Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. srpna 2014 v 23:12
pro 21.13
jenomže nechci být za chytrou ale neobešla jsem pet agentur v praze a dvě v jiném státě.v tom je ten figl.ale víc psát nebudu.nezlob se.a mě to zatím vychází víc než dobře, věř mi.ale chce to najít právě ty skulinky
7. srpna 2014 v 22:49
Pro 21:50
To je dost nejiste muze se ti stat ze budes nekolik tydnu bez prace takze nic moc neusetris, navic co vim tak neni dobre byt u vice agentur najednou
7. srpna 2014 v 21:50
pro 21.13
agentury.a nejenom české.
7. srpna 2014 v 21:41
Pro 21:19
Takže děláš pro agenturu? Nebo sis našla jednoho klienta který si tě pravidelně brává?
7. srpna 2014 v 21:41
Pro 21:19
Takže děláš pro agenturu? Nebo sis našla jednoho klienta který si tě pravidelně brává?
7. srpna 2014 v 21:19
pro 21.13
no a já dělám doprovody, cestování. Denní taxa je poměrně dost vysoká. A hlavně je to s jedním klientem a navíc dárky atd. Zábava. No každá hold dělá něco jiného
7. srpna 2014 v 21:13
pro 20:12
uplně si mě promluvila z duše přesně takhle bych to řekla já.Holky tu nadavají na Irsko a Finsko ale já si nemužu stěžovat víc jak polovina chlapu co mi přijde si chce spíš povidat a když šukat tak 5minut a hotovo takže s tebou plně souhlasím
7. srpna 2014 v 21:13
pro 20:12
uplně si mě promluvila z duše přesně takhle bych to řekla já.Holky tu nadavají na Irsko a Finsko ale já si nemužu stěžovat víc jak polovina chlapu co mi přijde si chce spíš povidat a když šukat tak 5minut a hotovo takže s tebou plně souhlasím
7. srpna 2014 v 21:06
pro 20.44
klídek.Mě nevěřili že dělám blbých 3500 týdně.Nemá smysl tady fakt nic psát.
7. srpna 2014 v 20:57
Pro 20:44
Pokud se jedná o zemi kde si dívka myslí že se domluví Německy oak už mě napadá jen Belgie takže ses naučila jejich Holandštinu ;)
7. srpna 2014 v 20:53
KONEC
TAK A TED SI TO KAZDY PREBERTE JAK CHCETE.. UZ VAM ODPOVIDAT NEBUDU.. A MUZETE I HODIT NEJAKE POMLUVY ZE KECAM PICOVINY... POCTU SI RADA
7. srpna 2014 v 20:52
20.44
NE NENI TO DANSKO. UFF ..
7. srpna 2014 v 20:48
Pro 20:44
Aha takže Dánsko :)
7. srpna 2014 v 20:44
20.08
I FRANCOUZSKY JSEM SE ZA ZIVOT NAUCILA- ALE VE FRANCII TO NENI ME NA FRANCII VADI ZE 60 PROCENT ANI FRANCOUZOVE NEJSOU A OSOBNE ORAL BEZ DELAT MULTIKULTI SKUPINE JE PODLE ME RIZIKOVY. A ITALIE TAKY NE.. MOC HOLEK SEM NEJEZDI- PROTOZE SI MYSLI ZE NEMECKY SE TU DA DOMLUVIT ALE JSOU MIMO MISU A PAK ZKLAMANE TAKZE SE ANI NA TOMHLE FORU O TETO ZEMI MOC NEBAVI NIKDO. ALE I VE ZKRATCE TO REKNU TAK- POKUD SE NAUCIS FINSKY TAK TAKY UDELAS VIC PENEZ V TAK OMYVANEM FINSKU KDYZ SI S TEBOU FRAJER POPOVIDA VE SVE RECI- TOHLE STRASNE ZASADNI ZAKON. JO ME TO TRVALO SE NAUCIT.. ALE VYPLATILO SE - NIC NENI ZADARMO . NA TOHLE MI NIDKO NEMUZE NIC RICT= JA UMIM PERFEKTNI ANGLICTINU ALE TREBA V ANGLII TO MAJI NEKDE/// VSICHNI UMI ANGLICKY.. ALE KDYZ SE NAUCITE JAKO CESKA NECO RICT V UPLNE CIZI RECI TAK FRAJER VE DVERICH SPADNE NA ZADEK - TAK TO PROSTE JE
7. srpna 2014 v 20:15
Pro 20:08
Pak by mě zajímalo kam jezdíš franzouzsky mluví pár čechů takže Francie asi ne že by Itálie?
7. srpna 2014 v 20:12
19.29
jete teda hodim odpoved na dotaz proc tak strasne makame za tisice- no protoze to kdyz umis mluvit a mas nejaky- program tomu rikam v te hodine tak se zas tak moc nenasukas spis te boli hlava z kecu - a za dalsi- tech vasich xxxx klientu ze makate cely mesic vam tak stejne nici zdravi jako tyden non stop prace- a me to treba bavi- bavi me penize a tomu tydnu co makam davam vsehno . sorry !
7. srpna 2014 v 20:08
da se udelat
a jeste jedna vec- 80 procent holek co umi udelat cash tady nechodi s vama debatovat o hovnech - nevim proc sem lezu - asi proto ze ted nemakam mam volno- protoze tady se strasne debatuje proc sem holky co reknou ze vydelali lezou a jak to ze maji cas sem psat kdyz vydelavaj- no kurva asi maji volno ne doprdele - kdyz udelate 5 tisic za tyden ale to musite nonstop jako ja a vzit kazdeho na kazdeho byt mila tak pak holt mate pravo na volno a nasirat se na tomhle foru
7. srpna 2014 v 20:05
da se udelat
da se to udelat takze drzte hubu - ano kolikrat udelam 2000 za tyden ale treba i 4 a treba i 6 ale do prdele to musite sami na sebe - ja treba umi anglicky a jazyk zeme do ktere jezdim-velika vyhoda - to pak jde samo - ne nejedna se o nemecke zeme a ani ne o finsko- tam jsem nebyla..
7. srpna 2014 v 19:58
19.29
ok sorry :-)
7. srpna 2014 v 19:51
Pro ty co dělají tisíce eur týdně