Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. června 2014 v 09:07
Francie Avignon
Dobré ráno holky prosím, kdo má nějaké zkušenosti s Francií, co nabízí nějaký David, napište. Díky
3. června 2014 v 07:39
Pro N.
No tak uz sem nelez no,budes nam vsem hodne moc chybet,ty jeblino blba.
3. června 2014 v 02:02
Pro slecnu N.
My to mozna budem delat do 50,ale nezacinaly jsme v 17 !!! Ty musis mit v hlave piliny.
2. června 2014 v 23:15
PRO FRANCII
Z toho si nic nedelej,ja se tady zase na neco ptala a nez jsem se sem podivala podruhe,tak sem nejaka jina holka dala mail a vydavajic se za mne chtela,at ji holky odpovedi posilaji tam
2. června 2014 v 23:00
Francie
Mohu se zeptat,kdo je tak drzi a zkopiroval sem muj komentar z minulych dnu? Je to komentar z 20 45....ohledne Francie. To nejsi schopna napsat svuj vlastni prispevek a musis kopirovat starsi cizi? Asi bys to nebyla schopna dat dohromady sama,ze? Tobe bych teda tak radila. Chce informace a ani tu svou otazku nesesmoli z vlastni hlavy!
2. června 2014 v 21:49
Finlandtours
O této slečně se tu již toho napsalo mnoho, slečna je nespolehlivá pravidelně zaspává, a potřebuje každý den posílat peníze protože věčně nemá a ty co má dává do drog, myslím že tohle jakonobrázek stačí
2. června 2014 v 21:26
Marcela
pro finlandtours! Prosím tě já jezdím již dlouho přes tuhle operátorku Finsko a je spolehlivá! Vydělám si hezké peníze.Marcela
2. června 2014 v 21:22
Pro N....
Ty chces delat v 17 slapku a nas budes urazet. Mne by to v 17 ani nenapadlo. Myslim,ze ty jsi ten typ,co ted zacne a skonci az nad hrobem. Picko jedna nevychovana.
2. června 2014 v 20:45
Francie
Dobry den,mohu se zeptat,jak to jde v posledni dobe ve Francii? Z kazde strany slysim jine nazory,nekdo pise,ze to nejde,nekdo zase,ze by jinam nejel. Ono asi jde o to,na kolik jsou holky zvykle....mne staci mit v cistem 1000 e tydne,myslite,ze je to mozne to tam vydelat? Ne Pariz a Nice,tam nejezdim. Preferuji city tour a v klidu,zadnych 6 klientu denne,to nedam. Tuto praci beru jako prostredek jak cestovat a zaroven si privydelat. Nedavno jsem tu totiz psala,ze mi staci 1000 tydne a hned se na mne holky sesypaly jak supy,ze to v Nemecku budu mit urcite. Chci hlavne cestovat o tom to u mne je....byt nekde zavrena na private nechci,i kdyz vim,ze bych asi vydelala mnohem vic. Jde mi o to,abych nesla hlavne do minusu a neco si dovezla domu. Dekuji za reakce.
2. června 2014 v 20:44
Sofie
Ahoj holky je někde v Praze nějaký fotograf co foti glamour a má ty fotky barevné?
2. června 2014 v 17:17
Elizabeth (finsko, australie, irsko)
Ahoj holky, nemáte náhodou některá zkusenost s tímto?
money4girls@bluewin.ch mělo by se jednat o nějaký privát ve švýcarsku. Díky za feedback :) Eli
2. června 2014 v 15:05
Elizabeth (finsko, australie, irsko)
Děkuji za kontaky na FIN operátorky, hned jim jdu napsat :) pár jsem jich taky nasša tady na fóru. Moc děkuji.
2. června 2014 v 15:03
operatorka finsko
2. června 2014 v 14:47
Slunecnice
Holky asi mam jen stejnou prezdivku ale ja co jsem psala vcera svuj email jsem v pohode a mate namysli asi jinou divku
2. června 2014 v 14:18
Pro monicu
Vetsina techto agentur ma stranky blokovane z CR a kazde holce to jde u kazde agentury jinak, chce to zkusit a hledat ty nase vipko
2. června 2014 v 13:28
monica
ahoj holky, nevite o nejake spolehlive angeture pro vip spolecnici? na internetu jich je plno a ja nevim kterou si z nich vybrat a byla by nejlepsi. diky moc
2. června 2014 v 13:20
Re:Anna R.
Taktéž se připojuji určitě nejezdit. Jen doufám,že se slečny vrátili v pořádku domů.
2. června 2014 v 11:51
Re: anna rakovnicka
Nejezdit s žádnýma českýma operátorkama do austrálie! Kamarádka s němi taky byla a hrůza! Já byla na pohovoru, ale odmítla jsem podepsat směnku. Ty lidi v australii nikdy nepracovali, jezdi pry podle nejakeho australskeho manualu ktery si muzu koupit i sama.
2. června 2014 v 10:23
Finlandtours
nebrat! Jmenuje se Martina, je puvodem slovena a je nespolehliva.
2. června 2014 v 09:49
Pro slečnu N