Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
2. října 2013 v 12:44
Karolina
Cože?že tam nebyli rumunky?
prosímtě kdys tam byla?já byla v karavanech ve Braunschweigu,Norimberku,v Bochumu,,,,atd...tak tady neoblbuj že tam nejsou,možná před xlety,ale ted to je katastrofa choděj tam i za 10eur,a to NELZU,však si to zkuste když nevěříte
a ve francii jsou taky karavany,oni jsou karavany všude i ve finsku svedsku monaku belgii,proste vsude ale tam se bez pasaka nechytáš,na to vem jed
2. října 2013 v 12:30
Karavany
Ne, ty tam nastesti nebyli, ale byli tam turci a byli dost neprijemny.
2. října 2013 v 12:28
Karavany
a ve francii jsou take karavany? Lovemobil? To se mi nejak nezda
2. října 2013 v 12:26
Jana
A muzu se zeptat,jestli tam byly Rumuny,Bulharky? Protoze ja mela s nima jen problemy :-( Na trech mistech a vzdy to same,proste jak nebudu platit,tak budu muste jit....
2. října 2013 v 12:25
Karavany
2. října 2013 v 11:24
Jana
S temi karavany muzu jen potvrdit,nepusti te mezi sebe a nebo pokud ano,budes jim muset odevzadavat polovinu z praci...take vlastni zkusenost (Nemecko,Francie a Holandsko).
2. října 2013 v 11:07
Karolina
KARAVANY-
jo dá se tam vydělat
ale pochybuji že tě tam pasáci pustí,a nemysli si že ti pomúžou policajti,je to tam stejný jak tady na ulici,jsou tam jen rumuni a ty tě upozorní jen jednou,pak dostaneš nakládačku od jejich holek(vlastní zkušenost)
2. října 2013 v 10:46
Rita
V USA budu do poloviny unora....pokud mas zajem,tak mi sem dej mail
2. října 2013 v 09:47
KARAVANY
2. října 2013 v 03:30
Pro Rita
na jak dlouho tam budes ? mohla bych treba priletet v lednu ? Pres vanoce se mi pracovat nechce a kdyz uz tak daleko tak se mi to na mesic neoplati :) diky
1. října 2013 v 23:52
Pro Rita
Kdyby jsi nejela tak v blbem terminu jedu hned :)
1. října 2013 v 21:33
Rita
Omlouvam se,ale kontakt nedam,to by se tam nahrnulo plno holek a bylo by po dobrem miste. Pokud nekdo ma vazne zajem,tak se sejdem,prodiskutujem to a samozrejme jeste pred koupi letenky ukazu stranky a dam telefoni cislo na majitele,aby potvrdil vsechny podminky.
1. října 2013 v 21:23
Rita
cauky a muzes mi dat kontat na toho amika?
1. října 2013 v 19:09
Rita
naklady jsou vetsinou okolo 1200 dolaru tydne. Jsou to hotely a bud jizdenka na bus ci vlak a nebo pokud se presouva do vzdalenejsiho mesta,tak se i leta. Vnitrostatni lety jsou v USA levne,daji se sehnat i okolo 100 dolaru. Nekdy je cena vlaku a letadla temer stejna.
1. října 2013 v 19:06
USA
A na kolik vyjdou naklady na ten tyden? Aby holka nedelala jen na naklady 4 dny...co tedy zahrnuji? Hotely,taxiky a vlaky? busy? Jak tam probiha presun z mesta do mesta? Maika
1. října 2013 v 18:57
Rita
Presne tak. James :-) No ani tam uz to neni takove. Ja mam neco okolo 40ti rewicek a delam v prumeru 6000 tydne,holky co zacinaji a nemaji rewicka zadna maji okolo 4000. Je tam ted hrooozne moc Rusek,ktere maji bohuzel "bohatsi" servis,tim i vice klientu.
1. října 2013 v 18:50
Denisa
Rito to je agentura,kterou vede James,ze? (zakladnu maji v Miami). Ja od nich byla dvakrat a byla jsem sice spokojena,ale neustale vystrasena,ze se na mne prijde....ze prijdou policajti,takze jsem pak uz nejela. Byla jsem tam pred 3 roky. jak tam jde prace ted? V te dobe se delalo i 9000 tydne.
1. října 2013 v 18:40
Rita
Tech 300 myslim z hodiny pro upresneni....
1. října 2013 v 18:38
Rita
Zbyde ti 300,to je malo??? Ja se tady neptam na nazory,ja hledam nekoho kdo ma seriozni zajem.
1. října 2013 v 18:34
Pro Rita
Promiň ale na to že si má slečna platit vše sama se mi zdá 100 dollarů z klienta opravdu hodně