Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. prosince 2013 v 00:16
Golden
oni na maily nereagují,musíš mít kontakt přímo na ně.Dej sem svůj mail a já ti to pošlu
16. prosince 2013 v 23:27
Holandsko
Dobry vecer,chtela bych se zeptat,jestli nektera z vas mela problem s Golden angels,poslala jsem jim nekolikrat mail (z nekolika rozdilnzch mailu) a nikdo mi neodpovida. Prvni mail jsem posilala uz pred 2 tydny a nic. Zadna reakce. Chtela bych koncem unora jet na tour,takze je jeste cas,ale i tak je mi divne,ze se neozyvaji. Diky za odpovedi. Pavlina
16. prosince 2013 v 23:19
Irsko
Zalezi co je podle tebe super tour. Pokud mas 3-5 klientu denne zase tak super to neni ;)
16. prosince 2013 v 21:28
Irsko
ja mam ted super turu a jsem poprve zalezi jak kdo
16. prosince 2013 v 19:58
Irsko
Pokud tam nemas stale klienty nevydelas si tam.
16. prosince 2013 v 19:27
irsko
holky nevite jak to jde v irsku hned po novem roce???potrebuji letet uz tak 4.1...ale ma trosku strach takhle v tomto obdobi jsem tam nikdy nebyla:(((a jeste opet dotaz na fotky....jsem z hradce kralove prosim nevite tam o nekom???dekuji marcela
16. prosince 2013 v 19:22
Holandsko
Mam v planu jet take pres goldeny pojedu do Holandska poprve takze moc jinych moznosti nemam.
16. prosince 2013 v 14:12
NelkaSK
ahoj baby, vidim, ze sa tu pytate na foto. ja som si teraz davala robit nove u Luci (v polke novembra), 5 foto (dostala som 6 - tu od nej ako bonus) iba za 120 Euro. Som trosku pribrata tak mi to aj super vyretusovala. na tour v Parizi som na ne super zarobila (7-9 klientov denne!!!)
Pre viac info mi napiste na:
nelle1@azet.sk, nechcem tu niekomu robit reklamu!!!
16. prosince 2013 v 12:05
Holandsko
Je vidět, ze pro kazdou holku je lepší něco jiného. Já jezdím jen přes goldeny a jen do Amsterdamu a mam super výdělky. Ale vím o holkach ,co jely jednou přes ne a nevydelaly. Takže asi těžko říct , kazda musi vyzkoušet...
16. prosince 2013 v 10:03
Holandsko
Pokud mas dobrou reklamu,tedy ne pres Goldeny a ani na kinky to nestaci,tak potom si určite vydelas. Ja mela problem,ze nektery reklamy mi nesly zaplatit ceskou kartou,jen holandskou,takze jsem zacala jezdit pres jednu holku co mi doporucila kamaradka a ta mi zajistila reklamu a určite vydelky 2500 za tyden tu realne jsou,jen si nemyslim,ze zrovna v Amsterdamu,aspon u me tohle mesto sileny propadak a v jinych mestech jsem si vydelala daleko lepe.
16. prosince 2013 v 10:02
Jenny
Ahoj holky, a od koho máte fotky? Dá se vydělat i s rozmazaným obličejem? Předpokládám, že do Holandska jezdíte samy na sebe nebo přes agenturu? A můžete něco doporučit? Díky moc. Můj mail:
jenny.blonde@email.cz
16. prosince 2013 v 09:11
Holandsko
Já byla v Amsterdamu na 9 dni před měsícem a přivezla jsem si 5.500 euro. Moje kamarádka měla ale třeba jen 2.000euro. Ale myslím .ze hezká holka s kvalitnima fotkama těch 2.500e v pohode vydělá.
15. prosince 2013 v 21:12
Holandsko
Muzu se zeptat,jak to slo v poslednich mesicich v Holandsku? Byla jsem ted 2 roky s dcerkou doma a od brezna bych zase rada vyjizdela ven na tyden jednou za dva mesice. Ja driv delala jen Holandsko a vydelky byly okolo 2500 tydne,je to jeste realne? A prosim zadne vymyslene bachorky,jsem na materske a davat na naklady a pak se vratit s nulou by pro mne byla katastrofa. Potrebovala bych radu od nekoho,kdo tam vazne jezdi a ne od nekoho,kdo si tady leci ego a chvasta se tim,jak dela nekde 7000 tydne. Predem dekuji tem serioznim slecnam a panim za odpovedi. Monika
15. prosince 2013 v 08:29
Finsko
Tak 5 klientu denne je nic moc, spis prumer, ale lepsi nez nic, jasny
14. prosince 2013 v 21:08
finsko
ja tu teraz som a mam dobre...cca tych 5 klientov v priemere denne je urcite
14. prosince 2013 v 13:57
Finsko
Kamarádka tam ted je a jde to dobře :)
14. prosince 2013 v 12:34
Finsko
Ahoj holky nevíte jak to jde teď ve Finsku? Děkuji :)
12. prosince 2013 v 23:38
Spanelsko
12. prosince 2013 v 03:44
Spanelsko
Terezo posli mi mail na
rita.hor@gmail.com, vim o private v Barcelone,kde se da jakz takz vydelat. Info pisnu po mailu.
11. prosince 2013 v 23:03
Spanelsko
Dekuju za rady,vim,ze nemam cekat neco extra,vazne se jen potrebuju zdokonalit ve spanelstine,takze nemam na vyber. Pokud si privydelam 1300 e mesicne,tak budu rada....