Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. května 2014 v 20:22
Nemecko
19. května 2014 v 20:21
Pro Finsko kredity
Ja si takhle koupila protoze jsem narychlo potrebovala (a taky usetris par desitek eur) a holka mi dala heslo na sexwork kde byly kredit a ja si tam zalozila normalne reklamu. Nic slozityho, ba naopak nez platit jeste 250kč jako platbu do zahranici a nemusim cekat nez mi to tam nactou(jednou jsem cekala i tyden)
19. května 2014 v 19:15
Finsko
Jak je chces prodavat, kdyz je mas na profilu vytvorenym
19. května 2014 v 16:46
Finsko kredity
Baby prosim predam kredity na sexwork. 7 kreditu - 120e. Vyhoda rýchlosť a bez platby do cudziny. Klidne osobne. Pište na
melani@post.cz
19. května 2014 v 15:39
Nina
Uaaa to Německo je tak tragicky :( aj v Čechách se da vydělat vic ;((
19. května 2014 v 12:46
Pro au
Jistě to není roblém :)
19. května 2014 v 11:31
australie
to urcite ano, ale pokud ty informace mam, tak stiham zvedat sama?
19. května 2014 v 11:11
Pro Izrael
Bylo by fajn kdyby jsi na tu amatérku sem dala kontakt aby se nenapálily i ostatní holky
19. května 2014 v 10:29
Izrael
Zdravim, najde se mezi Vami opravdu schopna operatorka na Izrael? Popr. mate nekdo kontakt? Slecna se kterou jsem byla ted, byla absolutni amater, a ve finale si vypla telefon, takze jsem si udelala luxusni dovolenou.
19. května 2014 v 09:50
Pro austrálii
Pokud nemáš informace o ubytování reklamě a všem ostatním musíš jet pod někým
19. května 2014 v 09:19
australie
a je tam vazne potreba operatorka nebo si zvladnu zvedat telefony sama?
18. května 2014 v 23:04
austrálie
opravdu jsou tam takové ceny za hodinu jo ? a orál bez jim nevadí ? :O
To tady v německu teda není..
18. května 2014 v 22:53
Martina
V Austrálii NENÍ orál bez standart. Je to tam servis za který se platí od 700/h. Já jsem dělala polovinu práce orál s ochranou za mnohem lepsi penize, nez jsou tady v Evrope za oral bez;)
18. května 2014 v 22:20
Pro Leu
To nevím co jsi četla ale právě že tam je orśl bez standartem :) operśtorka funguje skoro stejně jako agentura s tím rozdílem že si nebere 50 ale většinou 20 procent :)
18. května 2014 v 21:55
Od Ley
Ok. Diky za zpravu. A kdyz bych do toho teda sla a problem by to nebyl... jebezpecnejsi vyrazit pres nekoho za cenu 50/50, nebo to zkusit sama? Moc nerozumim te spolupraci jen s operatorkou, jak to funguje? Holky, piste a sdilejte sve nazory a zkusenosti, prosim. Prosla jsem si diskuze a koukala, jak nekdo puse, ze treba v Australii oral bez zdaleka standard neni. Tak ja nevim teda :/
18. května 2014 v 21:39
Pro Leu
Destinace které tě lákají jsou pro tebe bohužel nemožné všude je orál bez ochrany standartem a jakmile operátorce nebo agentuře řekneš že jej neděláš nevezmou tě protože vědí že nemáš šanci si vydělat.
18. května 2014 v 20:44
Izrael
Rada bych zacala jezdit tuto destinaci. Prosim tedy o jakoukoliv informaci, od ktere bych se mohla odpichnout. Poradite, holky? Dekuju!!
18. května 2014 v 20:38
Lea
Ahoj devcata. Prosim o radu. Rada byvh se vratila do businessu po ctyrech peti letech a tenkrat jsem jezdila s agenturou za podminek 50/50. Koukam, ze to jde i jinak -ano, prave jsem objevila Ameriku. Kdyz si uvefomim, o kolik penez slecna prichaz tim, ze je pod nekym. Proto bych chtela moc poprosit o radu, kam se vydat a koho kontaktovat, kdyz bych chtela nejlepe delat oral s ochranou, zdravi je pro me priorita a jake ceny za hodinu v € v soucadnosti vlastne jsou? Jake destinace jsou v kurzu? Kde se da jeste vydelat? Mam jet do Ginska pro zacatek s agenturou? Laka me i Izrael, pripadne jine kontinenty. Poradte, prosim. Jsem docela samostatna, zaridim si spoustu veci sama, ale po tech letech mimo obor, jsem ztratila prehled co a jak. Predem moc diky za jakykoliv tip, zpeznou vazbu, kontakt, doporuceni.
17. května 2014 v 10:15
pre vrutour
17. května 2014 v 09:33
Qatar