Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. září 2014 v 12:39
klaudie
Jestli mi neveris tak tak napis ty agenture
europetoursfr@seznam.cz byla jsem prvni den s holcimou co.ma extra i za oral bez
10. září 2014 v 12:32
klaudie
Tak ja si davam extra acko a vystriky..vse za 30e a zatim mi zo vsichni dali a prumerne si vozim cistou ctyrku za deset dni, ale nevim co je pto tebe moc nebo malo..me to staci:D
10. září 2014 v 12:00
Pro Holandsko
10. září 2014 v 09:36
Penízky
Kdo ma zkušenosti s Qatar a Kuwait budu ráda za více info , popřípadě se dohodnout na společné cestě, třeba i za odměnu díky email
spolecnechvile111@seznam.cz
10. září 2014 v 08:25
Holandsko
Ahoj Děvčata, máte některá solidní agenturu či operátorky pro Holandsko? Můžu poradit s Francií, Irskem, Belgií,..
10. září 2014 v 08:09
Qatar
Kdo říkal, že nejezdím , paní chytrá ?
Myslím, že debata zbytečná, napsala si názor a já taky, takže se měj hezky :-)
10. září 2014 v 01:54
Pro Doha
Smím se zeptat co tam bylo tak špatného? Děkuji :)
10. září 2014 v 01:12
Pro Qatar
9. září 2014 v 19:45
Anglie
Znama je zaregistrovana a ma klid nejak nevim taky co presne hlasit ona si udelala zivnost na masersky kurt a plati dane a ma klid
9. září 2014 v 19:15
Doha
Z dohy jsem po dvou dnech na své náklady radši odletěla , mit na to tam pracovat chce veliké nervy a mit na to žaludek ...nic pro me ,ale vydělat se urcite , především kdyby jel clovek sam na sebe ...bohužel policie opravdu vyhmatnout muže to se tam bez stává a o komplikacich s posíláním peněz přes WU apod ani nemluvím ....
9. září 2014 v 19:11
Qatar
Je zajímavé, že mé známé atd byli jak v Qataru tak v Kuwaitu a úplně bez problému to tam bylo.. zase nějaké řeči, já to mám vše prověřené a vím, že vše je v klidu a výdelky bomba. Každý den se chodit peníze posílat nemusí atd. Ale každý at si má na tyto země svůj názor :-)
9. září 2014 v 19:06
Sára
Ahojky mam prověřenou agenturu u Toronta. Byla jsem tam v květnu. Zašlu ti kontakt za USA ,
zaneta1403@gmail.com
9. září 2014 v 17:09
Pro Kuwait Quatar
Jen leťte do těchto zemí, kamarádka byla v Quataru (co se týče zákonů atd, tak je to ta lepši varianta) byla tam 6 dní každý den musela do směnárny měnit si peníze 7 den jí vyhmátli a zatkli, peníze za ten den jí vzali, protože byly v jejich měně odvezli jí na policii sepsali výpověď a starou metodou vzali otisky takže s inkoustem na bříškách prstů letěla celou cestu domů, nešlo to smýt. Pak jí odvezli na letiště kde si koupila letenku a odletěla, prý měla štěstí, že nedostala vyhoštění. Takže asi tak, vy už opravdu nevíte kam by jste jely šlapat.
9. září 2014 v 14:59
Denisa
No tak je to s tou agenturou pravda nebo ne?
9. září 2014 v 14:52
Sara
Dobry den vsem,nabizim vymenou za agenturu na Kanadu spolehlivou a overenou agenturu na USA. Kdytak se davejte maily, napisu. Sara
9. září 2014 v 14:47
Eliska
Ja takovy system zmeny podminek znam take,ale jak tu nekdo psal dole,stranky agentury byly tehdy jine. Tuto negativni zkusenost mam z Cannes a Nice. Takze to je pravda,ale nevim,jestli to byla tato agentura. Jano jak vis,ze to jsou tito?
9. září 2014 v 14:37
Penízky
a to nejsou nejaký normalní agentruy s kterými se dá domluvit i do těchto zemí ?
9. září 2014 v 14:35
Eva
paní jano tak urcite tu agenturu neznáš :DD to vim 100%
9. září 2014 v 14:20
Jana
No zkusenosti s touto agenturou mas popsany dole,tak se sama rozhodni...
9. září 2014 v 14:03
Penízky
Holky takže Qatar a Kuvajt teda nedoporučujete ? z toho co tady čtu, tak mam docela obavy