Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. října 2012 v 16:39
Terezka
myslim,ze holky tady jen kecaj,,,nikomu tu neverim ani nos mezi ocima,,,kazda tady ze to nejde a jina to jde a moc moc moc,,,...jedte si to zkusit samy holky a nedejte na ty kecicky tady od tech ubozacek!no jen strasi...pritom jim strasi v palicich
9. října 2012 v 23:12
Nikola
To je to Finsko pořád špatný?I ty menší města,Turku,Oulu??
9. října 2012 v 23:06
ok
ok
9. října 2012 v 18:28
ivonne
Ahoj, holky nemáte některá zkušenosti z Tureckem? Díky
8. října 2012 v 23:21
...............
8. října 2012 v 23:18
...............
Marcelo a Lauro jste na hlavu
8. října 2012 v 22:41
sweet Ilonka
Finsko uz nejezdim, mam na to vic duvodu. a jak se doslycham z ruznych stran, tak se to uz asi vubec neoplati. ted jsem presne tyden v praci a mam 3250 eur pro sebe, zustavam jeste dva dny, tak minimalne 3 a pul si domu dovezu, i kdyby se mi uz nechcelo makat. staci mi to, neplasim se za milionama. deset dni pauza a zkusim nove misto. je lepsi mit vic mist, chlapum se neokoukate kdyz je stridate a se jestli nahodou jedno pokazi (jako Finsko) tak mate stale kde vydelat a popritom hledat nove.
8. října 2012 v 21:06
Terezka
hele, tady v UK taky nic moc...sezona asi zlato skoncila,,jde to do prdele, kdyz tady devky delaji za 70 liber hodiny!!!!
8. října 2012 v 20:57
finksko
můžete mi doprdele vysvětit PROČ nejde FINSKO??? je sezona a hovno prd
pardon za sprostu, ale jsem v mínusu :(
8. října 2012 v 20:02
Niki
Ahoj, v Tiffanys vydeláš, jem ten majitel je magor... skus a uvidíš
8. října 2012 v 16:06
operatorka Anglie
ahoj, kdyby tady byla nejaka slecna a chtela jet do UK ´, Skotska, Irska jet independent a neumis delat reklamu...staci se mi ozvat, nech email a pomohu ti a i mista,kde se da vydelat...Operatorka
7. října 2012 v 15:47
cicaa
Ahoj Holky mate skusenost s klubem Tiffanys v Belgii?Chci tam skusit vyjet ale nevim jesli to mam risknout...Jesli by nektera chtela jit se mnou neni problem se domluvit-ve dvou je to lepsi :)
6. října 2012 v 21:43
sweet Ilonka
taky je silene ze kdyz jsem napsala odpoved pro "puvodni Leu" jak se ptala na klub u hranic, tak mi to casem smazali. jeste tady na foru zustal vzkaz od ni ze mi dekuje za odpoved z 18:20
asi se k tomu uz nema cenu vic vracet. napsala jsem mou zkusenost a nekomu se to nelibilo.
a ano, tutlam, protoze si nebudu podkopavat pod nohy. az sem vyvesim kde delam, tak priste uz nemusim vybec chodit a muzu dalsi dva mesice hledat dobre misto. takyze nechci at se tady propiraji stranky jako ty z finska...
6. října 2012 v 21:40
Lea
Tiež máš plnú schránku?
teda písala som ti aj ja, tak snaď sa k tomu dostaneš :D
6. října 2012 v 21:35
Terezka pro Leu a Ilonka
6. října 2012 v 21:10
Lea
jj, ja už som to pochopila, napísala som ti mail... :-)
Snáď sa k Tebe dostal :-))))
Prepáč, asi som mala radšej napísať mail ja.....
Budeš mať zaplnenú celú schránku :-)))
6. října 2012 v 21:02
sweet Ilonka
pro vsechny: neinzeruji. to ze jsem tady napsala jak to je na miste kde pracuji, neznamena ze se mi ted mate vsechny ozvat jako na inzerat. mail jsem napsala pro LEU. a Leo, ja psala pod doted pro tebe pod nickem "pro Leu" to ostatni je jak je i uvedeny, od Terezky.
6. října 2012 v 20:47
Lea
Tak ja už som blázon :-)))
Myslela som si že celú dobu píšem s jednou holkou :-))))
Napíšem Ti na mail :-)
6. října 2012 v 20:40
Terezka pro Leu
muj email a napis:
namasirujite1@seznam.cz ...jsem online az do rana...jo,jsem v Anglii a sorry,,ale 100 za hodku je minimum:-)))tady se dela od 120liber..takze nevim,na co laka,,ale kdyz jsou blbe dny,, a nevydelava se,,coz se mi stava zrovna trochu ted...chce nejem porad..znam to,ver mi
6. října 2012 v 20:36
pro Leu
eurami se neplati jenom v DE. jestil chces, napis mi email na
sweet.ilonka@seznam.cz ja ti nenapisu hned kde jsem, protoze tady chvili jeste pobudu... ale muzem pokecat vic nez tady.