v 21:29
irsko maja
ty bláho!!!! tak děkuji za info. Jen mi není jasný, že to tomu hajzlovi Jeffovi a tý jeho bezpáteřní feně pořád vychází. Pro Karolínu: pokud nejsi Jeff, Monika, dominika nebo zdena
tak se mi ozvi tady je můj mail:
h.slov@centrum.cz
22. srpna 2014 v 17:48
Začátky
Ahoj holky chci se vas zeptat.Můžete mi napsat jak jste začínaly jezdit city Tours,jestli rovnou samy,s kamarádkou,pres agenturu,před kolika lety atd.?Chci to zkusit v severských zemích,ale to víte,bojím se sama a když to tu ctu tak ma holka i strach jet s agenturou.Chci jen znát Vase pocity,první zkušenosti a jestli se to dnes ještě porad vyplatí jet např.do Finska či Švédska apod.a v jaké zemi myslíte,ze je nejlepší začít.Moc vám díky.
22. srpna 2014 v 17:38
tiffany club
tohle je posledni prispevek co zde pisi ohledne tiffany..byla jsem tam ,nikdy vice..to je muj osobni nazor a zkusenost.ty penize tam nejsou ani nahodou.ale zkuste vyzkouset a bude me zajimat zkusenost i nekoho jineho.ja za me bohuzel osobne rikam ne a to nejsem zadna urazena ci odkopnuta milenka, jak zde ctu napadani holek.jsem normalni zdrave uvazujici holka co ma rada klid a pohodu a za me proste musim rict nejezdit.
22. srpna 2014 v 13:52
tiffany club
Děkuju za odpověď, nemusíš popisovat ..tohle mi stačí
22. srpna 2014 v 13:17
tiffany club
hele já tu psát svoje zkušenosti nebudu.pro mě to byla nejhorší zkušenost a hotovo.špína hnus to je vše co k tomu mužu říct
22. srpna 2014 v 12:02
tiffany club
Holky pročítám si to tady a chtěla bych názory fakt holek , co fakt v tom clubu dělaly. Jejich nabídka mě zaujala, ale opravdu bych si nechtěla hledat odvoz zpátky, tedy spoj hned jak sjte psaly. Děkuju moc za odpovědi, Janka
22. srpna 2014 v 11:16
Pro Karolinu
Mužeš sem dat email prosím???ty platíš reklamu a zvedaš telefony?díky
22. srpna 2014 v 10:54
Karolínka
Bude nejspíš dobrodinec, levnější pasak :)
22. srpna 2014 v 10:21
Pro Irsko
Holka dávej si pozor to jsou všechno emaily toho čuraka Jeffa a jeho frajerky co si říká Monika ale ve skutečnosti se jmenuje Zdenka.přečti si příspěvky z července a srpna co jsou to za hajzly.bohužel s nimi mám taky svoji zkušenost ne teda tak strašnou co měli holky ale bohatě mi to stačilo.v žadnem případě nebrat toto jsou všechno jejich emaily.