Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. září 2014 v 05:48
Pro oral bez
Jse videt ze ty pracujes bud v cesku nebo jezdis maximalne do Nemecka. Je spousta zemí v Evropě kde si bez orálu bez prostě neškrtneš. A tonnemluvím o zemích mimo Evropu. Myslíš, že ty si vážíš svěho zdraví více jen proto, že jej neděláš? Taky máš v sobě denně x chlapů kdykoliv ti může prasknout kondom a ty můžeš leccos chytit.
12. září 2014 v 00:25
oral bez
holky ja jsem uz starsi, delam tuhle branzi asi ctyri roky ale nikdy bych se nesnizila delat oral bez. Ten, kdo to dela, si nevazi sam sebe a nevazi si sveho zdravi, coz je to prvorade co kazdy mame. Opravdu zasnu, ze holky dokazi delat oral bez x chlapum za tyden neli denne.
11. září 2014 v 23:34
Pro Herpes
11. září 2014 v 22:00
Pro Herpes
Z nechráněného orálního sexu je možné dostat kteroukoliv pohlavní chorobu i Aids
11. září 2014 v 21:40
herpes
Když děláš oral bez a nechæš sobě dělat oral, můžeš se nakazit dost chorobami.... Stačí číst a zajímat se... Bohužel v dneßní době narůstá pohl.chorob...
11. září 2014 v 21:37
herpes
To teda je.... Si o tom precti na netu...
11. září 2014 v 21:29
Kuwait, Dubai, Quatar
Neznáte prosím nějakou agenturu do těchto zemí??? Odletět chci ihned! Nemám však tolik zkušeností a tudíž ani kontakty. Budu vám vděčná
11. září 2014 v 20:59
Pro Herpes
Ano je mě se udělal opar po líbání s klientem a to na opary netrpím takže je určitě možné jej mít i z nechráněného orálního sexu
11. září 2014 v 19:07
Anglie
Holky nevite nekdo o nekom kdo pronajme apartman?
11. září 2014 v 18:51
herpes
ahoj holky, chci se vas zeptat, jestli vy nebo nekdo z vaseho okoli ma zkusenosti s touhle chorobou.. ja samozrejme mivam sex jen s ochranou ale kourim bez (samozrejme ne kazdymu)..jestli je mozny se nakazit i tak.. dekuji vsem za rady..
11. září 2014 v 13:16
Pro Evu
O bahrainu jsem také uvažovala bohužel se mi nepodařilo najít spolehlivou agenturu která by tuto destinaci zprostředkovávala, pokud chceš ozvi se můj email je
bella.makarovova@gmail.com
11. září 2014 v 13:01
Eva
jeste musis zkusit bahrain :-) kdyz tak muzeme vymenit mail jezdim taky jen arabske staty
11. září 2014 v 12:52
Češky
Ano přesně tak češky by nejraději chtěly peníze jen tak ale i tady platí že bez práce nejsou koláče. Poslední dobou se češky začínají pomalu chovat jako sloveny, na tour dostávají špatná revíčka a neváží si práce která je, pořád nad něčím ohrnují nos a něco se jim neustále příčí a nelíbí, nejsou ochotné nic obětovat. Sakra tak když vás tahle práce tak nebaví a štve vás tak jděte dělat něco jiného a nekažte nám tě které tahle práce baví a mají jí opravdu rády reputaci ve světě. Jste ostudy opravdu.
11. září 2014 v 11:59
Pro Evu
Přesně já jezdím jen Dubaj, Kuvajt Qatar, Abu dhabi a jsem maximálně spokojená stačí mi vyjet 3-4 do roka a mám vyděláno to co nemají holky ani za rok v Evropě
11. září 2014 v 11:08
Eva
No jako česky radši nekomentuju rusky atd jezdi vetsinou jenom arabské státy ! a proč vydelavaji ale takovy penize ktery malo ktera vydela a zadna australie zadny finsko - je to sice risk obcas ale radsi to risknu ny tyden stim ze prijedu z balikem ! a takovy ty holky co se boji tam jet nebo to pomlouvaji tak je to akorat zavist ! asi tak nebudu se vic vyjadrovat tady na tema katar ale muj nazor je takovy arabsky staty byly na vydelek vzdycky nej ! a budou !
11. září 2014 v 08:06
Pro Doha
Ne to nejsem ale rozhodně nejsem typ šlapky co ohrnuje nos nad každou národností.
10. září 2014 v 23:04
Doha
Jo a ty jsi zas nějaká kurvicka co se snaží dělat rádoby agenturu a mit z holek prachy :D ani názor aby tu uz clovek nemohl napsat ;)
10. září 2014 v 22:02
KAROLINA OPERATORKA
Prosim slecnu, co sem psala ze nabizi sluzby operatorky, at sem da mail, skype nepouzivam. Moc dekuji
10. září 2014 v 21:07
Pro Doha
Jo tady jde vidět, že ty jsi šlápota na dvě věci
10. září 2014 v 19:13
Doha
Jojo každá holka ma na neco jiného :) pro me arabské státy nejsou pro někoho ano. Ale mne to za ten přístup nestojí