Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. listopadu 2013 v 21:03
FR
Nevim jak ta agentura,ale ja take jezdim mala mesta okolo Lyonu a Nice - napriklad Saint Etienne,Grenoble,Dijon,Toulon,Aix, Orange....ta agentura podle mne ta mala mesta nejezdi,jinak by to sem napsala.
30. listopadu 2013 v 21:00
Agentura Fr
Take by mne zajimala ta mesta,muzete prosim rict kam tedy posilate,mozna by pak i nekdo mel zajem. Dekuju za odpoved Vera
30. listopadu 2013 v 20:53
Francie
Hm takze se tady nedozvime do jakych mest jezdite??? V okoli Nice a Lyonu je mest docela dost :-)
30. listopadu 2013 v 20:05
Holansko
Ahojky, chtela bych jet do Holanska nemate nekdo naky typ do jakeho meste je dobre jet a popripade i na nejake ubytko. Diky Lucka
30. listopadu 2013 v 19:35
Francie
Preferujeme mesta v oblasti Lyon, Nice apod :)
30. listopadu 2013 v 19:17
Francie
No a muzete tady teda napsat jaka mesta jezdite,kdyz jezite mala? Diky
30. listopadu 2013 v 18:54
Elis, Uk a Finsko
tos udelala dobre, i kdyz v irsku by se mozna i chytla ne? u me chtela do F, mela priserny fotky, priserny chovani....rovnou me napsala, zda bych ji a jeji kamosce na vse nepujcila ...na letenky na apartman...asi spadla z visne, nebo co....
30. listopadu 2013 v 15:34
Faltusova
bodejt by vydelala tlustoska. Mela jet do Irska, ale po osobnim setkani jsem se rozhodla NEBRAT.
30. listopadu 2013 v 14:55
pro Elis
slecna na letšenku mnela ale nemnela na ubytko ja na ni cekala v amsterdamu a projela jsem s ni dve mesta kdy jsme ji vse vzdy zaplatila a kdyz jsem jela domu domluvily jsme se, ze po ukonceni tour mi penize posle nebo je da operatorce...neucinila tak a slibila mi ze mi je da v zari, pak v rijnu, v pulce rijnu a v pulce litopadu a nekomunikuje...a to jsme ji na sve naklady vezly do dvou mest a platily dva hotely a nechaly udelat profi fotky protoze ty jeji byly katastrofa .. Bara mnela 1-2 prace denne protoze ji to proste neslo jako zrzce... udelaly jsme maximum .. a vidim, ze za dobrotu na zebrotu no ... a slysim to uz z vice stran jak je neseriozni, ze nejsem jedina...takze urcite dekuji za ohlas..slecna bude od pondeli na black listu takze uz si na ni vsichni snad daji pozor :)
30. listopadu 2013 v 14:30
Elis, Uk a Finsko
jj takhle zoufalkyne Barbora Faltusova, ta me psala taky porad do kola na me inzeraty na finsko a uk, nastesti uz jsem vytrestana a holkam penize nepujcuji, kdo nema na naklady ma proste smulu, uz z toho je poznat co je slecna zac.....jakmile se hlasi nekdo na praci stylem nemam ani na letenku pujc mi prachy, nebrat.....a mam svatej klid a pohodu.....doporucuji vsem operkam, nepomahat, nakonec se to obrati proti vam jeste.....
30. listopadu 2013 v 14:26
Pro Tour
to bohuzel to nejde dostala je ode mne v Holandsku do ruky ale nevadi agentura tuto sleecnu ktera tu taky vystupuje jako alexandra duffy dava na black list.. to mi staci :D
30. listopadu 2013 v 14:13
tour
Taky ji udej na policii , ze Ti dluzi prachy :D
30. listopadu 2013 v 14:06
Pozor
Holky dejte si pozor na Barbaru Faltusovou.. jiz skoro 4 mesice mi dluzi penize a porad jen slibovala a najednou si mne blokla bez vysvetleni na skype... clovek ji da na naklady aby mohla jed na tour a ani neni schopna je vratit ....
30. listopadu 2013 v 14:01
Francie
Delame jen mala mesta a prestan uz mne tady spinit prosimte Lenno jsi jedina kdo ma nejaky problem !!!
30. listopadu 2013 v 13:33
Pro Francii
Delaji jen velka mesta kde si holka nevydela, jo a prosimte tuto slecnu radeji ne.
30. listopadu 2013 v 09:38
Francie
A kam posilate,jaka mesta?
30. listopadu 2013 v 09:24
Francie
30. listopadu 2013 v 00:48
Antwerpy
Jezdime samy na sebe,pronajimame si byt,z hotelu nas tady uz nekolikrat vyhodili
30. listopadu 2013 v 00:21
Tereza
Ahoj holky, a vy jezdíte do Antvwerp samy na sebe nebo přes ag? A jezdíte na hotel? Díky za odpověď
29. listopadu 2013 v 23:22
Eliska
My mame ceny 250 hod a 130 pul hod...mozna snizime. Diky