Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. prosince 2013 v 15:44
Fr
Ja taky jezdila.rok v kuse. Nevim proc pises, ze by to zadna nedala. Pracovala jsem 3 tydny a tyden ne. Slo to. Mluv za sebe a ne za ostatni. Klara
5. prosince 2013 v 15:42
irsko
Ohledne tech mesicku to nechapu...jsi spolecnice takze mrdas i pres ne nebo to jak znamena, ze ne? Trochu divne to tu podavas.
5. prosince 2013 v 15:38
IRSKO
A jna hloupou otazku jestli vcetne mesicku snad nemusim odpovidat:))))ja jsem totiz spolecnice:)))
5. prosince 2013 v 15:35
Finsko
holky prosím spolehlivá operátorka..slečna si nestihla dobít kredit na reklamu ve Finsku..díkyyy
5. prosince 2013 v 15:33
IRSKO
Par holek tady odpovedelo na co jsem se ptala:))))a nikdo at tu laskave nenadava:)))jsme snad spolecnice a ne k...y:)))))kdo tu napise sprostou ci jakoukoliv urazku..at nahledne do svedomi...a sory ale jsi pak s prominutim opravdu K...a....:)))
5. prosince 2013 v 15:28
IRSKO
A nikdy me nikde nikdo nevyhodil..nejsem blbka mam osvedceny hotely a vsude se vracim..je fakt ze nekdy ojedu manazera:)))za prachy samozrekme:))))ale zadna by to nedokazala jet 10 mesicu v kuse:(((
5. prosince 2013 v 15:26
IRSKO
Jsem jen v Irsku 10 mesicu nonstop na hotelech:(((nemam jinny domov:///ziju tady
5. prosince 2013 v 15:14
Francie
Ok,omlouvam se,ja uz mam taky nekdy tady tendence zbytecne nekoho obvinovat,protoze komunikace tady s holkama je tezka. Kazdemu to jde jinde,mne zase neslo Irsko a Belgie na rozdil od ostatnich.
5. prosince 2013 v 15:13
Irsko
Myslela jsem celkove na hotelech 10 mesicu.....boze....ne jen Irsko. Nejsem debil.
5. prosince 2013 v 15:13
Francie
neeeee, to je jasny, nerikam, ze kecas. Jen rikam co si dovezly my kamaradky. Ma se zkusit vse. Ale pokud nejsou informace, je to tezky..
5. prosince 2013 v 15:11
10 mesicu
Kde ta holka chce jezdit tech 10 mesicu? Vyjadri se. Irsko nebo cela Evropa? Katka
5. prosince 2013 v 15:10
Francie
Tak to je mi lito,ale ja ve Francii praci mam,docela me dostava,jak holky pisou,ze tam nic neni....a ze musim lhat,ze vydelavam. Jezdim tam temer 11 let,tak asi nejsem drbnuta,abych tam jezdila kazdy mesic na dovolenou,ze?
5. prosince 2013 v 15:09
Pro Irsko
Ten prispevek o omezenosti byl pro koho??? Pro tu jak nema mista nebo pro nekoho jineho? Muzete se prosim podepisovat? Pak je tady maglajs v tom,kdo co pise....
5. prosince 2013 v 15:08
Francie
tak asi maj ty mý známý holky uplne na picu agenturu pac si nedovezly ani litr za tour a v Parizi nebyly.
5. prosince 2013 v 15:07
Irsko
Ten prispevek psala asi holka,co dela jen Irsko ne? Vzdyt ma v nadpisu IRSKO. tak to se asi 10 mes v kuse vazne neda, je to prdel sveta,moc tech mest tam neni,na strankach jich je tak 15 prijatelnych. vy tady resite celou Evropu...to je neco jineho,to se samozrejme da.
5. prosince 2013 v 15:06
Irsko
Ty ses fakt uplna krava! Chci te videt jet v kuse 10 mesicu v irsku, aby te odnikud nevyhodili ty jelito. I kdybys mela v kazdym meste 5 hotelu.
Slečna neřekla, jestli chce jezdit 10 měsíců jen IRSKO nebo to stridat s jinymi evropskymi staty. Tak si nech tady ty svy chytry rozumy o tom, jak je nekdo omezenej.
5. prosince 2013 v 15:04
Pro Tour
Ja mam ve Francii treba 26 mest a faktem je,ze v kazdem jsem max dvakrat do roka. Jenze ony holky nevedi kam,vetsina kdyz se rekne Francie,vybavi si Pariy a to je vse. takze bych tady nikomu nic envnucovala. Budou mit svou pravdu a nenechaji si nic namluvt.
5. prosince 2013 v 15:03
Tour
Tak to teda neni pravda. Jen si to vem - Irsko - 10 pracovnich mest,Finsko - 12 pracovnich mest, Francie - 20 pracovnich mest,Italie 4 prac.mesta,Belgie - 6 pracovnich mesta a Holandsko 7 pracovnich mest....musela by ses nekam vracet vice jak dvakrat???? myslim,ze je to jen o kontaktech a vedet ubytovani....a muzes si jezdit i rok v kuse. To nemluvim o Nemecku a Svajcu,ale slecna tady psala o hotelech.
5. prosince 2013 v 15:00
Pro Francii
S Francii nesouhlasim,ja jezdim jen Finsko a Francii a prace tam je,pred par dny se tady resilo,ze jezdit pouze mala mesta,kdo je jezdi,tak vydelat proste musi,neznam nikoho,kdo by na malych mestech nevydelaval...ale problem je ubytovani,to pripoustim,ja jezdim dokonce i 3 mesta,kde nejsou hotely,takze jsem musela shanet byt. Ale kecy,jak ve Francii neni prace jsou vazne jen kecy,jen se na to musi umet jit. zacala jsem s FR v roce 2003 a nemenila bych.
5. prosince 2013 v 14:57
Pro Finsko
Ano da pokud tvrdnes na jednom miste tyden, ale pokud orejizdis z mista na misto kazde 3 dny jak to delam ja rozhodne bych se za 10 mesicu vratila na to same misto vice nak dvakrat.