Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. května 2014 v 21:53
Pro Au
A kde zůstáváš třeba měsíc? To mi přijde dost nelogickě totiž
24. května 2014 v 20:31
australie
muzete laskave prestat davat ceny za 500 na hodinu ?? pojebete to stejne jako ve finsku a vsude!!!
24. května 2014 v 18:36
Re Vymena
Blbost, já sem psala, že si to s tebou vyměním a nikdo se mi neozval. Takže ses neozvala nikomu, a teď chceš kontakt jakože první, haha. Teď se vsadím, že by ses mi ozvala.
24. května 2014 v 18:23
Austrálie
No chystám se tam na tour a mam prave info ze byt 5 dni Sydney, 5 dni Brisbane, 5 dni Perth atd .....tak me to udivilo
24. května 2014 v 05:56
Pro Au
Jake statz konkretne myslis? Nikde neni dobre byt mesic
24. května 2014 v 04:15
Austrálie
Holky opravdu je dobry v au měnit mesta po 5 dnech ? Docela me to udivuje, jsem zvykla byt ve velkých městech i měsíc a prace jde dobre ( tím myslím mimo eu )
24. května 2014 v 03:21
Pro Vymenu
Myslis ze ti tu nekdo bude davat kontakt a cekat az si jej overis? Ty jsi dobre naivni
23. května 2014 v 21:36
Finsko reklama
Baby prosim predam kredity na sexwork. 7 kreditu - 120e. Vyhoda rýchlosť a bez platby do cudziny. Klidne osobne. Pište na
melani@post.cz
23. května 2014 v 20:23
Vymena
Pro toho kdo mi da overeny kontakt na Singapur nebo Australii mam kontakt na USA. Uz jsem sem psala pred par dny,ale z OVERENYCH kontaktu se vyklubaly jen agentury,ktere holky nasly na Googlu a nikdy s nimi nebyly. Takze po teto zkusenosti chci nejdriv kontakt,ktery si overim a pak dam kontakt ja. Je to tady jak u blbejch. Jen sama tupa prizivnice.
23. května 2014 v 09:03
Pro Hannah
Obe mesta se jezdi jen a pouze s agenturami je hloupost tam jet jako independent protoze si nic nevydelas.
23. května 2014 v 09:01
sweet.lill@email.cz
Co je super na tom že ti vezme skoro půlku toho co vyděláš?
23. května 2014 v 06:58
Hannah
Ahoj zdravím slečny chci se zeptat pomohl by me nekdo kde se dělá reklama na města Hong Kong nebo Singapore . děkuji :-*
23. května 2014 v 06:54
sweet.lill
Byla jsem přes ní a vydělala jsem si hezké penízky, je to už déle, ale plánuji zase cestu s ní. Bere 60% na 40% což je super. Koretní jednání a spolehlivá. Doporučuji
23. května 2014 v 05:36
Linda
Muzes mi prosim rict aspon 3 stranky na Francii? Ja znam jen 6annonce.com....tot vse :-(
23. května 2014 v 02:33
sweet.lill@email.cz
Holky máte s ní někdo zlušenost?
23. května 2014 v 00:51
Pro Lindu
Minulý rok touhle dobou jsem bez problémů dělala 3000 euro za týden a to jsem měla reklamu vždy maximálně na 3 stránkách a bohatě to stačilo.
Teď jsem ráda za 2000 euro za týden, a reklamu mívám vždy na více jak 10 stránkách. Poslední dobou je to tu slabé, a bude hůře jelikož Francie chce zpřísnit podmínky a zavést podobná pravidla jako ve Švédsku
22. května 2014 v 23:39
Linda
Dobry den,mohu se zeptat,jak to jde v posledni dobe ve Francii? Z kazde strany slysim jine nazory,nekdo pise,ze to nejde,nekdo zase,ze by jinam nejel. Ono asi jde o to,na kolik jsou holky zvykle....mne staci mit v cistem 1000 e tydne,myslite,ze je to mozne to tam vydelat? Ne Pariz a Nice,tam nejezdim. Preferuji city tour a v klidu,zadnych 6 klientu denne,to nedam. Tuto praci beru jako prostredek jak cestovat a zaroven si privydelat. Nedavno jsem tu totiz psala,ze mi staci 1000 tydne a hned se na mne holky sesypaly jak supy,ze to v Nemecku budu mit urcite. Chci hlavne cestovat o tom to u mne je....byt nekde zavrena na private nechci,i kdyz vim,ze bych asi vydelala mnohem vic. Jde mi o to,abych nesla hlavne do minusu a neco si dovezla domu. Dekuji za reakce.
22. května 2014 v 18:33
Adriana
Ahoj holky, FINSKO OPERÁTORKY - upozorňuji na operátorku jméneme Dora a také na operátorku Martinu, o které se tu již psalo.
Ptal se tu taky někdo na Koalku, u této paní si hradíte veškeré náklady v plné výši, dobré ale je, že Vám předem vše zapatí.
IRSKO - NEDOPORUČUJE! Málo práce, holky chodí za 40 euro, aby alespoň něco vydělaly, apod.
Ráda vyměním informace, kontakty, apod.
TajneTajna@seznam.cz
22. května 2014 v 13:09
Výměna
22. května 2014 v 12:34
Výměna
Ano taky mam kontakt na USA , pisni mail