Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. září 2014 v 15:34
Pro Kuwait
Já bych letěla ale dávat 20 tisíc za letenku se mi opravdu nechce
8. září 2014 v 15:22
Kuwait
holky, ktera by letela se mnou do Kuwaitu ? Odlet asi pristi tyden na 10 dnu, super agentura . Nechte emaily na sebe a domluvime se a reknu vice info.
8. září 2014 v 08:50
Nicole Kuvajt Qatar
Eva Kuvajt: muzes prosim te opravit email adresu? Tato je neplatna.
Dekujiii...
8. září 2014 v 08:32
Praca v Belgicku
Ahoj ak máš záujem pracovať v Belgicku bez stresu na pohodovom mieste nevahaj a vyskúšaj. Pracuje sa na príjemnom mieste kde máš k dispozícii ubytovanie,stravu a všetko potrebné v tvojom okolí.. pre viac info napis
na: dina11be@gmail.com
7. září 2014 v 23:51
Pro Eva: Kuvajt
Ahoj, skutečně jsi tam byla? Jak je to s bezpečností? A přispívala sis na ubytování a letenku nebo jsi pouze odevzdávala 50 procent výdělku? Moc děkuji
7. září 2014 v 23:18
Veronika
Děkuji všem za rady a snahu, holky.
7. září 2014 v 22:47
Eva
Doporucuji : vsem nejedna se o ceskou agenturu ferove jednani provozuji destinace Kuvajt a Qatar vydelky 2 tydny 200 tisic !!
playyboygirls@hotmail.com
7. září 2014 v 21:57
Pro Annu
Ale to ony v prvnim prispevku nenapsala ze jsou na vylete, kdyby to napsaly hned na zacatku nevyjadruji se. Nauc se cist.
7. září 2014 v 21:49
Anna
Hm,to je tu na dennim poradku,jak neco clovek dela jinak,hned je spatny. Holky si udelaly pracovni vylet do Parize ,normalne informuji o prubehu a hned musi reagovat nejaka husa,ktera uplne nesmyslne napise,ze mely jet jinam...co je ti draha do toho? Nikdy se te o radu neprosil,tak drz pusinu ...
7. září 2014 v 21:44
Pro Simonu
No nekdo praci obcas spoji i s vyletem...ja to take tak obcas delam. Kazda mame svuj system,tak si svoje utoky nez pro nekoho jineho. Takove jako ta tady jen kali vzduch.
7. září 2014 v 21:15
Pariz
Já neutočím pouze jsem napsala názor a když už dělám tuhle práci chci z toho přeci vytřískat co nejvíce.
7. září 2014 v 21:11
Pro Mirku
Já v každé zemi dělám denně minimálně 1200 euro jak jsem napsala stalo se mi jednou že jsem jeden den měla jen 800 euro a to bylo v loni. Ve Francii mám hodně stálých klientů kteří si mě bookují na dinner date a over night. A to je 1000 euro za noc plus mám práci přes den, často se mi stává, že mám 2500 euro za den ani nemrknu.
7. září 2014 v 21:10
Pro Simonu
Toho si nevsimej,tady to je normalni,ze nekdo hned zasne utocit...sve mindraky si tady leci plno holek...nepochopitelne rypou a pisou nenavistne komenty.
7. září 2014 v 21:09
Pariz
Jsme tu i na vylete,z meho prispevku si mohla uznat,ze kdyby nam slo tak strasne moc o penize,jedem do pryc...jsme tu obe poprve. Dostacujici odpoved???
7. září 2014 v 21:07
Pro Pariz
Taky napad jezdit zrovna tam, jste si měly vybrat menší město
7. září 2014 v 20:32
Pariz
Nic moc,jsem tu ted druhy tyden. Prvni 4 dny to jeste jakz takz slo,4 prace denne,ale ted uz 6.den temer o nicem. 1 nebo 2 klienti. Jsme s kamaradkou na byte a kazdou z nas to vychazi na 120 euro denne,takze pokud chlap prijde jen na pul h,je tl skoro jen na ty naklady. Ty prvni 4 dny nas tak nejak zachranily.
Docela by nas zajimalo,jak to jde ostatnim...Simona
7. září 2014 v 20:18
paris
nazdar holky jak to tam jde?
7. září 2014 v 19:03
Výdělky
Jsem blondýnka vysoká 170 cm vážím 58 kilo mám přírodní 4, dlouhé blond vlasy a domluvím se plynule 4 jazyky
7. září 2014 v 18:56
Pro vydelky
A jak vypadas?
7. září 2014 v 18:48
Marcela
Svycarsko - ne v kazdem kantonu se plati dane,v nekterych se da 3 mesice v roce pracovat bez dani, jezdim Svajc jiz 5 let. Ve francouzske casti to mam radsi. Pracuju vzdy pod nekym,kdo mi s povolenim pomaha,tamze ti bohuzel neporadim. Nekde se musi na urad osobne,nekde se jen vyplnuje dotaznik pfes net ( tato moznost je ted ale uz dost omezena)....