Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. prosince 2013 v 21:11
Pro zakon
Vy jste takovy rejpy rejpavy...tak sem proste dala odkaz no. Najdou se tady treba holky,co by to nenasly...
5. prosince 2013 v 21:11
Francie
protoue matee po ptakach:))))hahahahahhaahh
5. prosince 2013 v 21:08
Pro zakon
Nechce sem jeste nekdo dat odkaz na clanek???
5. prosince 2013 v 20:48
Pro zakon
Holka...ze ty si trochu mimo? ...uz si tady o tom pisem dele a ty ted prijdes s takovou novinkou?
5. prosince 2013 v 20:42
zakon ???
Uz tady o tom par holek psalo,proc to sem davas ted?
5. prosince 2013 v 19:58
Pro Francie
Divim se,ze si se tady s nima hadala,povetsine sem chodi na toto forum kurvy co delaji pod nekym a ten nekdo (agentura nebo nekdo kdo jim dela pasaka) jim nakecava,ze jinde je to trestne,aby u nej zustaly. Takze ony za to ani nemuzou,ze pak do sveta vypousti takove kraviny. To ja se treba pred nedavnem v Baslu dozvedela,ze ve Francii dostanes 3 roky,jak te chytnou :-) byla jsem tam na private,kde takovou kokotinu sirila majitelka....tak jsem po dvou dnech odesla. Normalni vymyvani mozku. Jinak je to privat red-light....majitelka tlusta krava bez chovani....
5. prosince 2013 v 19:50
Francie
Tak treba ja to vim...skoda,ze jsem u te debaty nebyla. Trestne to tam neni. Jen pokud delas pro agenturu. take jsme se asi pred rokem v Nemecku pohadala s nejakou kravaou ,ktere nekdo nakecal,ze ve Francii to trestne je,lepsi s takovyma nediskutovat Jana
5. prosince 2013 v 19:49
Francie
Jinak holky prectete si ten clanek na Novinkach,je tam jasne napsano,ze ve Francii prostituce neni trestna,je to asi 3 mesice co se tady se mnou hadalo plno holek,ze to tam trestne je....pokud delate na sebe,tak proste neni,coz jsem tvrdila a nikdo se mne tady nezastal....
5. prosince 2013 v 19:47
Francie
Precti si to jeste jednou,sice schvalili,ale v platnost nevysel,jeste to musi schvalit senat....
5. prosince 2013 v 19:35
Francie
Tak a mame ve francii po ptakach...dnes schvalili zakon na postih klientu:((((dostane pokutu on a to 1500...to neni dobry:((((to neni dobry:::(((((
5. prosince 2013 v 17:57
Francie
Tak sem dej mail ....
5. prosince 2013 v 17:20
Francie
Holky není tu někdo kdo by mi poradil s Francii? Znám jen práci ve velkých městech ale ty malá vůbec předem děkuji :)
5. prosince 2013 v 17:18
Pro Finsko
To ano :D
5. prosince 2013 v 16:18
Finsko
no 2 apartmany na cely Finsko dost málo
5. prosince 2013 v 16:17
Finsko
neposílám nikoho..jen prodávám veškeré informace a kontakty,aby slečny mohli pracovat na sebe.
5. prosince 2013 v 16:13
Finsko
že sem tě tam i s kámoškou viděla max.2 měsíce zpět
Teď teda posíláš holky koukám
5. prosince 2013 v 16:06
Finsko
za veškeré informace o práci a za dva kontakty na ověřené apartmány.Pak záleží na zodpovědnosti slečny,aby si zajistila včas vše potřebné.Tuto práci už dlouho nedělám ve Finsku
5. prosince 2013 v 15:54
Finsko
Mozna kdybys nenabizela apartmany ve Finsku za 500e, tak by ti nekdo pomohl!!!!! Jezdis tam tak dlouho a ses tak blba, ze si nezaplatis kredity?
5. prosince 2013 v 15:49
Finsko
prosím operátorka Finsko,která má ještě v záloze kredity na reklamu.Slečna má vše zajištěné a ráda by se dohodla na spolupráci i na procentech.Prosím piště na
email:angelinon@email.cz
5. prosince 2013 v 15:48
Denisa
Ja byla pul roku v Italii a temer 7 mesicu ve Francii....po hotelech! Takze mi tez poznamka o tom,jak by to zadna nedala prijde nemistna. Moc si slecna veri a mysli si jaky je machr a vydrzi to jen ona.