Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. srpna 2014 v 21:29
irsko maja
ty bláho!!!! tak děkuji za info. Jen mi není jasný, že to tomu hajzlovi Jeffovi a tý jeho bezpáteřní feně pořád vychází. Pro Karolínu: pokud nejsi Jeff, Monika, dominika nebo zdena
tak se mi ozvi tady je můj mail:
h.slov@centrum.cz
22. srpna 2014 v 17:48
Začátky
Ahoj holky chci se vas zeptat.Můžete mi napsat jak jste začínaly jezdit city Tours,jestli rovnou samy,s kamarádkou,pres agenturu,před kolika lety atd.?Chci to zkusit v severských zemích,ale to víte,bojím se sama a když to tu ctu tak ma holka i strach jet s agenturou.Chci jen znát Vase pocity,první zkušenosti a jestli se to dnes ještě porad vyplatí jet např.do Finska či Švédska apod.a v jaké zemi myslíte,ze je nejlepší začít.Moc vám díky.
22. srpna 2014 v 17:38
tiffany club
tohle je posledni prispevek co zde pisi ohledne tiffany..byla jsem tam ,nikdy vice..to je muj osobni nazor a zkusenost.ty penize tam nejsou ani nahodou.ale zkuste vyzkouset a bude me zajimat zkusenost i nekoho jineho.ja za me bohuzel osobne rikam ne a to nejsem zadna urazena ci odkopnuta milenka, jak zde ctu napadani holek.jsem normalni zdrave uvazujici holka co ma rada klid a pohodu a za me proste musim rict nejezdit.
22. srpna 2014 v 13:52
tiffany club
Děkuju za odpověď, nemusíš popisovat ..tohle mi stačí
22. srpna 2014 v 13:17
tiffany club
hele já tu psát svoje zkušenosti nebudu.pro mě to byla nejhorší zkušenost a hotovo.špína hnus to je vše co k tomu mužu říct
22. srpna 2014 v 12:02
tiffany club
Holky pročítám si to tady a chtěla bych názory fakt holek , co fakt v tom clubu dělaly. Jejich nabídka mě zaujala, ale opravdu bych si nechtěla hledat odvoz zpátky, tedy spoj hned jak sjte psaly. Děkuju moc za odpovědi, Janka
22. srpna 2014 v 11:16
Pro Karolinu
Mužeš sem dat email prosím???ty platíš reklamu a zvedaš telefony?díky
22. srpna 2014 v 10:54
Karolínka
Bude nejspíš dobrodinec, levnější pasak :)
22. srpna 2014 v 10:21
Pro Irsko
Holka dávej si pozor to jsou všechno emaily toho čuraka Jeffa a jeho frajerky co si říká Monika ale ve skutečnosti se jmenuje Zdenka.přečti si příspěvky z července a srpna co jsou to za hajzly.bohužel s nimi mám taky svoji zkušenost ne teda tak strašnou co měli holky ale bohatě mi to stačilo.v žadnem případě nebrat toto jsou všechno jejich emaily.
22. srpna 2014 v 09:58
Mirka Pletitá
Psala jsem několikrát o spolupráci,byla ochotná se sdělením info,ale když mělo dojít na reálné setkání,tak se po ní vždycky slehla zem a neodpovídá
22. srpna 2014 v 09:20
Karolinka-Irsko
Karolinko,je možno získat tvůj e-mail?Dekuju
-M.
22. srpna 2014 v 09:17
Zkušenosti???
Krásný den všem,prosím,nemáte někdo zkušenosti s agenturou píšící pod e-mailem
chcetepenize@gmail.com?Podepsána paní Mirka Pletitá.Je na ně spolehnuti nebo další agentura,která nemá smysl.Děkuji všem a ať se daří.
22. srpna 2014 v 09:01
irsko
devcata...jestli chcete nektera do irska tak mi sem pisnete email,Ziju tady drive jsem tuto praci delala.Znam tu vsechno.Musite mit svoji kartu aby jste si mohli samy platit hotel a ja bych Vam brala telefony rikala na jaky hotely jit..veskere info...A za to bych si brala jen 10 eu z klienta..Proc jezdit a cpat tu 50 procent nejakym hajzlum..neexistuje zadna agentuura jen si tak rikaji..jsou to obycejny pasaci..Ale je fakt ze premistovat atd by jste se museli samy,,ale vse bych vam rikala co a jak..tak v pripade zajmu pisnete..Karolina
22. srpna 2014 v 01:37
irsko
22. srpna 2014 v 01:23
V Tiffany
Uz se nechodí venkem pět let, od te doby co tam pracovala Jana Nedosinska se to tam zlepšilo o milion procent, pamatuje si ji někdo? O pokojích to tam nikdy nebylo, vydělává se jen na kokteilech 300 denně ... Doporucuju
22. srpna 2014 v 01:20
irsko
E-mail:
irish.stars@yahoo.com holky zase jsem si všimla, že inzerují Jeff s Monikou! Jen chci upozornit, že rozhodně garance 3až5 tisíc eur týdně není pravdivá! Jedná se o rumuna a češku, kteří Vás vysajou a znásilní. Podívejte se na příspěvky z června
21. srpna 2014 v 23:21
pro S.
hele muj skype je nikisek7971 tak pisni a pokecame v o Kanadě vím.
21. srpna 2014 v 23:16
Karla
nemate nekdo zkusenost v pamele v plzni?plati se tam i prvni den?nevite nahodou?diky.K.
21. srpna 2014 v 23:00
S.
Premyslela jsem taky o Kanade, ale tam uz to pry hlidaji.
21. srpna 2014 v 22:53
pro S.
jojo taky jsem dostala kontakt tam bych se bala i já.já byla před 3lety v Dubaji a bohatě mi to stačilo.