Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
24. listopadu 2013 v 23:31
Pro Aimy
Delas si tu krasnou reklamu opravdu, byla jsem pres tebe dvakrat a uz nikdy vice.
24. listopadu 2013 v 23:19
Lucka
Holky pokud nektera chcete jezdit Finsko,mohu doporucit slecnu pres kterou jezdim uz rok a vzdy si slusne vydelam,nabizi fer podminky a je na ni spolehnuti.
Mail
jana.moravcova19@seznam.cz
24. listopadu 2013 v 22:51
Pro slecnu
Ahojky nekdo tu na mne hledal kontakt ... tak mi napis at vim o koho jde email je porad stejny
vipchat@seznam.cz a diky za recenzi kocko... pa Aimy :)
24. listopadu 2013 v 22:50
Hloupa
a ty mas snad pocit, ze v normalni zamestnani dostanes 100% vydelku ??? a z ceho pak platis socialni, zdravotni a dane ? to je preci uplne to same .. agentura (zamestnavatel) , eskortni divka (zamestnanec)... slecna ma pravdu nekteri podnikaji a nekteri jsou radeji pod agenturou ja jela par krat sama na sebe a vzdy mam pocit ze pres agenturu vydelam daleko vice ...protoze vim, ze musim pracovat .. proste nejde i hloupost!!! tak se nad sebou zamysli a neurazej!!!
24. listopadu 2013 v 22:41
Pro Renatu
Ale tohle je neco jineho kdyz pracujes pod nekym v jinem odvetvi nedavas mu 40 procent vydelku, nechapu jak tohle muzes srovnavat.
24. listopadu 2013 v 22:07
Renata
Holky tak si to vemte v jinem odvetvi,ne u nasi prace. Proc kazdy nepodnika? Proc kazdy nevlastni svuj vlastni podnik a existuji i taci,co se nechavaji zamestnavat? Jsou podle vas tito lide hloupi? Kdyz nekdo pracuje pod nekym,tak je podle vas hloupy? tak to je v tom pripade 90 procent naroda. Ta slecna co tady pise,jak si jezdi sama na sebe,at si jezdi (ja jezdim take) a necha si sve rozumy pro sebe. Kazdemu vyhovuje neco jineho. Prijde mi ubohe,ze si sve mindraky leci na ostatnich,kteri jsou podle ni hloupi.
24. listopadu 2013 v 21:42
Hloupe nejsou hloupe
Pokud holka nezna reklamu,nevi ubytovani a jine informace tak je preci logicky,ze musi aspon ze zacatku jet pres nekoho nez si treba vsechno zjisti. Pochybuji,ze kazda z vas co ji pisete,ze je hloupa, si proste rekl,ze bude pracovat treba v Nemecku a hned vedel kde dat reklamu,kde se ubytovat a atd...pochybuji 80procent nejdriv pres nekoho jede a pak si to treba zajisti sama. Kdyz chce mit nekdo klid o nic se nestarat nenervovat se s telefonama a jen prijimat klienty tak proc ne,vzdyt je to na kazdy a nemyslim si ze jde o hloupost. Ne kazdy umit byt svym panem a obcas je lepsi,kdyz na vas nekdo dohlizi a vy mate vetsi tendenci pracovat.
24. listopadu 2013 v 21:15
\\\
Je to pohodlnější,no...
24. listopadu 2013 v 21:09
pro ''hloupe''
Ano to ja chapu al ejsou i takove ktere jezdi pres agenturu nekolik let protoze nejsou schopne si zaridit par veci samy, a neni jim lito davat 40 procent z toho co vydelaji pryc takove holky nechapu.
24. listopadu 2013 v 20:43
"hloupé"
Ale tak pochop,že každý nemá tu odvahu jít do toho na sebe
je to samozřejmě lepší,co se týče financí,ale pokud nevíš,kde se ubytovat a kam dát reklamu,přes agenturu párkrát prostě musíš
24. listopadu 2013 v 20:26
operatorka
Ahoj, pokud nekdo hleda nemecky mluvici operatorku, tak napiste na
Mikiala@seznam.cz, zkusenosti mam. caute
24. listopadu 2013 v 20:10
Meetingy
Jj poslu sem ho psat raději nebudu
24. listopadu 2013 v 20:07
Meetingy
24. listopadu 2013 v 20:05
Pro Meetingy
Ano stát se to na tůře může, ale to také na meetingu, navíc když jedeš na tour jedeš tam vydělat a máš aspoň nějaké peníze jisté kdežto meetingy jisté nemáš může se ti stát že budeš dva měsíce bez práce.
24. listopadu 2013 v 19:51
Meetingy
Jaka Natalka ? Ja dělám pro zahraniční agenturu tak moc nechápu reakce ? A k tomu průběhu Meetingu asi tolik ; i na ture mi kamosky vypravely ze byl klient agresivní , ze je okradl a dokonce je vyhodili z hotelu nebo na ne přišli policajti, v takovem stresu bych nechtěla dělat .
24. listopadu 2013 v 19:33
Hloupá
Ano dělám sama na sebe a když si za týden vydělám 4000 euro tak mi taky zůstanou a nemusím z toho nikomu dávat skoro půlku, nejsem na nikom závislá a mohu cokoliv takže tak.
24. listopadu 2013 v 19:27
Meetingum
Zase Natalie? Boze asi ma malo prace a nikdo uz pres ni do Irska nechce :D
24. listopadu 2013 v 19:21
Meetingům
Jo už mi to došlo,Natálie dělá taky meetingy a ten tvůj způsob psaní...ahoj Natálko,nedělej z nás debily,zase si tu děláš akorát reklamu
24. listopadu 2013 v 19:20
Meetingům
Ještě k tomu na jachtě,jak píšeš...co bys asi udělala,když se klient opije a začne bejt agresivní,kam asi odejdeš?Odplaveš?
24. listopadu 2013 v 18:51
Meetingům
Já meetingy dělala a právě mi to nevyhovovalo.jsi s člověkem,kterýho neznáš,třeba pár dní.To jsem měla i hrůzu us out,aby mě neokrad nebo nesebral doklady atd,takhle po hodině vypadne a už o něm prostě nevim,vzpoměla bych si leda na dva klienty za celou dobu,co tohle dělám