Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. ledna 2015 v 12:48
IRSKO
Obcanka se dava vsude jak v Irsku tak i ve Francii, pokud teda mas reklamu na tech lepsich strankach. Kdyz budes chytra tak si to najdes sama
10. ledna 2015 v 12:42
AGENTURY
inzeratu na operatorky jsou vsude mraky, staci hledat.
10. ledna 2015 v 12:11
Irsko
Dává se tam obcanka do profilu uz tak 2 roky tak se podívej sama je to nutné k dokončení reklamy stejně tak jsko ve Francii .
10. ledna 2015 v 12:09
irsko
Das mi svuj mail? Nebo pisni na muj, prosim. Unor, nebo lepe brezen pro me idealni :-)
10. ledna 2015 v 11:26
Irsko
v životě jsem v Irsku nedavala kopii občanky na formulář E-I ho nepotřebuješ a českým tzv.agenturam ji v zasadě nedávám.Nenech se napálit od podvodníků.Já se chystám do Irska až v unoru jezdím sama na sebe takže pokud by jsi chtěla počkat tak tě mužu vzít sebou.Ted nemužu zítra odjíždím do Belgie.
10. ledna 2015 v 11:03
Francie
Stejna otazka,jak to ted jde ve Francii? Byla jsem minuly leden a nebylo to tak strasne,jak jsem predpokladala. Prace sice bylo mene,ale i tak to slo. Rada bych jela pristi tyden,ale info o praci rada uvitam :-) Petra
10. ledna 2015 v 10:07
irsko
Dekuji za upozorneni s obcankami.... Hledam uz dlouho, s kym bych mohla vyjet, kdo by mi delal,,asistenci". Jedu popoprve, tak nevim co a jak..... A konecne sem nejake agenture duverovala a chtela s nima odjet..... Obcanka se mi moc nezdala, ale vysvetlili mi, ze je nutna kvuli identifikaci profilu na inzerci a taky kvuli nim, kdybych jim zdrhla s penezi.... Ja uz fakt nevim, kudy kam, na koho se obratit :-( je to designertours, nejaka holcina je tady doporucovala, berou si ,,jen" 40%. Copak neexistuje zadna slusna operatorka, co by me nenechalamve stichu? Jsou to vsechno jen pasaci co chtej 50% :-( kdyby ste si chtela nektera pisnout a nepsat tady, tak muj mailmje :
te1re1zka@seznam.cz
Za kazdou pomoc ci info platim zlatem
10. ledna 2015 v 09:49
Francie
Pekny den,
je nektera z vas ted ve Francii? Jak to jde? dekuji....
Ja byla min tyden v Toulouse a Bordeaux a slo to,ale kamaradka je ted uz druhy den a praci nema,pritom bezne ji to tam jde. Diky za info. Helca
10. ledna 2015 v 08:33
Šebesta
no tak sorry je to Petr Šebesta od toho mám fotky ja a jsou super a hlavně není dobytek jako jmenovec Martin Šebesta u toho byla kamaradka a chtěla ho žalovat za obtěžovaní prase jedno.jo a Vávra je grafik takže někde si na jeho fotky ani neškrtneš a agentury jeho fotky nechtějí.nejsi na nich vubec podobná.
10. ledna 2015 v 07:59
irsko
no tak kopii obcanky si snad na Irsko bere jen jedna agentura..
10. ledna 2015 v 01:50
irsko
jestli mohu poradit, hodne agentur potrebuje kopii tve obcanky, ale po pravde ji vubec nepotrebuji, delaji to jenom z toho duvodu, kdyby nahodou jsi uz nechtela pro ne pracovat, tak aby ti mohli vyhrozovat.
tak si na to dej pozor! praci zdar!
10. ledna 2015 v 01:21
Irsko
A s kým tam jedes ?
10. ledna 2015 v 00:39
irsko
ahoj, bohuzel to nemohou blokovat. Muzes si nechat zamlzit oblicej, to ti udelaji primo na reklame, kdyz si o to pozadas :)
10. ledna 2015 v 00:21
zahraničí
Dobrý večer. Holky måm jet s agenturou irsko... chci se zeptat, jestli strånky inzerce jspu v čr blokovåny. Måm strach, aby mě někdo ..nenašel..... doufåm, že se nedočkåm výrazu tupå od chytrė sloveny... slušným holkå děkuji
9. ledna 2015 v 23:36
....
jedna tupsia jak druha
9. ledna 2015 v 22:52
fotky
A ten vavra je krestnim jak? Ten sebesta take nema primo internet.stranky. dekuji
9. ledna 2015 v 22:45
fotky
9. ledna 2015 v 22:39
fotky
Moc, moc dekuju.
9. ledna 2015 v 22:39
fotky
sorry, Martin Sebesta
9. ledna 2015 v 22:38
fotky
Martin Vavra