Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
31. ledna 2015 v 13:20
Mnichov
Je tu ted nekdo? Jak to jde?
31. ledna 2015 v 13:05
pro Gabi
Ahoj, byla jsem v Miláně, super výdělky, diskrétní byt v centru. Komunikace s Niki naprosto bez problémů. Určitě poletím zase. Můžu jen doporučit :-)
baculkaniki@seznam.cz (jestli myslíš tento inzerát) o jiném nevím :-)
31. ledna 2015 v 12:49
Gabi
Ahoj holky, byl jste někdo v Miláně? Našla jsem inzerát, tak se chci zeptat, jak to tam jde. Díky :-)
31. ledna 2015 v 12:39
Pro 00:33
Je to kec. Za prve email neexistuje a nikdy neexistoval, za druhe v Turku se na hotelech pracovat neda a za treti ktera koza by nekomu cizimu posilala kopii kreditky? Omg.
31. ledna 2015 v 11:31
00:33
a vůbec jak jsi na ni přišla? Na googlu její email vubec nevyběhne u žádné reklamy nebo inzerátu.
31. ledna 2015 v 11:30
00:33
Holky a vubec tak nějak všeobecně, jak může někoho napadnout dávat někomu kopii kreditní karty? Na kartě je vše podstatné k tomu, aby si pak mohl kdokoliv přes internet cokoli na Váš účet nakoupit a podobně. Máš k ní prosím nějaké bližší info? Cokoliv jméno adresu telefon, vše podstatné co by ostatním holkám pomohlo, aby nenaběhly. Z těch 150 euro ona něco platila? Ubytko a podobně? Reklamu, letenku.
31. ledna 2015 v 08:34
Pro 00:33
Prosimte do Finska na reklamu nepotrebujes kopii op ani kreditni karty. Jen te tahala za nos
31. ledna 2015 v 00:33
fisnko
dobry vecer slecny, chtela by jsem vas UPOZORNIT na
vavikylouis@gmail.com.
S touto operatorkou nebyl problem, domluva, vsechno ok, chtela ofocenou moji kreditni kartu I op prukaz skrz reklamu. Pracovala jsem sni 18 dni ve finsku, posilala jsem ji 150e za den. A samozdrejmne sve penize jsem si vkladala na učet. Po 17 dnu, jsem byla vyhozena z hotelu, volala jsem ji odpoledne, snažily jsme se situaci vyřešit, chtěla mě poslat do jineho mestva, ja jsem dojela do Turku, A došla jsem na hotel ktery me měla zarezervovat, a ejhle žadny hotel zarezervovany nebyl. Volala jsem ji, po hodine si uplne vyplnula telefon, šla jsem najit hotel o kousek dal ktery jsem chtěla zaplait kartou a na me kartne zadne penize. Uz jsem dva dny doma v CR, vse jsem podala na policii.
30. ledna 2015 v 23:26
Pro 20:38
Kočko bylo by fajn, kdyby jsi napsala, kde jsi. Aby i ostatní holky věděly, kam rozhodně nejezdit
30. ledna 2015 v 20:49
....
poradime....zavolaj policiu....hned sa zosere pizda, nema na to pravo!
30. ledna 2015 v 20:38
Poradíte?
jsem ve švýcarsku domluvený termín na odjezd domů je neděle. Dneska je to 5-tý den co jsem na nule. Odjela bych hned kdyby šefová nedržela moje penize jedna z jejich podmínek na kterou já blbec přistoupila. Ted mi nic jineho nezbývá, než si to tady na nule odsedet do neděle. A pro příště si všechno rozmyslet. Do této práce jsem se vrátila po 5-ti letech takže nove zkušenosti zase..:-) sere mě to ale ted už s tím nic neudělam
30. ledna 2015 v 17:53
pro 22:24
Děkuji za rady.Dobře jsi to rozepsala..já nikdy nebyla přes agenturu a ani tak daleko,chtěla jsem to zkusit,protože tady v eu už je to horší a horší...no,ale asi to nebude tak jednoduché s těma agentrama jak to pročítám,pokud nemáš zkušenosti.Díky
30. ledna 2015 v 14:11
helena
Ahoj,prosim nemate nekdo zkusenosti s Parizi a agenturou noem.,dekuju moc
30. ledna 2015 v 14:05
omena forenom
Na omenu jezdim v mensich mestech a nikdy nebyl problem a forenom je jedine ubytovani ve vante. Uz vyhazuji i ze Sato v Helsinkach. Riziko je vsude, musi se s tim pocitat. Nekde proste jine ubytko neni mozne.
30. ledna 2015 v 12:10
Pro 10:09
Mohu se zeptat jake exoticke destinace jezdis? Dekuji :-)
30. ledna 2015 v 10:43
Kam jet a s kým
30. ledna 2015 v 10:09
09:52
Začnu od zadu, ano 95 procent agentur a bohužel i podobné procento operatorek jsou bohužel nezodpovědné holky, které tuto práci samy dělaly a myslí si, že zvladnou bez problémů organizaci kolem toho. Bohužel to zvládají pouze do doby než se něco pokazí. Ať výdělky a podobně. Proto je potřeba jezdit asi přes opravdu doporučené kontakty od někoho komu věříš. Nejlepší je si zvedat telefony sama a vše si planovat sama pokud můžeš. Zas o tolik práce nepříjdeš.
Vždy jsem docela slušně vydělala, myslím, že vypadám vcelku k světu(s trochou nadsázky) a nyní jezdím spíš exotické destinace, které občas prohodím na zkoušku s nějakou bližší a tak nemůžu sloužit s infem co se týče pokud bych nevydělala. Ale poslední dobou je znat všude určitý pokles. Jen na pár místech se drží výdělky, ale ty nikdo neprozradí.
Ano "pojebat" tě může i agentura. Beru to spíš z pohledu holky, která jede poprvé a nemá moc peněz na rozhazování, aby si vybrala tu osobu, která dopředu vše zaplatí, aby se ji nestalo, že skončí na ulici. Ale jak říkám co člověk to názor, i ten tvůj může být správný :-)
hezky den
30. ledna 2015 v 09:52
Pro 9:11
By mě zajímalo co by jsi dělala, kdyby jsi na tour nevydělala ani na náklady a agentuře jsi tak dlužila? To se ti může kdykoliv stát, navíc já si vždy náklady hradím předem, protože představa, že prvních několik dní šukám jen na náklady a provizi pro "agenturu", která dělá stejnou práci jako operátorka mě opravdu neláká. Agentura ti tak jako tak může vypnout telefon a ty se můžeš z ničeho nic octnout sama bez pomoci, nehledě na to, že 95 procent agentur vedou bývalé šlapky co většinou i samy zvedají telefony
30. ledna 2015 v 09:11
pro 1:38
Nemíním se s Tebou hadat, jen pro vysvětlení. Neobhajuji agentury a ani operatorky. Slušnou agenturu z jednoho pohledu beru tak, že dopředu vše uhradí, se vším pomůže. Celou tour zaplatí předem, všechno ubytovaní, letenku tam i zpět. (některé to tak nedělají a mužeš s nima dopadnout jao s operatorkou o tm s nehadam, ale s tou bych nejela) a ano maji bohužel vyšší provizi. ( ideal jet jednou dvakrat než pojdeš pak sama) Naproti tomu operatorky nenesou skoro žádné riziko, vše si většinou platíš sama. Operatorka Ti zajistí reklamu a poradí se zbytkem. Pokud řeší cenu a laká tě na nízké náklady doporučí ubytka jako například Forenom ve Finsku a nebo Omenu, kde je opravdu velké riziko, že tě vyhodí. Ze svého okolí a není to bohužel jen o jednom případu se stalo, že poslala například tzv."operatorka" poslala holky na víkend. Holky nic nevydělaly, měly ubytko zaplacene jen do pondělí a letenku až na další pátek. Sotva měly na další ubytko od pondělka, aby nebyly na ulici v mrazu. A co na to operka, že jestli ji okamžitě přes western nepošlou peníze za reklamu, že jim ji nezapne. A taky nezapla(tím padem nemohly vydělavat). Holky si nakonec poradily, ale situace nic moc a operka zahodila sim kartu. Proto pouze říkám dávejte si pozor jakou agenturu a nebo operku si vybíráte.Toť vše :-)
30. ledna 2015 v 01:38
Pro 23:58