Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. října 2014 v 12:18
IRSKO
hledam nekoho kdo me vylozene vezme do irska a podelime se o naklady.. muzu i na dele - nejsem z cech -casu mam plno ... penize na naklady atd mam - nechci jet sama - pro ty co mi chcou vnukavat operatorky a picoviny- nemam zajem. hledam kamaradku to je vse
8. října 2014 v 11:08
irsko
Tak kdyz si u nekoho v byte tak to berou jako bordel kdyz je tam vic holek
8. října 2014 v 09:40
Pro Irsko pozor
Pokud má holčina operátorku v čr tak by neměl být problém ne?
8. října 2014 v 09:39
Pro Irsko
Já když jedu do Irska mám schůzky minimálně na dvě hodiny. Nejšem jedna z těch co berou klienty na půlhodiny protože za prvé na to nemám čas a za druhé by jste si asi jinak nic nevydělaly. V irsku mám asi 60 stálých klientů, někteří s mě berou na víkendy jiní na zmíněné dvě hoďky a další na celou noc. Představa že bych tam jen loupě seděla a odkývala jim s úsměvem na tváři vše co řeknou mě děsí. Styděla bych se za sebe. A upřímně mě překvauje, že vy co ovládáte jen chabé základy se za sebe nestydíte, hanbou bych se propadla kdybych měla jít kamkoliv na hotel nebo se na něco zetat a połovinu věcí bych druhé osobě nerozuměla. Slečna tu nadává na školu ale škola ti dá alespoň nějaké pevné základy naučí tě gramatiku a slovní zásobu, pak už je jen a jen na tobě zda budeš slovní za sobu rozšiřovat a jazyk dále rozvítet nebo se na to vykašleš asi jako v tvém případě. Mladý člověk ktery dnes nemluví alespoň anglicky nebo má jen chabé základy by se měl za sebe opra du hluboce stydět.
8. října 2014 v 09:32
irsko pozor pozor
zaviraj vsechny kdo napomaha jakoliv prostiuci...vcera mi odvedli chlapika u ktereho jsem v podnajmu..ja musela ihned opustit apartman a vsechno si o me opsali a ukazali moji reklamu.volala jsem kamaradce a te odvedli operatorku .takze BACHA jedine samy na sebe ...pry to psali v novinach
8. října 2014 v 09:06
sdost klientu si chce povídat
tak to mne pobavilo. Přesně proto platí 100e. za půl hodiny
kdyby jsi chtěli poklábosit zůstanou se svými ženuškami doma. To ty se je snažíš ojebat svou rozsáhlou konverzací o hovně místo sexu.a pokud se někomu nevrací věřím, že tobě.
8. října 2014 v 08:17
Irsko
operatorek je hromada, myslim, ze hodne o inteligenci vypovi uz maily, nebo osobni schuzka.
7. října 2014 v 23:28
Irsko
Jinak me to pro tvoji informaci de i kdyz nemluvim plynule a asi si tupa ze neumis cist. nastetsi si s nima o politice bavit nemusim
7. října 2014 v 23:26
Irsko
Ja o nem rozhodne vim vic asi jak ty.Kazdy logiky vi ze ucit se ve skole a nekde mluvit je rozdil a neobtezuj nazorama.Nezajimaji me.
7. října 2014 v 22:32
Pro Irsko
Bože můj co sem pleteš akcent o kterém víš zjevně pěkný houby když nejsi schopná věst rozsáhlejší konverzaci opravdu se nedivím že ti to nejde dost klientů si chce i povídat.
7. října 2014 v 22:03
tours Irsko
ja jezdim take s Ivetou ted jsem byla v Irsku po treti a je to cim dal lepsi,vraci se mi a zustavaji dyl takze se to hned lip pocita
7. října 2014 v 21:49
Irsko
kecas ja jezdim s ivetou.Napis mi na mail.Mohli bychom se spojit treba nebo jsme se vydely
7. října 2014 v 21:38
Irsko
7. října 2014 v 17:59
Irsko
Jak se jmenuje ta ag?
7. října 2014 v 17:57
Irsko
Ty si iq. Neco jinyho je mit anglictinu ve skole a neco je jinyho se pak domluvit. Takhle se clovek nauci sam nejlip vsude je jiny akcent
7. října 2014 v 17:32
Prodluování vlasů
Ahoj holky, nemáte prosím některá z vás tip na dobry prodlužko v Praze? Vlasy které fakt vydrzí s kvalitní práci. Ale nechci dlouhovlasku a profibeauty, to už mám vyzkoušené a nic moc. Díky Elen
7. října 2014 v 17:24
Irsko
Ja jezdím už dlouho Irsko a Francii s holkou která ma ag. A ma i operátorku a je to dobry je poctivá a snaží se abychom obě vydělaly . Dostala jsem se k ni taky na doporučení ale před tím jsem narážela na pěkný idioty.
7. října 2014 v 17:20
Pro Irsko
Upřímně se dívím že někam cestuješ když nemluvíš anglicky je jasné že bez angličtiny prostě nevyděláš, to je snad základ který zná dnes každý a pokud ne, máš stejné iq jako ta operátorka.
7. října 2014 v 16:08
Irsko
Prave mluvis mi z ust. Hlavne mi to prijde fakt na drzku. kdyz mi nebere telefon protoze zrovna ji zvoni telefon a pak zjistim ze je nemuze ani obvolavat protoze nema kredit. a ja si tam muzu sedet a platit si hotel. Hlavne mi udelala reklamu a dasli den mi ji ztahli a ona si toho ani nevsimla.a pak mi rekla ze budu jezdit za chlapama vecer nekam do baraku. v zemi kterou neznam s moji blbou anglictinou. Takze jsem si nasla ag protoze jsem nemela ani na hotel a ona mi jeste vyhrozovala. myslim si ze tadle prace je dost o nervech samo. a je to fakt velky rozdil. Do nemecka jezdim sama.
7. října 2014 v 15:50
Irsko
pokud ma operatorka 6 telefonu najednou, tak to svedci o jeji IQ. 3 jsou maximum. A bohuzel, pokud nemas znamy, ktery ti doporučej, je třeba zkoušet.
A nechápu, že to někdo ojebává, vždyť ji to živí, ne? (pokud teda sama ještě nepracuje. Takovych je taky dost)