Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. září 2014 v 14:02
Anglie
Take tu ziju a pracuju...o tech danich nevim,vzdyt to tady neni zakonem nijak upravene,takze nevim jako co bych se mela na urade hlasit.
9. září 2014 v 13:08
Anglie
Ahojte nevite nahodou jak je to v uk kdys chci platit dane. ziju tady delsi dobu a docetla jsem se ze platit dane bych mnela po 3 mesicich co vykonavam tuhle praci.
9. září 2014 v 12:40
Pro Janu
Jano ja mam uplne stejnou zkusenost,ale stranky te agentury byly jine. Stalo se to uz pred 3 roky v Nice. Uplne stejny scenar,pro penize prisel Rusak,chtel vic,za ubytko dvojnasobek. Neumel anglicky...to musi byt oni. Ja jim vyhrozovala policii...ale schytala jsem jen pohlavek a pe ize jsem taky nakonec dala. Jenze chteli po mne 4500 a ja mela jen 3900,neco jsem totiz posilala pres western domu,tak se spokojil jen s tim,co mohl taky delat.
9. září 2014 v 12:34
Jana
Jeste dodam,ze puvodne jsem mela slibeno ja 65 procent a na konci z toho bylo tech 65 procent pro ne ( pry nemohu mit prece vic,kdyz oni vse zajistuji a zvedaji telefony) . To ze ja to tam vse odsuk...to uz nijak v potaz nebrali.
9. září 2014 v 12:31
Jana
No nevzali,vzali si 65 procent s tim,ze jsem platila cele naklady ( vcetne reklamy,ktera udajne byla 900 euro)!!! Jeste chteli za pronajem apartmanu, dohoda byla,ze jim dam za noc 70 euro,nakonec z toho bylo 140,protoze jsem pry mela velky pokoj...penize si vybiral kluk (Rusak) ,delal,ze neumi anglicky. Takze prisel do bytu,ukazal mi papirek,kolik mu mam dat a dal mi k uchu na telefonu tu Rusku...on by me z toho apartmanu proste nepustil,takze jsem mu to dat musela. Po priletu domu mi ta zenska jeste napsala dekovnou sms s otazkou,kdy zase prijedu...byla to chyba,kterou uz snad nikdy opakovat nebudu. Doufam.
9. září 2014 v 12:18
Pro klaudii
Pochybuji ze v Irsku ti tojde dobre kdyz si jeste rikas o prachy za extra servis
9. září 2014 v 11:34
klaudie
To je fakt strasny co se deje. Musim to zaklepat ze me nic takivyho nepotkalo. Co se tyce Francie a Irska tak jezdim
europetoursfr@seznam.cz. tam si rikam jaky servis chvi, cely extra je moje. Vubec nepochopim tyhle okradace
9. září 2014 v 11:34
Pro Janu
Jak změnili? Vzali si 50 procent ne?
9. září 2014 v 11:22
Jana
Ta tu agenturu do Quataru znam,byla jsem od nich ve Francii,driv delali i ji,jsou za prve nespolehlivi a za druhe na konci pri predani penez uplne od zakladu zmenily domluvene podminky. Jela jsem s nimi jednou a naposled. Na to,aby mi nejaka ruska krava vyhrozovala,ze mi necha zprelamat hnaty,na to nemam. Nakonec to vyslo tak,ze ja si odvazela 1300 e a jim jsem davala pres 4000. Takze bacha na ne.
9. září 2014 v 11:17
klaudie
9. září 2014 v 11:13
sima
klaudie: mas kontakt hledam i nekoho sebou
9. září 2014 v 11:11
klaudie
Ja jsem byla v Irsku pres europetoursfr a ty penize lepei jak francie totez, ale zkusim to po prazdninach aby byla zmena
9. září 2014 v 09:57
Martina
Diky,ja uz myslela,ze je z vas nedostanu :)
9. září 2014 v 09:38
Kuwait
S tou letenkou by se to dalo nějak udělat, dej mi mail a domluvíme se :)
9. září 2014 v 00:53
Playboygirls
Vy jste takove kundy az to boli opravdu
9. září 2014 v 00:49
Playboygirls
9. září 2014 v 00:44
Martina
Napsali mi,ze fotky v poradku...a ze si muzu koupit letenku. Takze podvod jak prase holky....zadne stranky nemaji,jen si tady nekdo dela srandu,ale dost nemistnou myslim.
9. září 2014 v 00:43
Martina
Neposilaji,ja jim fotky poslala ( stazene z netu
) a zadnou adresu neposlaly. Je to cele podvod.
9. září 2014 v 00:05
Playboygirls
Ale oni je posilaji po mailu hned po tom co jim slecna posle fotky ;)
8. září 2014 v 23:30
Tina
No to se k nim nedostane kazda,kdyz neexistuji. To by jinak poslaly ty stranky po mailu,coz odmitaji udelat. Jen tupoun by jel na tour s nekym u koho nevi,jestli stranky vubec maji nebo ne...kde teda maji reklamu? Kecy kecy....