Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. srpna 2014 v 09:20
Karolinka-Irsko
Karolinko,je možno získat tvůj e-mail?Dekuju
-M.
22. srpna 2014 v 09:17
Zkušenosti???
Krásný den všem,prosím,nemáte někdo zkušenosti s agenturou píšící pod e-mailem
chcetepenize@gmail.com?Podepsána paní Mirka Pletitá.Je na ně spolehnuti nebo další agentura,která nemá smysl.Děkuji všem a ať se daří.
22. srpna 2014 v 09:01
irsko
devcata...jestli chcete nektera do irska tak mi sem pisnete email,Ziju tady drive jsem tuto praci delala.Znam tu vsechno.Musite mit svoji kartu aby jste si mohli samy platit hotel a ja bych Vam brala telefony rikala na jaky hotely jit..veskere info...A za to bych si brala jen 10 eu z klienta..Proc jezdit a cpat tu 50 procent nejakym hajzlum..neexistuje zadna agentuura jen si tak rikaji..jsou to obycejny pasaci..Ale je fakt ze premistovat atd by jste se museli samy,,ale vse bych vam rikala co a jak..tak v pripade zajmu pisnete..Karolina
22. srpna 2014 v 01:37
irsko
22. srpna 2014 v 01:23
V Tiffany
Uz se nechodí venkem pět let, od te doby co tam pracovala Jana Nedosinska se to tam zlepšilo o milion procent, pamatuje si ji někdo? O pokojích to tam nikdy nebylo, vydělává se jen na kokteilech 300 denně ... Doporucuju
22. srpna 2014 v 01:20
irsko
E-mail:
irish.stars@yahoo.com holky zase jsem si všimla, že inzerují Jeff s Monikou! Jen chci upozornit, že rozhodně garance 3až5 tisíc eur týdně není pravdivá! Jedná se o rumuna a češku, kteří Vás vysajou a znásilní. Podívejte se na příspěvky z června
21. srpna 2014 v 23:21
pro S.
hele muj skype je nikisek7971 tak pisni a pokecame v o Kanadě vím.
21. srpna 2014 v 23:16
Karla
nemate nekdo zkusenost v pamele v plzni?plati se tam i prvni den?nevite nahodou?diky.K.
21. srpna 2014 v 23:00
S.
Premyslela jsem taky o Kanade, ale tam uz to pry hlidaji.
21. srpna 2014 v 22:53
pro S.
jojo taky jsem dostala kontakt tam bych se bala i já.já byla před 3lety v Dubaji a bohatě mi to stačilo.
21. srpna 2014 v 22:52
Veronika
21. srpna 2014 v 22:40
S.
No jinak ted inzerujou ten Qatar a Kuwait. To bych se bala.
21. srpna 2014 v 22:39
pro S.
děkuji já tobě taky.papa
21. srpna 2014 v 22:38
pro Veroniku
písni mi sem skype nebo email. já jedu v zaří do Finska tak mužeš se mnou jestli máš zájem.a domluvime se
21. srpna 2014 v 22:38
irsko
ceny nekurvý 45letá paní, ale rumunky..... takže vylívat si zlost tady na ní není na místě. Protože i kdyby si vzala Vaše hnusné urážky k srdci a zítra zvedla ceny.....tak se nic nezmění. Tohle si mladé, ale né moc inteligentní slečny uvědomte. Minimálně 50% kurev jsou rumunky, které se schovávají za italky, francouzky, španělky a já už ani nevím za co. Domnívám se, že jedna pětačtyřicátnice Vám byznys nepodělala. Právě naopak, jestli jste tak mladé a hezké jak vaše sebevědomí tak logicky proč by chlapi platili za starou kreaturu? 20euro rozdíl? to jsou dvě krabičky cigaret, nebo jeden oběd zas až takový rozdíl to tam není.
21. srpna 2014 v 22:36
S.
Do Australie? To zni dobre. Drzim Ti palecky!
21. srpna 2014 v 22:33
Veronika
Zdravim! Rada bych tak v polovine zari vyjela nekam ven a nechce se mi jet samotne do neznama. Neprida se nekdo?
21. srpna 2014 v 22:30
pro S.
plně s tebou souhlasím ale holt když má někdo slámu v botach a hnuj přede dveřmi 50eur je balík...to se pak nedivím že pějou ody na pajzl kam se na pokoje musíš dostavat tak že musíš obíhat barak...fakt luxus.Jo v Dánsku jsem taky byla a neda se to srovnat.Ted se chystam do Australie.
21. srpna 2014 v 22:27
21:18
taky se dneska bavím to sranda...já momentálně ve Španělsku bydlím a pokud si ta paní chce stavět bysnys na ubohých ptácích tak ji to přeju ale pokud myslí španělské souostroví zak se to píše s velkým k.a žačne se učit španělsky na vysloužilé šlapka v 50 se určitě moc těší
21. srpna 2014 v 22:23
S.
Z pul hodiny maji 50 euro a z hodiny 100. Teda pred par lety to tam takhle bylo. To je teda ranec, holky. Ale v clubu Corvette stoji i hod. 500 euro. Ale to uz je trochu dal od tech sedlaku z Hechtlu. Selky si myslej, ze maji balik. Nj. Holt asi 10 000 za hod. z Danska je malo. Navic bez pasaka sama na hotelu. No comment!