Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. března 2014 v 10:04
Singapur
Pripojuji se k prispevku dole,v Singapuru to stale jde,jen asi vice hlidaji,jak jezdis casteji,tak vraceji. Znam tri holky co tam uz nepustili...Pracovala jsme pro agenturu z Izraele,ale uz Singapur nedelaji,posilaji pouze do Tel Avivu ted. Hodne uspechu zpet v praci Heleno :-)
9. března 2014 v 09:44
pro nikaextra222@gmail.cz
Krásne sama o sebe pišeš a doporučuješ sa
9. března 2014 v 09:41
Pro Singapur
Ahoj,ja delala Singapur do minuleho roku,byla jsem 8 krat a pak me tam uz nepustili...z letiste me vratili zpet do Evropy. Byla jsem se 3 agenturami,spokojena jsem byla se vsema,hledej agentury ruske! Zni to divne,ale maji tam dobrou povest a prace bylo vzdy dost. Menila jsem je jen z toho duvodu,ze kdyz jsem chtela,tak ne vzdy mela agentura se kterou jsem byla predtim volno. V cistem mi vydelek vzdy vychazel okolo 7000 americkych dolaru tydne. Jezdila jsem na mesic. Jak pises,ze je agentur hodne,tak asi vis,jak a kde presne hledat. Vybirej vzdy ty co jsou na prednich mistech v googlu...tak to delala ja a nikdy jsem nelitovala. Prace tam jde porad,kamaradka tam ted je. Uz po devate a ji to prochazi...pekny den,Iva
9. března 2014 v 09:35
Monika
to neni pravda'Ja mam vyšší ceny a praci mam čož je supr!Nebudu jako ostatne čeky co maji 80eur na 30min promin a ješte kurvi ceny ostatnim holkam co vypadaji dobre.Ma operatorka ma skušenosti a nemužu se na ni štežovat.Taky jde o to jak holka vypada podle toho je i prace
9. března 2014 v 09:27
Singapur
Dobry den,mam dotaz ohledne Singapuru,jezdila jsem pred 4 lety,byla jsem tam dohromady temer 9 mesicu (na 4 casti),prace v te dobe bylo hodne,v prumeru urcite okolo 1200 dolaru denne,ale pak jsem byla na materske a ted bych se chtela vratit k teto praci. Agentura se kterou jsem jezdila uz asi nefunguje,nemuzu je najit. Mate nektera z vas kontakty na ag v Singapuru? Nebo mi aspon reknete,jestli to tam jde,agentur je na netu plno...diky,Helena
9. března 2014 v 09:24
finsko
ja som teraz bola s Nikou, podle ma je najlepsia zo vsetkych, uz som vyzkusala vela operatorok, ale s nou som naozaj spokojna. Bere 10 - 15 euro z klienta a ceny si robia baby ake chcu, ona vie dobre poradit s ubytkom a aj to vybavi ked chcem. Uz s inou nepojdem. Aj som ju pocula ked sme rozpravaly cez skype a volal klient ako s nom hovori po telefone a vie zlakat a nahovorit ho aby siel a kolkokrat prisiel chalan a ze aky krasny hlas pocul ked volal. Ona kedysi mala priatela fina a aj tam zila a hovori finsky a vela inych jazykov a keby cokolvek sa stalo tam tak ona vie co robit. Ani raz ma snou nevyhodili z apartmanou a nemala som problem.. jej mail
nikaextra222@gmail.com
9. března 2014 v 00:25
Pro Moniku
20 euro z klienta ale raději s ní nejezdit dává slečnám zbytěčně vysoké ceny a holky jsou pak bez práce
8. března 2014 v 22:52
Švýcarsko
Holky, znáte prosím nějakou dobrou stránku na inzerci pro independent ve Švajcu?
8. března 2014 v 22:46
monika
kolik si bere operatorka?
8. března 2014 v 17:30
Monika
Holky jedu do Finska a hledam k sobe partačku.Operatorku mam svoji jezdim přes ni dlouho.Pokud by mnela nejaka zajem
pisnite.monikafra@email.cz a kdyby nejaka hledala operatorku tak její email
operatorkaa@email.cz je spolehliva ferova holka doporučuji!!
7. března 2014 v 19:51
Pro Mexiko
Za ty směšné ceny za které tam hoky dělají? Neblázni najdi si raděni něco lepšího :)
7. března 2014 v 19:34
Mexiko
Holky doporučily byste přes Katy do Mexika?:)
7. března 2014 v 17:51
Pro Natku
Jak komu nikdo ti nikde nemůže zaručit výdělek chce to prostě zkusit :)
7. března 2014 v 16:41
natálie
Ahoj holky co Austrálie?vyplatí se letět tak daleko?dík za odpověď
7. března 2014 v 12:59
Pro Německo
7. března 2014 v 12:58
Tours
Ahoj. Hledám někoho, kdo jezdí city tour. Je mi celkem jedno kam, ale nechci jet sama. Pokud ano, napište mi na mail:
simple510@seznam.cz
Díky Ann
6. března 2014 v 00:47
Finsko
operatorka na Finsko, pokud si vse zaridis bere si 10e z klienta, pokud zarizuje ona 15e
nikaextra222@gmail.com
5. března 2014 v 22:31
Německo
5. března 2014 v 17:23
Terka
5. března 2014 v 16:11
Pro Terku
Tery napiš jsem mail, ozvu se ti:) Izrael mám v plánu