Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
23. května 2014 v 06:58
Hannah
Ahoj zdravím slečny chci se zeptat pomohl by me nekdo kde se dělá reklama na města Hong Kong nebo Singapore . děkuji :-*
23. května 2014 v 06:54
sweet.lill
Byla jsem přes ní a vydělala jsem si hezké penízky, je to už déle, ale plánuji zase cestu s ní. Bere 60% na 40% což je super. Koretní jednání a spolehlivá. Doporučuji
23. května 2014 v 05:36
Linda
Muzes mi prosim rict aspon 3 stranky na Francii? Ja znam jen 6annonce.com....tot vse :-(
23. května 2014 v 02:33
sweet.lill@email.cz
Holky máte s ní někdo zlušenost?
23. května 2014 v 00:51
Pro Lindu
Minulý rok touhle dobou jsem bez problémů dělala 3000 euro za týden a to jsem měla reklamu vždy maximálně na 3 stránkách a bohatě to stačilo.
Teď jsem ráda za 2000 euro za týden, a reklamu mívám vždy na více jak 10 stránkách. Poslední dobou je to tu slabé, a bude hůře jelikož Francie chce zpřísnit podmínky a zavést podobná pravidla jako ve Švédsku
22. května 2014 v 23:39
Linda
Dobry den,mohu se zeptat,jak to jde v posledni dobe ve Francii? Z kazde strany slysim jine nazory,nekdo pise,ze to nejde,nekdo zase,ze by jinam nejel. Ono asi jde o to,na kolik jsou holky zvykle....mne staci mit v cistem 1000 e tydne,myslite,ze je to mozne to tam vydelat? Ne Pariz a Nice,tam nejezdim. Preferuji city tour a v klidu,zadnych 6 klientu denne,to nedam. Tuto praci beru jako prostredek jak cestovat a zaroven si privydelat. Nedavno jsem tu totiz psala,ze mi staci 1000 tydne a hned se na mne holky sesypaly jak supy,ze to v Nemecku budu mit urcite. Chci hlavne cestovat o tom to u mne je....byt nekde zavrena na private nechci,i kdyz vim,ze bych asi vydelala mnohem vic. Jde mi o to,abych nesla hlavne do minusu a neco si dovezla domu. Dekuji za reakce.
22. května 2014 v 18:33
Adriana
Ahoj holky, FINSKO OPERÁTORKY - upozorňuji na operátorku jméneme Dora a také na operátorku Martinu, o které se tu již psalo.
Ptal se tu taky někdo na Koalku, u této paní si hradíte veškeré náklady v plné výši, dobré ale je, že Vám předem vše zapatí.
IRSKO - NEDOPORUČUJE! Málo práce, holky chodí za 40 euro, aby alespoň něco vydělaly, apod.
Ráda vyměním informace, kontakty, apod.
TajneTajna@seznam.cz
22. května 2014 v 13:09
Výměna
22. května 2014 v 12:34
Výměna
Ano taky mam kontakt na USA , pisni mail
22. května 2014 v 10:48
Pro výměnu
Dej sem emailik vim o ag v USA :)
22. května 2014 v 05:57
Výměna
Ahoj, mohla bys mi dát prosím kontakt na tu agenturu v USA ?? Já můžu nabídnou kontakt na Austrálii, Tokio atd .. Děkuji
22. května 2014 v 04:41
Singapour
Ja mela pro sebe cisteho za mesic 30 tisic dollaru ale to bylo tim z jem mela stesti na dva velmi vlivne a bohate klienty holky tam normalne mivaji kolem 15-20 tisic dollaru za mesic.
22. května 2014 v 04:40
USA
Holky a nevite jake maji teda stranky na Singapour?
22. května 2014 v 03:00
USA
Jaksi nechapu proc tady urazite...holky si tady pisi o tom,ze nejaka agentura v USA uz neni a vy tady mate kecy o sebeucte ,coz je faktem,ale uplne od veci....
22. května 2014 v 01:27
USA
Pamatuji si 4 roky zpatky kdy jsem zacala v Londyne a i pres agenturu jsem mela pul mega za mesic a v klidu, amerika jeste lepsi.. a ted i smaa na sebe musim delat stojky na usich abych vydelala.. spiny stydte se.. vyhledejte psychology a mejte rady samy sebe
22. května 2014 v 01:25
USA
A to je presne. Kvuli debilkam my normalni prichazime o praci i normalni zachazeni.. pak s emuzem divit ze to jde k sipku vsude. Dementky bez sebeucty, psychopatky, atd to kazi vsem..
22. května 2014 v 00:54
USA
No fakt,oni uz vazne stranky nemaji,tak to cumim,ja s nima byla v USA petkrat! Ale je to uz dlouho. Skoda.
22. května 2014 v 00:51
USA
To byli,ja s nimi byla spokojena maximalne. Ale bylo pak dost problemu. Nejaka holka je udala kvuli necemu a pak je hlidala policie. Deportovali jim 2 holky a to byl konec :-(
22. května 2014 v 00:48
USA
Fakt? tak to je pech.. ja k nim chtela letos znovu.. byli vazne v pohode :(
22. května 2014 v 00:47
USA
K vivacompanions - uz USA nedelaji,presidlili do Singapuru. Byla jsem od nich minuly rok.