Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. září 2014 v 22:26
Pro Helenu
6. září 2014 v 22:00
australie
hlavne ne ceska agentura
6. září 2014 v 21:14
Australie
To vyhosteni nebylo mysleno na tebe,ale na tu,ktera tu psala ,ze tam jezdi 2 roky...vim o koho jde a ona vi zase o jakou Veroniku jde...Slo jen o shodu jmen,ze ten koment byl u tveho.
6. září 2014 v 21:07
Veronika
...holky, nemám s USA nic společného, jen bych uvítala tip na spolehlivou agenturu na Austrálii :))
6. září 2014 v 20:49
Helena
Ja vyhosteni z USA mam ( ne kvuli teto praci) mam ho jiz 8 let a nechapu proc si myslite,ze pokud jste vyhosteni z USA nemuzete nikam. Je to uplna blbost. Byla jsem od te doby na Novem Zelandu,v Australii,Singapuru,Cine a Japonsku...nikde s vizem nebo vstupem problem neyl. NIKDE! Takze vase mysleni nechapu. Mate zcestne informace.
6. září 2014 v 20:46
Australie
Tak proc sem vubec pises,kdyz to s nama nechces vymenit? Nikoho nezajimaji tve uspechy...je to uplne zbytecny prispevek. Asi vim koho myslis s tim vyhostenim v USA....Veronika...? Nemela se srat do veci,do kterych ji nic nebylo, byla napraskana jinyma holkama,protoze delala jen zle.
6. září 2014 v 20:45
Veronika
Holky, nějaká opravdu spolehlivá agentura na práci v Austrálii? Poraďte prosím, děkujiii ;)
6. září 2014 v 15:04
Pro Austrálii
Info o celé Austrálii mám létám tam již zhruba dva roky. Ovšem USA nechci znám holky které vyhostili hned po prvním pobytu a představa že bych měla vyhoštění z USA a pak se nemohla jet podívat skoro nikam mě opravdu neláká. Hodně štěstí.
6. září 2014 v 03:43
Pro Austrálii
Nemáš zač
6. září 2014 v 00:29
Australie
Hm...tak diky moc za pomoc. Dozvedela jsem se,ze mam vyhosteni z USA a to je asi tak vse
az budu nekdy v budoucnu chtit vymenovat info,urcite sem napisu. Tady je kazda druha chytra jak radio.
A dekuju holek co se mne tu zastaly...normalni jeste jsou
5. září 2014 v 16:48
Jana
No ono spis kdo ma cist ty kecy o vyhosteni. Slecna tu napise slusne,ze by rada vymenila kontakty a nejaka uboha pi...co suka nekde za 100 franku a na level USA nebo Australie nema,tak okamzite zacne zurive a zavistive prskat nesmysly....priste radsi pomlcet,nez psat zhovadilosti.
5. září 2014 v 16:19
15:02
Az se naucis kde spravne pouzivat uvozovky a psani i a y pak se vyjadruj kdo to ma cist po tobe tohleto.
5. září 2014 v 16:16
Ella
Boze...proc by jako mela hned mit vyhosteni? Tak ho spis asi nechce riskovat,ne? Ty jsi tupka fakt.
5. září 2014 v 15:31
Mirka
Nevim jak ta co psala prispevek,ale ja to mam podobne se Singapurem,byla jsem tam 6 krat a uz tam nepojedu,mam strach,ze by me tam nepustili ,ale zadne vyhosteni nemam. Mas divne nazory s tim vyhostenim,musim se pridat k ostatnim a uznat,ze jsi tak trochu brzda v mysleni.
5. září 2014 v 15:10
Pro Australii
Kdy mas nekde dobre penize nechapu proc tam nejet znova asi mas strach ze by te nepustili do zeme
5. září 2014 v 15:02
Pro Aus
To o vyhosteni...nepsala to tu ta "nase" expertka na mezinarodni pravo,co tu kalila vzduch jiz drive? Vzdy me jeji hloupe prispevky pobavili
5. září 2014 v 14:47
Pro Australii
Tady je to jak u blbejch....kde pise,ze ji vyhostili ??? Napsala,ze tam uz nepojede,to je vse. Kdyz uz se nekam nechystam,tak jen kvuli vyhosteni? Nektere holky tady maji v hlavach piliny.
5. září 2014 v 13:19
Pro Australie
Taky nechapu,asi to pise nejaka,co ji vyhostili a podle ni je ted vyhostena kazda druha :) Picka na druhou no
5. září 2014 v 11:10
Pro Australie
Slecna nebo pani shani info na Aus s tim,ze do USA uz nepojede a hned musi byt vyhostena z USA? Taky ten koment nepobiram. Nektere pripivajici tady jsou totalne "mimo misu" :) ja take byla v Singapuru pred 3 lety a uz tam nepojedu,musim byt hned vyhostena??? Se prober ty kravko....
5. září 2014 v 10:02
Eva
Pro Qatar : ano kontakt mám !