Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. února 2014 v 01:12
Izrael
V Irsku na hotelech jim to vadi praveze nejmene.
3. února 2014 v 01:05
Ilona
Hm...tak to je docela ster pro tu chytrolinku
jinak holky diky za odkazy.
3. února 2014 v 01:03
Pro chytrou ohledne Izraele....
3. února 2014 v 00:57
Izrael
Dobry vecer,pisu sem dnes poprve,zadny z prispevku jsme tu zatim ohledne Izraele nenapsala....ale....v Izraeli jsem byla pracovne v lednu 2013 a mela jsem policejni kontrolu. Ja a jeste dve holky. Nevim jak to tam je ted,ale nam bylo uplne jasne receno,ze at si je neprejem,pokud tam delame pro agenturu! Zjistili,ze mame pracovni tel na pokojich a ze jsme independent,tak normalne odesli. takze jsi trochu mimo ty....jak tam delas sama na sebe,tak te vetsinou resi jen hotely a ne policie....hotelum to tam vadi,to je fakt - asi tak jako ve Francii ci Irsku. S pozdravem Johana
2. února 2014 v 23:56
Pro Izrael
Ve vetsine zemi je prace legalni pokud ji slecna dela sama na sebe v izraeli neni legalni ani to pokud holka dela sama na sebe nez nekam vyrazite chtelo by si t zjistit informace nez tu nekoho zacnete urazet asi nic jineho neumite
2. února 2014 v 23:17
Pro Slovenku
Ano je,protoze vyplody co tady Slovenky obcas pisou jsou vazne katastrofa. Nehazim vsechny do jednoho pytle,ale povetsinou to desne proste je. Bez urazky.
2. února 2014 v 23:12
sebesta
TAKZE TOTO JE LEN PRE CESKY?
2. února 2014 v 22:26
Legalni prace - IZRAEL
Ach jo...holka ty jsi ale trdloň :-) :-) :-) takze ono to tam neni legalni jo? No nekecej!
2. února 2014 v 22:18
?
A jestli máš srst,tak.. mě to snad ani nepřekvapuje
2. února 2014 v 22:06
?
No jak psaly holky,měla bys fotky zadarmo,takže sex cca za 6-7 tisíc,to je práce,ne?
pročti si pár stránek,co se tu psalo dřív o Slovenkách a udělejte si svoje fórum
2. února 2014 v 21:57
sebesta
ako sorry ale ja normalny zivot od pracovneho oddelujem...praca je praca, to su peniaze, ale v sukromi mam svoje zasady- so zenatymi muzmi nespavam, je mi to proti srsti....
2. února 2014 v 21:24
Legalni....
Jezis ty si blba ...tak nelegalni rikas? Kde tedy ta prace legalni je? Nemecko,Rakousko,Svajc (a to ne vzdy za vsech podminek). Kam tedy jeste muzem jet podle tebe? V Cechach to take tak uplne legalni neni,takze ani tady delat nemuzem,ze?
2. února 2014 v 21:04
Legalni prace
Tak to je vazne hloupe vyjadreni
slecna by nam ostatnim mohla dat rady o dalsich zemich,kde je nase prace legalni a kde neni. Prece nepojedu nekam,kde to je nelegalni
Zapomenme na Irsko,Francii,Finsko,Dubaj,Singapur,USA,Italii a treba Belgii. Vzdyt je to tam probuh nelegalni !!!!
2. února 2014 v 20:42
Prace
No to je zase vyblitek...pry tam nema cenu jezdit,protoze je to nelegalni. Tak to tedy moc na vyber nemame . kde je to legalni? Docela me to zajima,kam podle tebe jezdit muzu a kam ne....jsi vazne blba
2. února 2014 v 17:42
Izrael
A kde je legalni??? Temer nikde. To bysme nemohly pracovat ani v Cechach...
2. února 2014 v 16:42
Pro Izrael
Nevyplatí se tam jezdit z hotelǔ hodně vyhazují jelikož tam je prostituce nelegální :(
2. února 2014 v 15:24
Luxusní Spolecnice
2. února 2014 v 14:27
Jana
2. února 2014 v 14:20
Izrael
Dobry den vsem,pred par dny se tady resil Izrael. Ja se dnes v noci vratila. Prace bylo dost,ale docela problemy s hotely,za 17 dni me trikrat vyhodili :-( Je tu jeste nekdo,kdo byl v Tel Avivu a ma podobnou zkusenost? Nebyla jsme primo s agenturou,ale s holkou,ktera tam drive pracovala a ted mi pomohla s reklamou a ubytovanim (i kdyz s tim to bylo nakonec slozite). Dekuji za odpovedi. Linda F.
2. února 2014 v 13:20
Sebesta martin
No ja i kdyz ho odmitla, tak to stejne zkousel slizoun jeden. Je vazne nechutnej a taky potvrzuju jeho vecny vypisovani.