Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
2. prosince 2013 v 21:55
Finsko
No pomoc tady nabidka jen jedna a te to ostatni pekne nandaly...:-) :-) :-)
2. prosince 2013 v 21:05
Finsko
Aha, no tak diky za pomoc teda. Ptala jsem se jestli by mi nekdo neporadil nejaky z tech mest, ne, ze mi proda informace. Diky
2. prosince 2013 v 20:37
Pro Finsko
Tak sem cubko dej cislo uctu...nebo bys penize radsi pres western ci osobne? :-) Ty si fakt krava.
2. prosince 2013 v 20:33
Pro Finsko
Ale pokud si nikdo nevsiml,ona pise,ze zadarmo nedava....kurva jak ma byt. Zadarmo neda :-) Uboha,asi si mysli,ze ji nekdo bude platit za info o hotelu. Najivni picka.
2. prosince 2013 v 20:32
Pro Finsko
Nesouhlasim s urazenim te holky,co tady pise,jak ma ubytka,ale nedava,ale na druhou stranu,proc to tady pise? Take smysl toho prispevku absolutne nechapu. Tak at si je ma a nevetyluje tady sve pocity. Nikoho to nezajima.
2. prosince 2013 v 20:13
Pro Finsko
A do ni do kundy
2. prosince 2013 v 20:12
Pro Finsko
To se tady zase projevila idiotka...proc pises,ze mas a nedavas? Jaky ma tvuj prispevek smysl????
2. prosince 2013 v 20:09
Finsko
A koho zajima ,ze mas a nedavas? Proc to tady tedy pises? Se chlubis nebo co? Nektere slecny by potrebovaly zmalovat hubu,aby se probraly
2. prosince 2013 v 20:08
Finsko
Ty si pica...tak se tady radsi nevyjadruj.
2. prosince 2013 v 20:02
Finsko
Na vsechny mesta ubytka mam ale zadarmo info fakt nedavam promin.
2. prosince 2013 v 19:15
Finsko
Holky nemate nekdo info na ubytko ve Finsku? Nebo aspon nejaky mesto? Kuopio, Jyvaskylla, Vaasa... Dekuji
1. prosince 2013 v 16:05
Black list
ahoj nevite nahodou nekdo stranku na black list?
1. prosince 2013 v 15:29
Agen.Francie
Mně to taky právě přijde dost,zvlášť na Francii,tam ty výdělky nejsou tak vysoký,takže se to vyplatí jet tam jedině na sebe
1. prosince 2013 v 14:08
Agentura Francie
Vse bylo v poradku berou si 40 procent a proplaci luku ubytovani a prepravy mezi mesty, ale jak rikam pro me je 40 procent proste moc je hrozne kdyz si predstavim ze treba za tyden vydelam 3000 euro a skoro pulku dam agenture, proto si myslim ze je lepsi jezdit jen s nekym kdo si bere 20 nebo 30 procent jiste vse si platis sama ale nikomu nedavas skoro pulku jen treba 20 procent coz si myslim je mnohem lepsi :)
1. prosince 2013 v 12:57
Holansko
Holky prosim do jakych mest jezdite v Holansku.
1. prosince 2013 v 12:21
Agen.Francie
A když jsi byla v tom Holandsku,byla jsi s tou agenturou spokojená?
1. prosince 2013 v 12:11
Švajc :)
Taky by se mi hodil nějakej kontakt,kdyby byl někdo tak hodnej.Pokaždy,když jsem do Švýcarska jela,tak byl nějaký problém a okamžitě jsem jela domů,nikdy to nebylo tak,jak slibovali,proto bych jela jen už přes doporučení
1. prosince 2013 v 12:10
Pro Ninu
Ahoj,když sem dáš svůj mail,pošlu ti kontakt na agenturu,pro kterou jsem pracovala,mají stránky bloklý a dostanou se tam klienti jen pod heslem.Ale na reklamu se teda dostane každý.Pak jsem pracovala ještě pro jednu,ale ta nabrala spoustu holek,tak nevím,jestli e od ní ještě práce,ale za pokus nic nedáš a hlavně si tam můžeš nechat zakrýt obličej
1. prosince 2013 v 12:07
Nina
Holky znáte prosím nějaké agentury, které dělaji meetingy? Nejlépe zahraniční. Děkuji
1. prosince 2013 v 11:51
Pro Francii
Jine staty pardon :)