Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. prosince 2013 v 16:55
Silikony
Holky díky moc za vaše zkušenosti.
8. prosince 2013 v 16:52
Fotky
Pracujes nekde? Jak muzes napsat takovou debilitu,jestli jsou fotky dulezity? No jasne,ze jsou!!!!
8. prosince 2013 v 11:07
Pro fotky
Jo jsou důležitý... Ale když je někdo ošklivej nebo s blbou postavou tak mu fotky nepomůžou :-D
8. prosince 2013 v 08:00
fotky
holky jsou ty profy fotky fakt tak dulezity????nejsou pak pani zklamany kdyz je tam nekdo jinny???a kde se teda da vyfotit??v praze nekde nebo kde???diiky martina
8. prosince 2013 v 02:34
Pro silikony
Souhlasim...prsa vam vic prace neprinesou. Vim z vlastni zkusenosti. Nechala jsem do sebe narvat ty hnusy uplne zbytecne.
8. prosince 2013 v 00:43
marci
ja teda mam povzsle sotva jednicky a nestiham..jsou spise moji klienti asi dolnaci:))))jestli nemate deti tak silikony nee...
8. prosince 2013 v 00:30
Pro silikony
Vic prace neni...delala jsem to jen kvuli tomu a pokud to mam brat takhle,tak to bylo vyhozenych 70tis. Jen jsme pak mela zdravotni problemy,v jednom prsu zanet a v druhem boule...a take Mestak,tak nevim nevim. bylo to uz v roce 2006. Katerina
8. prosince 2013 v 00:22
Pro silikony
Vim,ze je to uplne mimo misu,ale ja take prosla operaci prsou - zmenseni. Mela jsem 7 a neuveritelne me bolela zada,ted mam 4 a prace je vic. A myslim si uplne to same,jako slecna co tady pise o sebevedomi. Ja se se 7 citila jak kdybych mela na hrudniku vemena,bylo mi trapne a po zmenseni se citim takova elegantnejsi,takze se taky vzdy vyprsim a nedela mi problem se usmivat,koketovat....takze mam take vic prace ted...je to o sebevedomi proste :-)
8. prosince 2013 v 00:18
Silikony
tak ja vic prace mam,ale vim take proc. nemyslim,ze by to bylo primo prsama,ale ja nemela predtim temer zadne,ted mam neco mezi 1 a 2 a neuveritelne mi stouplo sebevedomi (v praci myslim ) :-) takze kdyz jsem nekde,kde si pani vybiraji na miste,tak se mi dari mnohem lepe,protoze si verim....vzdy se uplne nesu,driv jsem tam stala nekde v koute a ramena davala co nejvic dopredu,aby chlap nepoznal,ze jsem plocha jak zehlici prkno. Co se tyka tour,tak mam sice nove fotky (to by vysvetlovalo i vice prace ze zacatku),ale jak uz tady nekdo psal,tak zadny boom to nebyl. Spis tak nastejno
7. prosince 2013 v 23:01
Pro silikony
Já teda víc práce mám, ale nikdo nepozná, že to jsou silikony, jenom 2 zatim, byla jsem jenom jednou na tour... Možná je to spíš novýma fotkama :-)
7. prosince 2013 v 22:34
Silikony
Stejna zkusenost...prace vic teda nemam,mozny pokud bych delala nekde,kde si chlap vybira na miste,tak ok,ale jezdim toury a nic.
7. prosince 2013 v 22:31
Silikony
Díky za odpověď
7. prosince 2013 v 22:29
Silikony
Ja mam jich 4 roky od Mestaka,jsem spokojena,takze muzu jen doporucit,ale na operaci jsem cekala 10 mesicu,nevim,jak to ma ted. Mela jsem 1 a ted mam 3,ale bohuzel te zklamu....prsa na praci vubec vliv nemela,nechapu,jak je to mozne,treba je to jen u mne,ale mam prace porad stejne (coz je i tak dost ,ale proste ji vic neni)....cekala jsem obrovsky boom a nic. Erika
7. prosince 2013 v 22:13
VIP
Tady 90 procent holek nesnese,ze je nekdo lepsi nez ony...picky zavistivy...budou to radsi svadet na to,ze kdyz je nekdo lepsi,tak musi delat "full service". O tom to ale neni. Nektera si to umi proste zaridit.
7. prosince 2013 v 22:12
Silikony
Holky, chci se vás poradit ohledně silikonů- předpokládám, že některé z vás je mají. Chci nechat udělat větší prsa, mám s bídou jedničky. Nějaký tip na dobrého lékaře/kliniku? A ještě pro ty, ketré taky měly malá prsa před operací, máte teď s většíma prsama víc práce? Předem díky za odpovědi
7. prosince 2013 v 21:02
Pro Denisu a ostatni
Take souhlasim...zavist je tady strasna. jak se nekdo ma lepe nez ty ostatni,tak hned je spatny...plivat na takove
7. prosince 2013 v 19:23
Pro Denisu
Vubec bych se tady do siskuze nezapojovala na toto tema,sem podle mne chodi jen spiny a co navic proste nemaji...kazdy kdo ma vyssi ceny a ma se lepe,je spina podle nich. jsou to kravy.
7. prosince 2013 v 14:42
Denisa
Je. Tady nekdo pise, ze za 250 slecna musi delat vse. Zas kvalitni prispevek. Treba v Usa se za 400 nedela zadny servis...ale.to asi pani vi ? Nebo? :-)
7. prosince 2013 v 14:35
Verona
Holky, ano tato agentura dělá i Barcelonu.
7. prosince 2013 v 14:24
VIP
Holky ja treba i chapu,ze nekdo dela za 100,ale nechapu,proc urazite ty ostatni...tady pani pise,ze ji je 43....to jste vy,kdo urazel tu Marii? Proc jako? Ze chtela neco vic?
Ja ji neznam,taky nedelam v USA a buhvi kde jinde,ale ty zavistivy kecy jsou ubohy. At si kazdy dela co chce a neurazi ostatni....