Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. srpna 2014 v 16:49
avignon
dekuju za info- POKUD BUDE MOZNO PRILOZTE KAM SE PRESTEHUJE.. AT JE PREHLED
3. srpna 2014 v 16:30
AVIGNON
PSALA MU ZNÁMÁ KTEROU ZNÁM Z NĚMECKA.NAPSALA MI ZDA NECHCI JET S NÍ.NECHTELA JET SAMA.MYSLELA JSEM ZE JDE O CITY TOURS,ALE K MEMU ZDESENI SE JEDNALO O PRIVAT V AVIGNONU.PREPOSLALA MI OD NEJ EMAIL.PRY SE STEHUJE DO JINEHO MESTA.TAKZE JI NAPISE AZ BUDE PRESTEHOVANY.TAKZE JSEM JI JEN ODKAZALA NA TYTO STRANKY.TAKZE TAM NEJEDE.
3. srpna 2014 v 16:24
Pro 16:21
Když máš co jsi chtěla proč tedy šlapeš dál? Něco nevyšlo co?
3. srpna 2014 v 16:21
30 mi ještě
3. srpna 2014 v 15:49
Pro 15:38
Rozdíly žádné nejsou. To ty jen pořád děláš nějaké rozdíly protože si o sobě myslíš že jsi něco víc než my ostatní, kdyby jsi byla něco extra nemáš důvod po 30 dále šlapat
3. srpna 2014 v 15:38
jasně
jen je škoda, když sem holka napíše pravdivý příspěvek a chce jen dát svou zkušenost, je hned napadnuta, že lže a nevím co ještě. Je vidět rozdíl mezi společnicí a ,společnicí. Proto asi i ty propastní rozdíly v tom, na co to jednotlivkyně dělá. Některé to pomůže do budoucna, některá se asi plácá pořád na stejném místě. Osobní věci sem psát nebudu, ale rozhodně se necítím osamělá a bez dětí
Chytré pochopí, hloupá si bude lámat hlavu. Krásný den
3. srpna 2014 v 15:37
avignon
myslim jestli si mu psala nebo apod. nebo inzeruje pod jinym mestem ?
3. srpna 2014 v 15:36
avignon
jak vis... taky ho znam
3. srpna 2014 v 15:33
Avignon
holky pán se evidentně stěhuje do jiného města.Takže případně pozor na inzeráty týkající se Francie!!!
3. srpna 2014 v 15:28
pro vsechny dokonale
jebte na ne
pojdte si uzivat dne a nesedet na tomhle foru a obhajovat ze my jsme bohuzel neroztahovali nohy po 20 eu a za dvacet let z toho nic nemeli
3. srpna 2014 v 15:12
14.54
tak ted se ukázalo jak jsi inteligentní
mít na účtě peníze nemalé a mít pohyby na účte
promin ale ted si ukázala jak ti to myslí .tak asi proto nic nemáš.jen urážíš.jasně nemůžeš dávat částky na účet a pohyby sem tam, to je snad logický i pro blbý.no ale ještě je nižší stupen než blbý a to jsi ty.dementní.bez mozku evidentně.a nic moc nevíš koukám.škoda mých prstů na vypisování
3. srpna 2014 v 15:09
Pro 15:06
3. srpna 2014 v 15:08
Pro 15:06
3. srpna 2014 v 15:06
Vy jste fakt krávy
3. srpna 2014 v 15:02
pani dokonala
vy jste nany...vubec nechapete o cemu tu ona psala. tak asi to musite udelat tak at se o vas urady nezajimaji ufff a take kupovat treba byty v rozpadu a dat si je dokupy a pronajmout ...
3. srpna 2014 v 14:54
Pro 14:42
Když uź jsem na účtě měla přes 300 tisíc zajímali se odkud a kde jsem peníze vzala. Odiciálně nepracuješ ale máš na to si koupit 8 bytů? Myslíš si že úřady se nebudou dříve nebo později zajímat jak jsi k nim přišla? Užívej si klidného a osamělého života dokud můžeš.
3. srpna 2014 v 14:49
14.42
díky za obhajobu,ale nemá to smysl
.Člověk to má tady na tom forum těžké. Nikdo neví,kdo píše pravdu a kdo ne. Já pravdu napsala,ale jen ohledně dotazu té slečny co se ptala na peníze a jejich uložení. Nebudu zde plýtvat energií na to, abych se obhajovala. Na co?
Každý at si myslí své. Já se zas musím smát, že se musí dokládat příjem a původ peněz. Já tedy nic dokládat nemusela. Ale opravdu holky, ty co jste normální, nechme toho. Té slečně, co zadávala dotaz ohledně uložení peněz to nepomůže. A musí si vybrat sama čemu věřit. Nikdo jiný ji tady neodpověděl. Tak snad odpoví. A naštěstí jsem nad věcí a komentáře, které mě nepřímo napadají, že nepíšu pravdu? Jen se usmívám. Co na to říct? Nic. Protože to nemá význam.
Venku je nádherně, tak si užívejme krásný den a jak říkám, těm co jsou zvyklé jako já psát pravdu, pokud se jedná o anonymní forum, nemá smysl lhát, přeji nádherný zbytek dne
3. srpna 2014 v 14:44
pani dokonala
a jeste doplnek- ja jsem take kolikrat prisla k penezum uplne zadarmo da se rict... jde o to jestli jen sukate- abych to tak hnusne nazvala nebo dokazete nejakeho kliose poblaznit a takzvane ho vystriknout z penez.. ono na to uz dneska moc holek nema talent ze...
3. srpna 2014 v 14:42
pani dokonala
proc do ni jedete ze ma 8 bytu ? a ze nema deti kdyz je ji pres 30- to je nejaka vada? jste zavistive k..... vsechno se da- znam holku co postupne kupovala byty a pronajimala- ne jednu . vetsinou vsechny co vi ze jednou skoci to tahle udelaji aby meli prijem az nebudou delat - ne si napriklad otvitrat stupidni kosmeticke salony ktere jim do dvou let krachnou....
3. srpna 2014 v 14:16
Byty
Komu to tady cpeš 8 bytů? Jistě a všechny jsou na tvé jméno že? Už když si člověk koupí druhý byt musí dokládat přijmy a taky doložit papír o původu peněz za které ten byt koupil.