Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. února 2015 v 19:58
Pro 13:42
A kam chces jet? Tento mesic je slaby vsude.. Mnichov je o stalakach. Kdyz mas, nemas co resit i kdyz je bida. Kdyz nemas a ses zavisla na novych lidech, je to problem. Jsem tu 3 rokem, vimo cem mluvim.
1. února 2015 v 17:55
Pro 13:42
Tak prov se nesbalis s nejedes jinam? Nechapu holky co nekde sedi za par euro.
1. února 2015 v 13:42
Mnichov
Sem v mnichove uz tyden a brecim nad vydelkama...Sileny ted
1. února 2015 v 13:30
Finsko kredity
At to řeší, jak chtějí, ale připisují ty kredity!!!
1. února 2015 v 13:06
Finsko kredity
Myslis ze oni tve fotky nepoznaji? Takovy vypadek jiz jednou meli asi pred dvemi lety a resili to timhle zpusobem. Vetsina holek nemeni fotky kvuli stalym klientum.
1. února 2015 v 13:01
Finsko kredity
Tak si vytvořím jinej ucet ze. Ja teda cekam na kredity uz tyden a nikdo nic!!
1. února 2015 v 12:52
Finsko kredity
Pokud nektera nebude chtit uhradit kredity, ktere ji dali kvuli problemum s uctem gratis a bude chtit jet znovu pak ji admni nezapnou reklamu do te doby dokud nezaplati, to je jednoduche
1. února 2015 v 11:27
finsko kredity
inzeruje tam pouze pro finsko, to ze tam jsou i jine zeme neznamena, ze tam holky davaji reklamy a jejich firma ma sidlo ve spanelsku. Nerekla jsem ze by byli v pruseru kvuli inzerci ve finsku, ale ze treba neplatili dane atd. Bankovni ucet ti jen tak nezablokuji. vzdyt jim jde o nehorazne castky, se podivej kolik je tam jen dneska reklam kazda krat dvacet. Momentalne davaji reklamy zadarmo s tim, ze se jim to ma doplatit pozdeji. To chci videt, jak jim to zpetne bude nekdo platit.
1. února 2015 v 10:55
lexi min.
Ahoj dej mi na ni whatsapp
1. února 2015 v 10:54
irsko kredity
Ty ses taky u mrdacky musela prastit do hlavy. Jak mozou byt v pruseru kdyz jen vlastni web stranku pro cely svet, neni to jen pro finsko.
1. února 2015 v 10:43
finsko kredity
Admini budou asi v pruseru, protoze bankovni ucet maji zablokovany od vanoc a od te doby take tvrdi, ze si udelaji novy a poslou info, ale nic. Novy ucet je vytvoren behem jednoho dne, oni to resi dva mesice. Jsem zvedava, jak to budou pak z holek tahat...
1. února 2015 v 10:16
finsko kredity
prijde mi, ze jsou tam uplne padli na hlavu, vse jim trva...bez dokladu o platbe kredity nepripisou, pak mi ji zase poslou zpet...Domluva s adminem katastrofa. copak to nejsou jejich penize?
1. února 2015 v 08:48
Lexi Minářová
Ahojky holky,
Právě jsem se vrátila z finska a musím říct, že je to tam čím dál horší a horší. Mohu ale doporučit super operatorku, kt mi zajistila bezproblémové bydlení a klienty...komunikace taky super. Blbý je, že nehradí náklady dopředu...
Kdo by měl zájem tak mohu na ní dát whatsapp
Jsem s ní maximalně spokojená. Zodpovědná a férová ženská
Jinak taky bacha na takzvané " agentury nebo operatorky " co se na vás vykašlou nebo nejsou schopní situaci řešit.
31. ledna 2015 v 20:11
pro 29.1. v 22.12
Jezdim sama na sebe...a tak to chci zatim nechat...;)
31. ledna 2015 v 16:47
pariz
Holky nevite jak to jde v parizi?
31. ledna 2015 v 15:12
Pro 14:43
Je potřeba jen někdy né vždy letěla jsem x krát a číslo dokladu nsem potřebovala tak ve 20 procentech ani to ne. I tak je lepší poslat opsané údaje z op než její kopii, nedivím se zme šlapeš malš totiž myšlení houpacího koně. Použita v čr asi těžko když měla jen její kopii mohla s ní maximálně platit po internetu a to se dá věř tomu nebo ne i z Finska, navíc jsi hloupá, že jsi neměla blokované platby přes internet, ona z toho vyvázne s čistým štítem pochybuji, že ti poslala kopii občanky
31. ledna 2015 v 14:43
fisnko 0:33
Mam vypisy z učtu, že v dobe kdy jsem byla ve fisnku tak se použivala karta v čr.
Mam jeste par dalsich holek, co jsou na tom podobne,
A pro letenku potřebujes take čislo dokladu, jestli tohle nevic tak jsi nikdy neletela.
Vsechno už je ohlašene, snad to dobře dopadne.
31. ledna 2015 v 14:21
Pro 13:58
Kopii obcanky pro letenku? To slysim prvne. Pro letenku potrebujes akorat jmeno prijmeni a datum narozeni. To jsi snad letela poprve ze takove zakladni informace neznas. Uprimne dobre ti tak jen denil totiz nekomu posle kopii op
A kreditni karty, policie s tim nic neudela a ty uz ty penize strjne nikdy neuvidis. Bude to totiz jen slovo proti slovu.
31. ledna 2015 v 13:58
fisnko 0:33
Mam to v jejim emailu, že pro nooking.com potřebuje kopii kreditni karty a obcansky prukaz, ten pro letenku tam ( pak jsem ji zaplatila.)
Z tech 150 euro vubec nic neplatila, pouze mi rezervovala hotely, než se na me vykašlala, :(( Našla jsem ju na sex prace, na skrytej email. Ja v soucasne dobe komunikuji s dalsimi 5 slecny co pro ni pracovaly, Nekdy nabizi praci na 50:50 , nebo Za reklamu prej 150 e denne.
31. ledna 2015 v 13:58
Tá
Ahoj holky, hledam za sebe nahradu, na Privátek Chrudim. Za tyden jsem si vydelala 35tis / 50 chlapu a ja tohle tempo vazne nezvladam uz. Kdyztak napiste primo majitelce na
privatekchrudim@seznam.cz ja jsem vazne uz rozmrdana :(