Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
21. května 2014 v 18:35
Singapour
Já tam byla loni a letos se chystám znovu ovšem pokud nemáš míry modelky nemluvíš perfektně minimálně anglicky a neprojdeš přijmacím pohovorem pak tě agentura nevezme
21. května 2014 v 16:49
finsko operatorka
kludne mi mozes zavolat, napisat alebo sa mozme vsetky 3 stretnut na skype...neveriaci Tomas
21. května 2014 v 16:41
finsko operatorka
21. května 2014 v 15:50
finsko operatorka
ja mozem doporucit na finsko cesku holku, jej email je
praceee2013@gmail.com, zacala som s nou cestovat minuly rok v septembri, na zaciatku vsetko vysvetli a vzdy pomoze s ubytkom...ja som maximalne spokojna
je spolahliva a hlavne ma aj kamaratsky pristup
21. května 2014 v 15:21
Rene Machacek
Zahranicni doprovody, nizke ceny, praci si musis vyridit sama a jeste odevzdas 40%, dobry tak max na drobny na kafe. Vydelat se neda
21. května 2014 v 14:32
Rene Machacek
Mate s nim nekdo zkusenost ?
21. května 2014 v 14:29
Singapour
Ahoj holky mate nekdo zkusenost ???
21. května 2014 v 13:54
Nicol AU
21. května 2014 v 13:53
Nicol AU
Ahoj, ja nad tim premyslim uz take dlouho hod sem email ozvu se
21. května 2014 v 13:20
Nicol AU
Ahoj holky, je tu nějaká slečna co by letěla do AU? Chtěla bych to zkusit. Anglicky se domluvím v pohodě..Můžete sem napsat jen nějaké základní info? Byla bych moc vděčná
21. května 2014 v 12:04
finsko
já byla spokojena s
doprovod18@seznam.cz už to tady někde padlo kdysi..ted jezdím sama, ale finsko ne už tak často :-)
21. května 2014 v 11:41
Maya Caye / koallka111@gmail.com
Vyjely jste s touto slecnou? Vse v pohode?
21. května 2014 v 11:37
operatorkaa@email.cz
Dekuji za podnetny prispevek. Zrovna jsem chtela s touto dlecnou a jeji "agenturou" vyrazit. Do Finska bych ale jela rada, doporucite mi s kym vyjet, prosim? Budu moc rada. Diky!
21. května 2014 v 07:15
Izrael
Souhlasim s tim,ze na city tours se do Izr fakt nejezdi. Kontaktovala jsem snad vsechny agentury co jsem tam nasla a vsechny mi napsaly podobne veci - za prve pokud neumim hebrejsky,mam smulu, za druhe prace neni tolik,aby se mi vyplatilo si platit hotel a letenku a pobyvat tam mesic a za treti ani neni zadna,ktera by vzala cizinku,protooze pracovat tam beztrestne mohou jen ty,ktere tam maji aspon docasny pobyt - tzn.,ze se musite prihlasit na cizinecke policii ,kdyz prijedete a chcete pracovat. Cele mi to tady od zacatku prislo postavene s Izraelem na hlavu, nejaka slepice to mozna chtela zkusit,ale nechtela byt prvni,tak tady psala blbosti,jak tam byla a bylo to super - a at jednou i dalsi holky. Tak? Vzdyt jen zkuste napsat tem agenturam a uvidite samotne,co vam odepisi. Katerina
20. května 2014 v 22:53
,,,,,Švýcarsko
no bohužel jsem se s tím setkala a holky to dávají...na některých místech dělají orál za deset eur...orál bez...nepochopitelné...nevím kam některé holky daly rozum
20. května 2014 v 21:34
Hledam kamosku
20. května 2014 v 21:04
Izrael
Je to blbost,na city tours se tam nejezdi. To jsem si jista,zila jsem v Izraeli temer 4 roky,nejdriv jsem tam delala au-pair a pote v clubu. Hlavne holky co tam pracuji musi umet hebrejsky!,je to ta nejhlavnejsi podminka,pochybuji,ze nektera z vas umi,co tu tvrdite,ze jezdite. Jsou to jen kecy a cele bych to vazne brala jako tak,ze si tady nekdo udelal srandu a napsal,ze tam jezdi,jen aby videl,jestli se nekdo jiny chytne.
20. května 2014 v 16:55
Info@swiss-girls.com
Ahoj holky máte někdo zkušenost s tímhle majitelem a s jeho priváty? Předem moc děkuji :)
20. května 2014 v 16:31
Svycarsko
no tak to nestras, tak ja mam teda stesti, ze jezdim nemecko na mista, kde se to nedeli...me jde spis o anal...me se to zdalo moc hezky, mit za anal skoro 100 eu navic..ale je to tak vsude...nekde mi zas napsali 60-40 total, i extra ...no ja nevim
20. května 2014 v 15:49
,,,,,Švýcarsko
nevím jak ve švajcu ale v Německu na hodně místech takyy...taky jsem byla v šoku..já tedy skoro žádné extra - orál bez anál nedělám, ale holky se dělí...nechápu...dělat orál bez za 10 eur - NIKDY V ŽIVOTĚ...NECHÁPU TY HOLKY...