Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. srpna 2014 v 22:52
Veronika
21. srpna 2014 v 22:40
S.
No jinak ted inzerujou ten Qatar a Kuwait. To bych se bala.
21. srpna 2014 v 22:39
pro S.
děkuji já tobě taky.papa
21. srpna 2014 v 22:38
pro Veroniku
písni mi sem skype nebo email. já jedu v zaří do Finska tak mužeš se mnou jestli máš zájem.a domluvime se
21. srpna 2014 v 22:38
irsko
ceny nekurvý 45letá paní, ale rumunky..... takže vylívat si zlost tady na ní není na místě. Protože i kdyby si vzala Vaše hnusné urážky k srdci a zítra zvedla ceny.....tak se nic nezmění. Tohle si mladé, ale né moc inteligentní slečny uvědomte. Minimálně 50% kurev jsou rumunky, které se schovávají za italky, francouzky, španělky a já už ani nevím za co. Domnívám se, že jedna pětačtyřicátnice Vám byznys nepodělala. Právě naopak, jestli jste tak mladé a hezké jak vaše sebevědomí tak logicky proč by chlapi platili za starou kreaturu? 20euro rozdíl? to jsou dvě krabičky cigaret, nebo jeden oběd zas až takový rozdíl to tam není.
21. srpna 2014 v 22:36
S.
Do Australie? To zni dobre. Drzim Ti palecky!
21. srpna 2014 v 22:33
Veronika
Zdravim! Rada bych tak v polovine zari vyjela nekam ven a nechce se mi jet samotne do neznama. Neprida se nekdo?
21. srpna 2014 v 22:30
pro S.
plně s tebou souhlasím ale holt když má někdo slámu v botach a hnuj přede dveřmi 50eur je balík...to se pak nedivím že pějou ody na pajzl kam se na pokoje musíš dostavat tak že musíš obíhat barak...fakt luxus.Jo v Dánsku jsem taky byla a neda se to srovnat.Ted se chystam do Australie.
21. srpna 2014 v 22:27
21:18
taky se dneska bavím to sranda...já momentálně ve Španělsku bydlím a pokud si ta paní chce stavět bysnys na ubohých ptácích tak ji to přeju ale pokud myslí španělské souostroví zak se to píše s velkým k.a žačne se učit španělsky na vysloužilé šlapka v 50 se určitě moc těší
21. srpna 2014 v 22:23
S.
Z pul hodiny maji 50 euro a z hodiny 100. Teda pred par lety to tam takhle bylo. To je teda ranec, holky. Ale v clubu Corvette stoji i hod. 500 euro. Ale to uz je trochu dal od tech sedlaku z Hechtlu. Selky si myslej, ze maji balik. Nj. Holt asi 10 000 za hod. z Danska je malo. Navic bez pasaka sama na hotelu. No comment!
21. srpna 2014 v 21:18
21:10
Jooo jasně :D tady je dnes švanda opravdu by jsi ještě musela umět španělsky náno hloupá
21. srpna 2014 v 21:10
pro lindu
protoze me bavi jak mi na konte rostou korunky...a celkove me to bavi...a nevim co je na tom divne..jsem podobna darine rolins a je to divne?????ze je mi 45 let a mlady holky mi nesahaji ani po kolena..ne barbina ale krasna zrala zena co je na tom divneho?????holt jsem se k teto praci dostala a ted...ale pocitam 4 rocky a do smrti veget...otevru si byznys na kanarech:)))))papappaapap
21. srpna 2014 v 20:13
Tiffany
21. srpna 2014 v 20:11
Tiffany
Dobře a jaké jsou tam tedy ceny? Očividně je tu spousta holek co tam pracuje nebo pracovaly tak by mě ty ceny z pokojů myslím dost zajímaly děkuji.
21. srpna 2014 v 18:55
Vek
je mi 41 let a pracuji v erotice nepravidelne poslední 4 roky.je to problem?jezdim cca dvakrat do roka na par tydnu.nechapu holky proc urazite holky kvůli veku.rada bych vedela o vas neco vice az vas bude vic let.nikdy nerikej nikdy a clovek nikdy nevi co se stane.takze pokoru a respekt.at se dari vsem a bez urazeni.
21. srpna 2014 v 18:51
Neotravujte uz s tím Tiffany
Každému se hodi něco jiného a tak si muže vybrat, objektivni názor si musí udělat kazdy sám. Napřed psali ze hnus a prachy zádný, pak ze peníze super ale psi v kuchyni... Sto lidi sto chuti, ja jsem slyšela o Belgii ze je super, nízké ceny v klubech neexistuji, možná tak na privatech. Holky tady většinou kecaji ty, které ty prachy chtějí zadarmo, ale to neni nikde zadarmo
21. srpna 2014 v 18:45
Tiffany
Jak muže někdo kdo dělal v Tiffany napsat ze nízké ceny:)))). Vsechno je možné ale Tiffany je nejdražší klub který znám a přesto ma denně narvano. Číslo nevím ale asi se da vygooglovat, klidně tam zavolej, zvedají to stejně holky protože šéf je pořad na dovolenych(surfar). Ma i super videa, je to fakt borec
21. srpna 2014 v 18:40
Lenka
Obluda... Kdo je obluda podle tebe? Chtěla bych vidět jak vypadas ty ze tak mluvíš o ostatních. Obluda budes nejspíš sama, asi i trochu kráva
.. Dnes to ňeni o vzhledu ani o veku, ale o tom nak umíš byt ženská... Vyumelkovane manekýny se věcné kontrolují a spíše přivedou chlapa k impotenci než k zážitku za který ma jeste platit. Ja bych třeba hned zkusila zavolat do toho tiffanys, když o tom je pořad taková diskuze pro a proti. Nemáte někdo kontakt?
21. srpna 2014 v 17:42
Tiffany
Prý bere jen nejlepší takových oblud co jsem tam viděla
holky které tam pracují musejí být buď zoufalé, hloupé a nebo líné jinak si neumím vysvětlit proč v dnešní době pracovat v klubu za nízké ceny.
21. srpna 2014 v 17:35
mladucha
pocuvajte zasrane- je uplne jedno aj keby isla za 20, je to jej problem, nie vas, napiste kolko mate vy reviecok...nie kezdy chce namyslele nany, ktore si o sebe myslia ze su missky, niekto chce aj normalnu zrelu rozumnu zenu s nie pilinami v hlave