Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. května 2014 v 21:24
Lenka
Jinak jak tu nejaka pise,ze vizova povinnost ji nic nerika - te holce v SF - ano rika,pokud chcete v USA zustat dele jak 3 mesice,tak si vizum udelat musite. Co je to za debilnoi otazku? Resenim je napriklad zapsani (a nasledna povinna ucast!) v jazykove skole. Da se to zaridit i navstevou 3 krat tydne,u cehoz jde i pracovat. Mne prijde,ze tady kazdy kazdeho podezriva ze lzi,ale nechapu proc. Holky tu jsou jaksi omezene a to ze ony nenasly zpusob,jak dostat vizum,nebo jak pracovat nekde dele jak mesic,tak to neznamena,ze to nikdy jiny nevi a neumi zaridit. Uz jsem to tady psala jednou,nez psat hovadiny,tak radsi nepiste nic.
25. května 2014 v 21:20
Lenka
Nechystam,uz nemuzu na tak dlouho odjet,mam pritele a myslim,ze by nevzal,kdybych byla nekolik mesicu pryc ,takze ted muzu max tak do Finska nebo Francie.
25. května 2014 v 20:38
Pro Au
ja jela 2x a bez problemu a po 3ti mne z letiste vratily do cr zpet s tim, ze muzu znovu az za 3 roky :(
25. května 2014 v 20:38
Pro Singapour
muzu poprosit o kontakt ? dekuji
25. května 2014 v 20:24
Pro Lenku
A chystas se tam zpatky?
25. května 2014 v 20:12
Lenka
Puvodne jsem tam jela jako au-pair - vizum jsem mela na rok. Prace tam bylo celych pul roku hodne a hlavne v LA jsou jine ceny nez napriklad na vychode USA,takze jedna prace denne by i stacila,ale vetsinou byly 2 az 3. Je to vazne blbost,ze tady nekdo pise,ze mesic na jednom miste se byt neda.
25. května 2014 v 16:45
Patricie- peníze
Patricie, pokud chceš peníze dostat nepozorovaně do čech, hoď je normálně do balíčku a pošli ho poštou. Doporučeně. Je to spolehlivé a nenápadné.
25. května 2014 v 15:44
Anglie - Londýn
Holky jak je to s prací v Anglii konkrétně myslím Londýn dá se tak vydělat? Děkuji :)
25. května 2014 v 14:11
australie
jj taky mam ten pocit
25. května 2014 v 13:25
austrálie
australie.spolecnice@yahoo.com jsou skutečně nějací amatéři.. nechají Tě vyplnit dotazník, na každý mail odpovídají se zpožděním, napíšou, že Tě pozvou na shcůzku, pak se ani neozvou... podle mne, nemají zkušenosti a je to ztráta času
25. května 2014 v 09:58
Pro Lenku
Půl roku? A vízum?
25. května 2014 v 08:33
Pro austrálii
Prosím tě s touto agenturou nejezdi holky přes ní mají v au ceny 500 dollarů na hodinu a musejí dělat cim nebo cif v cené
25. května 2014 v 08:32
Pro Lenku
Jisté od září 2013 a vízová povinnost jí asi nic neříká že?
25. května 2014 v 03:37
Lenka
Byla jsem pul roku v LA a prace byla porad. Proc by to jako nemohlo jit v jednom velkem meste mesic? Neni to trochu hloupost? Co holky,ktere nekde ziji a pracuji tam? Take prece maji praci porad. Znam Cesku,co je v San Francisku jiz od zari 2013 a praci ma denne. Holky mate trochu zkreslena infa. Lenka
25. května 2014 v 02:12
Výměna
Take jsem psala,ze vymenim info,slecna napsala a ja ji pak chtela odepsat a uz to neslo,mail se porad vracel . Kontakt od tebe mam a dekuji (nejsem zadna prizivnice),neber to tak,ze jsem se pak ja uz neozvala,chtela jsem ,ale mas pravdepodobne plnou schranku,tak si to promaz a ja zitra zase napisu. Renata F.
25. května 2014 v 02:09
Mesic na tour
Ja jezdila na 3 mesice do New Yorku a na mesic do Singapuru. Prace byla. Nebudu se tady s nikym dohadovat,ale pokud nemate zkusenosti ,tak nepiste blbosti,jak nemuzete vydelavat mesic na jednom miste. Jde to! Obvzlast New York! A hlavne jsem poznala holky co v New Yorku zily a prace take mely hodne. Pisete sem blbosti....jeste sem nejaka napise,ze je to nelogice,byt na jednom miste mesic....ach jo :-(
24. května 2014 v 23:18
australie
24. května 2014 v 22:31
Pro australii
Ja nevim ja mam ve Finsku od zacatku ceny 120 a 220 euro a jde mi to tam porad stejne vzdy mam minimalne 3000 euro za tyden ;)
24. května 2014 v 22:30
Pro australii
Ja nevim ja mam ve Finsku od zacatku ceny 120 a 220 euro a jde mi to tam porad stejne vzdy mam minimalne 3000 euro za tyden ;)
24. května 2014 v 21:54
Pro australii
Jedna ceska agentura to tak ma a v cene k tomu ma i cim nebo cif nechutne