Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. listopadu 2013 v 01:57
Blog...
Ja vidim mezi forem a nejakym blogem rozdil ;)
22. listopadu 2013 v 01:54
Blog
No to si tak blba,ze si myslis,ze tady jsou nejake dve Katky Kroupove? Obe moc aktivni ve forech pro slapky???
22. listopadu 2013 v 01:47
Blog...
Vy jste asi v zivote neslyseli o shode jmen ze? :D
22. listopadu 2013 v 01:45
Blog
22. listopadu 2013 v 01:43
Blog
Mne ale z toho mailu psala,takze vim,ze to tak je...ja se tady hadat nechci a nebudu,jen pisu pravdu....
22. listopadu 2013 v 00:32
Blog
Já na tom blogu našla mail
denik.prostitutky@gmail.com myslím že není hloupá aby odepisovala ze svého soukromého emailu nebo z emailu který používá na práci ;)
22. listopadu 2013 v 00:13
Blog
No ted kdyz si to tady napsala,tak myslim,ze ti z toho mailu uz neodepise,ale musim souhlasit...jinak to jeji mail byl...
22. listopadu 2013 v 00:04
Blog
ta ji na ten blog napis...odepise ti z mailu katie.kroupova
22. listopadu 2013 v 00:01
Blog
Ona nevystupuje totiž pod žádným jménem na svém blogu je jako anonym :)
21. listopadu 2013 v 23:26
Katie blog
Hodila jsem si to do Google, ale ten spravny odkaz jsem nenasla
21. listopadu 2013 v 23:18
Fotograf Praha
Ahoj holky neznáte nějakého fotografa který fotí holky na tour kromě Vávry a Šebesty? Děkuji :)
21. listopadu 2013 v 23:06
Katie
Ten blog znám, ale nikde jsem na něm nenašla že by se zveřejňovala pod tímto jménem má tam pouze uvedeno jméno Katarina.
21. listopadu 2013 v 22:59
Katie...blog
No Katek je hodne,ale ne kazda je Kroupova. Ten blog provozuje nekdo s timto mailem...Katie.kroupova...tak to je tedy shoda jmen,jak myslite
21. listopadu 2013 v 22:58
Pro Aimy
Ne nepsala protože jsem v ten den ležela v nemocnici a byla jsem ráda že jsem v pořádku, napsala jsem hned jak jsem mohla, mám už domluvený jiný termín když by jsi si mě na skype nehodila do ignorovaných věděla by jsi to.
21. listopadu 2013 v 22:48
Malta
Dekuji :)
21. listopadu 2013 v 22:48
Pro Katie Kroupova
Hele kocko a ten email a nebo zpravu na skype proc neletis si psala komu ??? Mne,operatorce ani adminovi nic neprislo a jeste jsi ani nemnela tu slusnost den kdy jsi mnela priletet nam dat vedet a strachovaly jsme se o tebe cely den a uplne zbytecne tak tady prosim nehraj divadlo !!!! Aimy
21. listopadu 2013 v 22:31
Pro Natálii
A já se k Vám ráda přidám :) Myslím že když řeknu který den a kterou hodinu jsem přiletěla snadno se najdou záznamy z bezpečnostních kamer na letišti na kterých je jasně vidět jak mi nadává a vymáhá po mně peníze a nebyla tam sama pozvala si i kamarády.
21. listopadu 2013 v 21:42
Pro Zlodejku a kuplirku Natalii
Ano pripojuji se zde na kuplirku Natalii a zvazuji trestni oznameni...Uz je nas vice tak si davej pozor devenko....Okradla jsi nas a v jednom pripade i nutila divku pod pohruzkou k provedeni servisu ktery vubec nenabizela...takze asi takhle...TAK DLOUHO SE CHODI SE DZBANEM PRO VODU AZ SE UCHO UTRHNE...
21. listopadu 2013 v 20:53
Katka...
Ráda bych tu očistila sebe i své jméno jelikož nechápu z jakého důvodu se tu na mě háže taková špína. Ano s jednou slečnou jsem byla domluvená na Holandsko bohužel jsem den před odletem skončila se zdravotními problémy v nemocnici, takže jsem neodletěla, za další žádný blog ani jinou stránku na internetu neprovozuji nemám na to čas a ani náladu něco takového provozovat, ano s Natálii jsem byla v Irsku vyjela jsem s ní i když jsem byla jak tady holkami tak jednou operátorkou upozorňována ať nejezdím protože okrádá holky, bohužel je to pravda teď už to můžu říci i z vlastní zkušenosti. Budu ráda když už se tu moje jméno nebude nadále rozebírat já jsem slušný člověk co nemá zapotřebí z někoho tahat informace nebo někoho okrádat.
21. listopadu 2013 v 20:43
....
To může být jen shoda jmen Katek je spousta.