Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. srpna 2014 v 21:34
DÍTE
nechci ti moc radit, ale já osobně bych s dítětem nikam nejezdila..Určitě ne na předem vyzkoušené, ověřené místo..Nevěř moc slibům..Mě samotné trvalo dost dlouho než jsem vyplenila nabídky na ty alespon seriozní..Je to nezlob se dost nerozumné tahat dítě sebou a navíc do téhle branže. Raději si najdi hlídání.Ale určitě být tebou jedu nejdříve někam blízko a vydělám alespon základ a pak s rezervou jedu dál. Určitě bych nejezdila bez financí nikam do Itálie nebo trampárie. Uvažuj nejdřív a v klidu, i když tvá situace asi velí jinak, nic není tak horké..
24. srpna 2014 v 21:30
irsko maja
jak jsem psala, jsem zoufalá
tak tomu odpovídá i mé myšlení
asi jsem zkomolila toho víc do jednoho příspěvku. Samozřejmě, že s děckem tour nepojedu. Měla jsem na mysli 1., buď že mi je jedno na jak dlouho pokud budu moc jet s děckem, pokud se povede hlídání. (Např. měla jsem takhle nabídku do Itálie do clubu, ale co tam když neumím ani zbla italsky) 2.,nebo na 14dní někam bez děcka. Irsko vůbec není podmínka... Jen jsem tam byla jednou jak jsem psala níže. Na druhou stranu psát sem, že jsem trubka a "jít někam do klubu" a nikterak mi normálně pomoc to umí každý..... to asi nevím, že jsem trubka, kdybych nebyla tak tady neškemrám na fóru o pomoc, ale sedím s havanou v hubě někde na kanárech. Tak doufám, že tyhle příspěvky mám už za sebou a snad příjde i nějaký, který mi pomůže. Mě se jedná hlavně o to, že čůráků jako je jeff je po světě určitě víc tak abych zase nenaletěla. Protože nemám dost peněz na to abych jela na sebe. Díky
24. srpna 2014 v 21:05
nemecko
ahoj holky chtela jsem se zeptat,zatím jsem delala jen malo v cechach.nechce se mi ted nikam daleko a také nemám moc financní do začátku.vyplatí se jeste nemecko vůbec?
24. srpna 2014 v 13:31
Alice
no ve Švajcu je dobrý hotelrelaxjennifer.com byla jsem u nich 2krat a pohoda.
24. srpna 2014 v 13:28
Pro Irsko maja
24. srpna 2014 v 13:25
alice
holky typ na nejaky privat nemecko švycarsko? diky moc
24. srpna 2014 v 13:18
Pro Irsko maja
Jistě a nechtěla by jsi k tomu ještě kromě chůvy i vlastního řidiče?
každá operátorka má čas na to zvedat telefony a hlídat děcko ty jsi trubka opravdu
24. srpna 2014 v 13:16
Pro Karolinu
Inteligentni holka co uz v Irsku byla si dokaze zvedat telefony sama v Irsku neni zase takova navstevnost ze by to nezvladala a proc nekomu za dobrou celou tour davat 1000 euro? Snad tu holky jsou normalni a ne padle na hlavu
24. srpna 2014 v 10:26
Karolina
Ahoj holky,Koukam ze tu nejake ohlasy byli tak sem davam svuj Skype a muzete se me ptat.Nabizim teda..abych to nepsala stale dokola.Je to turne po Irsku.Znam dokonale hotely kde nevyhazuji,mohu bukovat hotely a naplanovat cestu,Mohu vytvorit reklamu a zvedat telefony.Vse si hradite samy.Ja si pak beru 10 eu z klienta ktery dojde,To je ma nabidka.Nabidka plati od 15 zari a je mozno max 5 divek.Tak se me zeptejte jestli chete.muj skype Karolina Murfy...Krasny den
24. srpna 2014 v 10:13
irsko maja
ahoj holky, tak nevím jestli tady neztrácím čas, ale přesto to zkusím ještě jednou. Jsem sama se čtyřletým dítětem a mám exekuce na krku. Jak jsem psala níže byla jsem jednou přes Jefa a Moniku v Irsku- fuj tajbl. A potřebovala bych nějakej solventní kontak na privát nebo agency. Je mi tak nějak jedno kde, ale hlavně s minimálními náklady. Ideálně bych si představovala kdybych mohla vyjet i s dítětem. Třeba operátorku co by mohla pohlídat, nebo jinou holku která to má podobně a hlídali by jsme si na střídačku, nebo nevím. Tak nějak jsem zoufalá. Bez děcka bych taky samozřejmě mohla vyjet, ale max. 14dní. Díky za každou užitečnou radu, kontakt., pomoc. Mail ještě jednou:-)
h.slov@centrum.cz
24. srpna 2014 v 09:58
irsko
nevim ale me pripada ta nabidka seriozni.vzdycky si ty blbko platis ubytovani a reklamu sama vzdycky to jde z tech penez co ty vydelas..trochu matematiky byto chtelo.tak zvana agentura ktera vubec nikdy zadna agentura neni ale jsou to jen obyc pasaci ze sve kapsy nikdy nic neplati..jen si berou od holek penize..tadle holka jestli vse zajistuje teda zna kde a co ajak a bere jen 10 euro tak to je pecka nabidka,Ja tam teda jezdim sama na sebe ale to jen proto ze to tam uz znam ale kdo jede poprve tak parada..
24. srpna 2014 v 08:54
Pro Karolinu
souhlasím nejdřív si měla jet na dovolenou a pak psaát výlevy jak chceš holkám pomoct atd.mimochodem za co si bereš těch 10eur?za zvedaní telefonů????to si holky mužou samy.a michodem když si ag.bere 40% tak jim platí ubytovaní,reklamu a bere telefony.přeji hezkou dovolenou
24. srpna 2014 v 08:22
Karolina Irsko
Irsko, omlouvam se
24. srpna 2014 v 08:21
Karolina Finsko
Taky mi moc seriozne nepripada.
23. srpna 2014 v 21:50
Pro Karolinu
Ale ze by jsi sem dala svuj email to ne ze? Holky co by mely zajem by napsaly mail a ty by jsi hold odpovedela az po dovolene. Myslis ze to nejaka bude cekat na mail do 15 zari? O dovolene jsi pred tim urcite nevedela nez jsi sem psala nabidku samozrejme
dalsi byvala kurva co nema praci tak se rozhodla zkusit praci operatorky, nema zkusenosti pac zkusena operatorka si nevezme vice jak 3 telefony.
23. srpna 2014 v 20:13
Karolina
Tak holky chci se omluvit ted letim do 15 zari na dovolenou tak az priletim dam sem svuj email a napiste mi..pro divku co psala zda platim reklamu to opravdu ne,,ale mohu vam ji vytvorit.Ja jen beru telefony a doporucuji hotely kde nevyhazuji a proste veskere info.Musite mit hlavne svoji kartu pres kterou se bukuji a plati hotely,A z toho beru 10 eu z klienta ktery dojde a je mi jedno zda pul hodiny nebo hodinu..stale jen 10 eu..Ale bohuzel jsem schopna max 5 divek,Vice telefonu bych nestihala:)))jsem fakt velice seriozni ziji zde jiz 7 let tak bych si timto privydelavala jen.Jsem bez prace tak bych mela cas se venovat hovorum:))))nedavejte prosim nikomu 40 procent to je nehoraznost..je to strasne moc.Karolina
22. srpna 2014 v 22:24
Irsko maja
připojuji se byl to muj nejhorší zažitek fujjj a to jsem měla štěstí že mě neošukal ale cpal se mi vehementně do pokoje.vydržela jsem tam 3dny pak jsem zdrhla a nikdy víc.hnusaci
22. srpna 2014 v 22:20
irsko maja
jo.jsem jedna z těch blbek
ale takový je život, jdu dál. skoro jsem se psychicky položila a 500eu za zpáteční letenku..... nikdy víc
22. srpna 2014 v 22:20
Marry
ses tam porad protože s nim chrapes
22. srpna 2014 v 21:52
Irsko
No protože mají milion emailu a vždycky nějaká holka chudak naletí.taky jsem s ním bohužel měla tu zkušenost je to grazl vyfetovanej a ta jeho je vysloužila štětka co v 50 se drží kokota z Rumunska.