Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. ledna 2014 v 15:18
Anglie
20. ledna 2014 v 15:17
Pro slovenskou nadheru
To ze nas tu urazis nepravem hold mame spatne zkusenosti s tim davat informace jen tak jsme opatrne takze neni duvod nas urazet
20. ledna 2014 v 15:16
Anglie
Ne hloupost se to nejmenuje je to sobeckost,a s tou clovek stejne daleko nedojde v zivote,ale kazdemu co jeho jest
A tim ze kontakty jen vymenujete si konkurenci netahate?
Tak to jo.....
Ale uz se tady k tomu nechci vyjadrovat,zas tak moc me to neprekvapilo.Pokud by mi nejaka normalni slecna napsala na
sandra11@seznam.cz tak budu rada,jinak hodne stesti a uspechu preji vsem
20. ledna 2014 v 15:14
kontakty
Okrem toho ze som sa zastala baby co chcela pomoct
kontakty
kontakty
20. ledna 2014 v 15:11
kontakty
Akoze co zle som spravila?
20. ledna 2014 v 15:04
Pro SLOVENU
Hele madam zaloz si jine forum ve svem jazyce a neobtezuj tady. Vyfun odtud,nikdo tady na tva moudra neni zvedav. Petra
20. ledna 2014 v 15:02
Slovenky
Ja pracuji uz 5 let,jedine problemy,ktere kdy s nejakymi kolegynemi byly,byly s holkama prave ze Slovenska,prijely na privat a zacaly delat zle. Pomlouvat,stvat proti sobe ostatni holky a hlavne kazit ceny a servis. Nerikam,ze to nedelaji i Cesky,take,ale ne v takove mire,jako nase vychodni sousedky. A uplne nesnasim tu jejich umelou namyslenost,ktera si myslim plyne z jejich pocitu menecennosti. Ma rodina vlastni restauraci a zamestnavala lidi ze Slovenska a maji s nimi stejnou zkusenost,takze to nejsou jen holky z teto branze,ale celkove jako narod jsou "jini"....kdyz mi jim tak hrozne vadime (na privatech jsem se nekolikrat dozvedela,ze jsem ceska spina),tak nechapu co se k nam do CR porad tak strasne serou,at si zustanou doma a nemori vzduch svoji pritomnosti.
20. ledna 2014 v 14:56
Pro slovenskou nadheru
Jsme ochotne pomoci ovsem proc by jsme meli davat kontakty jen tak, nejsme hloupe a zadna z nas su nechce tahat konkurenci oroto si kontakty vymenujeme :)
20. ledna 2014 v 14:52
pro Anglie
20. ledna 2014 v 14:48
kontakty
Takze vy nie ste ochotne pomoct a nakoniec somja ta zla...parada.....naco sem potom chodite?
20. ledna 2014 v 14:22
Anglie
Jiste pro agentury jsem pracovala,ale na apartmanu,tim asi nezjistim z jakých hotelu a kde nevyhazuji a podobne
Diky,uz se tady na nic ptat nebudu,myslela jsem,ze se najde holcina která uz nejezdi třeba Anglii a nebo se neboji ze by ji jedna konkurence navíc zruinovala
A ne,dobre zkusenosti zatím nemam,ze bych mohla vymenou poradit,jinak bych to sem napsala a taky bych nehledala jinou cestu jak vydělat,pokud bych byla nekde spokojena.
20. ledna 2014 v 14:20
Slovenky....
20. ledna 2014 v 14:19
....
Nechtela jsem holky ze slovenska hned urazet, kdyz se neumi chovat, ale je to presne tak, jak tady ctu. Prolhane, spinave, namachrovane a nemaji byt na co. Mam stejnou zkusenost.
Nadavat na foru a sproste mluvit, to by jim slo. At zacnou nejdriv u sebe a pak resi druhy...
20. ledna 2014 v 14:13
Slovenky
Vzdyt sem nekdo daval i odkazy na clanky z novin,jak agentury popisuji,jak se ty nadhery vychodni neumeji chovat...stetky nevychovane. Znam to z Nemecka,za penize by si nechala nastrikat i do ucha a pak si hraje na damu na vyssi urovni....
20. ledna 2014 v 14:10
Slovenky
Pry "vychodni odpad"
Vystizne pojmenovani tech stetek co udelaji pro penize absolutne vsechno
20. ledna 2014 v 12:52
Sloveny
...jsou největší špíny zlodějské namistrované
20. ledna 2014 v 12:18
Slovenky
Ja jsem ted ve Svycarsku a jsem rada,ze zkusenosti s tim vychodnim odpadnem mate holky stejne,tady je 5 Slovenek a hrajou si na reditelky zemekoule. Prisly z nejake prdele u Presova a tu si hrajou na buhvi co...jako by z nich kazdy snad mel padnout na prdel. Zadne vychovani a jsem rada,ze si toho vsimli uz i zakaznici , ty holky nemaji zadne stalaky...nikdy se nikdo ani za jednou z nich nevratil. My ostatni mame stalaku dost. Pavla
20. ledna 2014 v 11:28
Slovenky....
Taky jsem se setkala s urazkami od slovenek ty holky si mysli ze jsou neco vice prijdou mi arogantni a namyslene ovsem potkala jsem i slovenku ktera byla v pohode a se kterou se dalo pokecat ovsem jak tu holky pisou to byla vyjimka